Piristystä syksyyn

Sain joku aika sitten kotiin aivan ihanan paketin Lumenelta. Paketissa oli mm. näitä ihania syksyn uutuus punia, jotka ovat olleet kauppojen hyllyillä syyskuun alusta lähtien. Näitä Wild Rose (SPF 15) punia löytyy 24 erilaista sävyä, jotka on jaettu kolmeen väriperheeseen: roosat, punaiset ja neutraalit. Taisin saada siis jokaisesta väriperheestä yhden sävyn kokeiluun. Huulipunat sisältävät suomalaista ruusunmarjan siemenöljyä ja C + E- vitamiineja, jotka tekevät huulista pehmeät ja kosteuttavat niitä pitkään.

Itse olen ollut jo pidempään mattapunien ystävä ja näemmä unohtanut miten ihania tällaiset kosteuttavat punat ovatkaan. Huulista tulee ihanan pehmeät, sekä sileät ja ne pysyvät hyvän näköisinä pitkään. Omaksi lempparikseni on muodostunut tuo ”Bare Nature” sävy, joka on hyvin luonnollinen nuden sekoitus. Pitkään aikaan ei ole tullut käytettyä nudea, joten vaihtelu virkistää! Toki nuo värikkäätkin ovat aivan ihania, pelastavat huonon pärstäpäivän. ;) Niin ja tässä on muuten aivan oiva puna pikkujouluihin, juhlavia sävyja ja tuo kiiltävä koostumus sopii hyvin juhlallisempaan meininkiin. 

No miltäs ne punat näyttävätkään ns. livenä…
Mikä sävy on teidän lempparinne? :)
Tai ovatko kyseiset punat kenties monelle jo tuttuja?

* Tuotteet saatu blogin kautta

On my way

6 vastausta artikkeliin “Piristystä syksyyn”

 1. Nro 11 on minun suosikkini!
  Aivan ihana sävy, joten pitääkin kipaista kauppaan:)
  Mitä poskipunaa muuten käytät? Ihanan heleän näkönen!

  • Joo, se on kyllä ihana sekin. :)
   Olen käyttänyt jo pidempään MSCHIC:in sellaista vaaleanpunaista poskipunaa, hitto kun sävynumero on kulunut pois. Olisiko ollut joku lollipop?

 2. Tosi kivan näköisiä, erityisesti alimmasta tykkään :) Puikossa huulipunien väri ei juurikaan kiinnosta mutta huulilla ovatkin yllättävän kivoja! Sama juttu kaupoissa käydessä, harmi ettei huulipunia voi testata huulille ennen ostoa.. Olisi kiva nähdä vielä muitakin kuvia noista punista, sellaisia joissa näkyy koko naama niin näkisi miltä ne näyttää vähän kauempaa..:) – S

  • Joo, hei laitan korvan taakse. Punia tulee varmasti näkymään huulillani jatkossakin, joten pitää aina vinkata, kun niitä on huulilla. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta