Gainomax palautusjuomat ja huikea arvonta!

Palautuminen- se on ainakin YHTÄ TÄRKEÄÄ, kuin itse treenaaminenkin. Suurinosa varmasti tietää millainen tunne on treenien jälkeen jollei ole saanut jotain pientä suuhunsa vähintään puolen tunnin sisällä kovien treenien lopettamisesta. Se ei ole kiva tunne se. Itse lukeudun näihin ärrimörrimöykkyihin, jos nälkä ei saa tyydytystä ajoissa. Olenkin nähnyt parhaaksi mahdolliseksi tavaksi ehkäistä heikottava olo ja kiukku, sekä maximoida palautuminen käyttämällä palautumiseen tarkoitettuja tuotteita. Toki välillä palautumiseen voi toimia ihan banaani mutta jos oikeasti haluaa saada prodea ja hiilareita oikeassa suhteessa, voi palautumisjuoma olla kaikista helpoin ja nopein vaihtoehto.

Gainomax teetätti taannoin TNS Gallupilla tutkimuksen, jossa tutkittiin suomalaisten tietämystä ja tottumuksia liittyen juurikin palautumiseen, treenaamiseen ja ravitsemukseen. Kun itse luin tuota kyseistä tutkimustulosta silmiini ponnahti etenkin muutama valikoitu kohta. 

Eli vain neljäsosa vastanneista tiesi, että kroppa tarvitsee proteiinia ja hiilareita puolen tunnin sisällä treenistä tai muuten osa harjoittelun vaikutuksista menee hukkaan. (!!) Etenkin hälyyttävää oli, että 60 % treenaajista juo harjoituksen jälkeen pelkkää vettä ja syö vasta paljon myöhemmin. Tähän sortuvat etenkin 15-35 vuotiaat naishenkilöt (71%). Ja vaikkakin nämä henkilöt sortuvat itse tuon kaltaiseen toimintaan, heistä 46 % on antanut treeni- ja ruokavaliovinkkejä ystävilleen. 


Ja nyt en osoita ketään sormella, olen itsekin sortunut tuohon syntiin monta kertaa ihan omaa huolimattomuuttani ja sitten havahtunut jossain vaiheessa ihan suden nälkään. Siispä jos halutaan jotain treenituloksia niin muistetaan syödä/juoda  puolen tunnin sisällä treenistä ja naukataan vaikka Gainomax– palautusjuoma nassuun! Gainomaxilla on muuten varaa mistä valita…

Gainomax Recovery Long Distance, sopii etenkin kestävyysharjoittelua harrastaville.
Odotan, että pääsen tätä juoksulenkin jälkeen testaamaan!
Gainomax Recovery, sopii säännöllisesti kuntoileville henkilöille. 
Monta hyvää makua, joista valita. 🙂
No sitten nämä uutuus Protein Drinkit, joista joskus blogissanikin kirjoitin. 
Omia lemppareitani, raikkaat maut ja näissä on jonkunlaista vanukasmaista vibaa. Nam!
Protein Bar Prodepatukka, joka on tarkoitettu palautumiseen tai vaikka välipalaksi energiaa tuomaan. 
Oma suosikkini on ehdottomasti tuo jogurttikuorrutteinen mustikka, taivaallista. Nämä menevät hyvin myös ns. terveellisempänä herkkunakin!

Ja sitten loppuhuipennus…

Sain tosiaan toissapäivänä kassillisen noita Gainomaxeja testaukseen ja nyt saan arpoa myös teille kaksi samanlaista kassillista Gainomaxin palautumistuotteita! Voin luvata, että kassi on tuhti ja siellä on tosiaan hetkeksi näitä palkkareita. 😉 Tuotteet on pakattu hauskaan kassiin, joka sopii erinomaisesti vaikka salikamojen kuljetukseen. 

Arvontaan voit osallistua kertomalla mitä sinä syöt/juot salitreenien jälkeen? Käytätkö jotain palautukseen suunnattuja tuotteita vai menetkö kenties ruisleivällä, rahkalla tai hedelmillä?! Mielenkiintoista kuulla millä siellä palautellaan! 🙂 Niin ja lisäättehän vielä kommentin perään sähköposti- osoitteen, kiitos. Arvonta päättyy maanantaina klo. 12.00.
Tsemppiä arvontaan ja viikonlopun treeneihin! 🙂


* Postaus on toteutettu blogiyhteistyönä
Kommentit (191)
  1. Raejuustoa, proteiinipatukka tai banaania. 😀

    Mukaana arvonnassa. jelena.nieminen@hotmail.com

  2. reenaan aina aamuisin, joten yleensä salin jälkeen menen himaan ja siellä syön aamupalana ihan perus munakkaan ja raejuustoa tai joskus harvemmin puuroa marjojen kanssa, Jos menen salilta suoraan töihin niin rahkaa ja ananasta. Parasta on silti ylivoimaisesti Skyrrit!! (ja no to mustikkaprodepatukka on taivaallista) oonaraivio@luukku.com

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *