Hiusfiiliksiä

Jo pidemmän aikaahan mulla on ollut sitä pientä tukkakriisiä havaittavissa ja nyt vihdoin siihen on tulossa helpotusta! Keskiviikkona olen suuntaamassa kampaajalle ja pääsen vähän uudistamaann tätä kuontaloa. Tarkoitus on värjätä, jotain sekaväristä, raitaa ja liukuväriä. Lisäksi pituudesta tullaan kyllä nappaamaan ainakin 5 cm ja jos jotain muotoakin. Tuo alemman kuvan vasemman puoleinen hiusväri on aika täydellinen, todella lähellä sitä mitä haluaisin. Luonnollisen ruskea tyvi ja sitten raitaa tai mitä ikinä mixeriä tuossa nyt onkaan. 
Mitäs te olette mieltä, mikä sopisi parhaiten? :)

(Kuvat lainattu weheartit.com)
On my way

23 vastausta artikkeliin “Hiusfiiliksiä”

 1. Koska sinulla ei olisi hiuskriisiä menossaDDDDDD?! Leikkaisit kerrankin kunnolla! Sinulle sopisi varmasti hyvin sellainen olkapäille ulottuva.

  • No samaa mäkin olen miettinyt! Niin noh, ootko koskaan omistanut omia pitkiä hiuksia? Niistä ei ole niin helppo luopua, helpot pitää ja pystyy tekemään kampauksia jne. Lyhyissä hiuksissa on paljon enemmän duunia. Niin ja mieskään ei tykkää lyhyistä. :D

  • Olkapää pituiset eivät ole lyhyet! Ja hiukset on naisen kruunu jeejee mutta tuollainen yli pitkä hevosen harja on vain epäsiistin näköinen ja auki pidettynä raskaan näköinen. Ihme kun monet haluavat nykyisin tuollaisen ylipitkän eikä käytännöllistä, kevyttä rikottua ja olkapäille ulottuvaa tukkaa. Vaihtelu virkistää. Kokeilisit sinäkin joskus jotain uutta! Etkä höpöttäisi vaan.

 2. Älä leikkaa ikinä!! Lyhyet hiukset saa kuka vaan, mutta omia pitkiä ei. Mulla oli kolme vuotta sitten kriisi kun anoreksian takia pitkät hiukseni ohenivat silmissä. Nyt kun oon saanut paksun lettini takaisin, en leikkaa ikinä. Sulla on kauniit hiukset, älä kriiseile ;)

  • Tätä juurikin meinaan…
   Ihanaa,että olet saanut hiuksesi takaisin! Hiukset ovat naisen ”kruunu” ja mun mielestä on tosiaan väliä millaiset ne ovat. Toki hienoa jos rohkeutta löytyy pätkästä mutta katsotaan mitä kampaaja mulle ideoi. Sillä tavoin oon kyllä avoimin mielin, koska luotan ammattilaiseen. :)

 3. Leikkasin todella todella pitkät hiukseni olkapäille asti. Aluksi en pitänyt niistä, tuntui että jotakin uupuu. Kuljin myös jonkin aikaa lakkipäässä, Mutta nyt olen kyllä todella rakastunut hiuksiini! Kerranhan se kirpaisee ja jos ei pidä niin ainahan voi laittaa pidennykset:)

 4. Ihanat noi Nicole Scherzingerin hiukset oikeassa alalaidassa! Just itekin 9 vuoden mustahiuksisena olemisen jälkeen vaalensin ruskeiksi. Tekipä hyvää! :D Aika hidastahan tää vaalentaminen on, jos haluaa pitää hiukset hyväkuntoisina… Mutta odotus ehkä palkitaan myöhemmin!

  • Nojoo, sanos muuta! Niin sullakin ollut musta noin pitkään. Sulle sopii hyvin molemmat mutta ehkä tuo ruskea on hieman luonnollisempi ja ei tule niin pahaa juurikasvuakaan. Eiköhän se palkita, kärsivällisyyttä! ;)

 5. Miten musta tuntuu että ruskeahiuksiset on vähän niiku koko ajan funtsimassa jotain uutta sävyä hiuksiin :D? Itse blondina (ja ehkä vaan vähän daijuna) en näe kauheasti eroa, tai siis tiedän värit vaaleanruskea, tummanruskea, punaruskea ja musta, kaikki muut miljoonat sävyerot on mulle ihan mysteerejä :D

  • No sanos muuta! Ruskea on perus tylsä. :) Onhan blondeissakin sävyeroja. Itse oon tosi ailahteleva hiusten suhteen silti uskaltamatta tehdä mitään super radikaalia. Vaikea yhdistelmä. :D

 6. Aina sinä sanot että nyt tulee muutosta mutta sitten onkin ihan samanlainen tukka kuin aina. Ottaisit oikeasti riskejä niin ei tarvitsisi jatkuvasti täällä päivitellä kuinka tahtoisit muutosta. Tee se jos niin haluat!! Ärsyttävää venkoilua;D ne on vain hiukset hemmetti. Uusiutuva luonnonvara. Take a risk!

  • No sanoppas muuta! Mun mieli ailahtelee mutta silti haluan pysyä ns. luonnollisilla linjoilla. Ruskeassa ei ole ihan huisin hirveästi vaihtoehtoja, toki pituutta voisi rohkeammin pätkästä mutta loppupeleissä mietin etten varmaan osaisi elää lyhyidenkään kanssa. Ähh, oon hankala tapaus. :)

 7. Mielummin omat pitkät hiukset ja kerran kuukaudessa hiuskriisi kun lyhyet hiukset joista ei pidä ja sitten hiustenpidennys kierre ja jos tykkäät pittää vielä hiuksia ponnarilla , nii itku sitten ponnari on vaa pieni tötsä päänpäällä :p

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta