Tohtori Zivago

Viikko on tähän saakka ollut aivan super kiireinen, kokoajan tuli hännän alla ja stressihormoniakin taitaa olla hitusen kropassa. Eilen saatiin kuitenkin rentoutua kolmisen tuntia, kun kävimme poikaystävän kanssa hieman virkistäytymässä teatterissa. Helsingin Kaupunginteatteri lähti kanssani yhteistyöhön ja saimme valita haluamanne teatteri- esityksen, jota menemme katsomaan. Oli kyllä ihan hurjan vaikea valinta, meinaan siellä pyörii tällä hetkellä niin monta meitä molempia kiinnostavaa näytelmää. Loppujen lopuksi päädyimme kuitenkin Tohtori Zivagoon, joka on päässyt nyt myös klassikkoromaanin ja elokuvan lisäksi teatterinäyttämölle. Henkeä salpaava suurmusikaali, huh. Täytyy sanoa, että olimme molemmat todella vaikuttuneita esityksestä. Rakkaustarina toivosta, unelmista ja menetyksestä, suurella näyttämöllä kera upeiden roolisuoritusten ja lavasteiden, orkesteria unohtamatta. Lisäksi tarina oli jollain tapaa todella inhimillinen, ei millään tavoin kaunisteltu vaan alastoman suora. 

”Mukaansa tempaava, taitavasti toteutettu ja koskettava. Hyvin näytelty ja mahtipontinen, iso tuotanto.” 
Näillä sanoin poikaystävä kommentoi näytelmää. Lisäksi hän totesi näytelmän aiheuttaneen todellisen teatterikärpäsen pureman. :)


Itse olen aina pitänyt teatterista ja musikaalit ovat mielestäni erityisen upeita. Todella erilainen fiilis katsoa musikaalia muutaman metrin päästä livenä, kuin elokuvan ruudulta. Päätin eilen, että tästä lähin osa leffa- illoista tulee vaihtumaan teatteri- iltoihin! Teatterista saa jotain erilaista ja se tunnelma on käsin kosketeltavaa. Mulla ainakin meni muutaman kerran ihan kylmät väreet. :)

(Kuvat Helsingin Kaupunginteatteri)

Lisätietoja Tohtori Zivagosta ja esitysajoista löytyy Helsingin Kaupunginteatterin sivuilta täältä
Mietin jo etten laita näitä aivan surkealla valolla varustettuja asukuvia noiden upeiden esitys kuvien rinnalle mutta äh, olkoon. :D 
Kuvia otettiin aika monen monta mutta valitettavasti nämä pari vaan ovat jotenkuten julkaisukelpoisia. Inhoan tätä pimeaa aikaa, kun pitää ottaa kuvia sisätiloissa surkeissa valaistuksissa. Suunnitteilla on ollut hakea poikaystävän studiovalo meille kotiin, sillä saisi kuvattua asuja läpi talven mukavasti sisätiloissakin.
Kengät H&M
Housut Zara
Toppi Gina Tricot
Jakku H&M
Koru Bubbleroom (lahja)
Laukku Ralph Lauren
Tykkäättekö te käydä teatterissa? Olisiko jotain näytöksiä, joita haluaisitte suositella meille seuraavaksi? :)

* Postaus on toteutettu yhteistyönä

On my way

10 vastausta artikkeliin “Tohtori Zivago”

  1. Otitteko itse noi kuvat? Näyttää kivalta esitykseltä, itsekkin olen näytellyt joskus teatterissa :)

    • En ottanut, lähde lukee kuvien alla, eli Helsingin Kaupunginteatteri. Näytteleminen on kyllä upea harrastus. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta