Punaa poskilla

Muutama on viime aikoina kysellyt mulla käytössä olevasta poskipunasta, tai mitä sellaista käytän. Olen jo kesästä lähtien ollut täysin myyty tälle MSCHIC:in poskipunalle, jonka sain Livboxin kautta lahjana. Ennen käytin paljon punaisempia punia mutta tämän saatuani ihastuin kyllä tuohon raikkaaseen ja kuulaaseen sävyyn. Ehkä tuollainen roosa on hieman ”nuorekkaampi” ja antaa sellaista nuoruuden hehkua verrattuna tummempiin poskipuniin. :) Tämä kyseinen sävy on ”hattara” jos jotain teistä kiinnostaa sitä kokeilla. MSCHIC:in nettikaupassa hintaa näytti olevan 18 euroa.

Mikä on teidän lemppari poskipuna? Kokemuksia muista MSCHIC:in tuotteista? :)

On my way

6 vastausta artikkeliin “Punaa poskilla”

  1. Ihanan näköistä poskipunaa, taidan käydä ostamassa. :) Toisaalta sä oot niin kaunis, ni ehkä toi poskipuna näyttää vaan siks hyvältä. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta