Valkoisena

Jo jonkun aikaa kosmetiikka hankintojen listalla on keikkunut valkoinen kynsilakka ja tarpeksi peittävä sellainen. Käväsin eilen KICK:sissä pikapikaa ja myyjä neuvoi mulle Mavalan valkoisen lakan, jolla saa kunnon peittävyyden. Jostain kumman syystä olen aina luullut Mavalan olevan aika kallis merkki ja yllätyinkin, kun lakat ovat tosiaan vaan viisi euroa kappale! Sarjassa on todella paljon kivoja värejä ja juuri tämän lakan kaltaisia kunnolla peittäviä sävyjä. Ainakin tämä valkoinen toimi erinomaisesti ja olen todella tyytyväinen, heti sellainen valkoinen jota olen etsinyt. Jos joku muu hamuaa valkoista lakkaa niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä! :)

Toimiiko valkoinen kynsilakka teidän silmäänne? 
Mielestäni sillä saa jotenkin rakennekynsimäisen viban, positiivisella tavalla. :)

On my way

13 vastausta artikkeliin “Valkoisena”

 1. Lähinnä mielen tuli lapsi askartelukerhossa sotkenu jollain sormiväreillä.. sori.. :DDD

 2. Mullekin pisti silmään heti kun yhdessä kynnessä oli pieni viiru! ;) Mutta kun katsoo omia vasta lakattuja kynsiä niin olet ammattilainen :D heh :D Mäkin innostuin pari viikkoa sitten tuosta koko valkoisesta kynsilakasta, toimii :)

 3. Hahah, ihania kommentteja. En ole oikeasti kovin pilkun tarkka ihminen, vaan enemmän suurpiirteisemmillä, suurilla linjoilla mennään. Tämä näkyy usein myös mun kynsien lakkaamisessa. Oon huono venaamaan, että ne kuivuu ja en todellakaan nöpön nuuka. :) Valkoisessa lakassa näkyy kaikki selkeämmin mutta en mä ennen tätä postausta tiennyt olevani NOIN huono lakkaamaan kynsiä. :D

 4. Aina ku satun selaamaan kommenttipoksia läpi, huomaan että saat aika paljon negatiivisia kommentteja. Kuinka sä oikeen jaksat koko ajan? :(
  Ite tykkään lukea sun blogia, mutta jostain syystä en oo ikinä jättänyt kommenttia. Joten: olet Jutta ihana!
  T. Milpe

 5. Ei noi oo musta yhtään epäsiistit :-) ihankuin olisi joitakin kateellisia täällä liikenteessä kun pitää asiat noin rumasti ja töksäyttäen ilmaista :-D oon samaa mieltä erään anonyymin kanssa, oot ihana!

 6. Itse olen myös kova sotkemaan kun lakkaan kynsiä, joskus tuntuu, että lakkaa on enemmän sormissa mitä kynsissä:D kynsinauhat saa nopsaan puhtaaksi kynsilakanpoistoaineeseen kastetulla pumpulipuikolla!

 7. Tulee mieleen tylsistynyt toimistotyöntekijä joka on aikansa kuluksi maalannut kyntensä valkoisella korjauslakalla. Toimisi varmaan aluslakkana jonkun läpikuultavan glitterlakan tms. kanssa.

 8. Aivan järkyttävät kynnet siis tuo väri fu! Ja joo.. Epäsiisti lakkaus :( fu!

 9. Siis mitä ihmettä:DDD Eihän tätä kommentointia voi edes ottaa tosissaan asiallisena kritiikkinä, kun anonyymien lapsellinen kiusanteko paistaa niin läpinäkyvästi läpi! :D

 10. No ei tässä nyt mitään kiusaa tehdä, kunhan on sanottu että epäsiistit. Ainiin ja ei, en ole kateellinen (? :D)

 11. Mun ei varmaan enää tarvitse kommentoida tätä viestiketjua, kaikki oleellinen lienee jo tullut ilmi. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta