Gainomax palautusjuomat ja huikea arvonta!

Palautuminen- se on ainakin YHTÄ TÄRKEÄÄ, kuin itse treenaaminenkin. Suurinosa varmasti tietää millainen tunne on treenien jälkeen jollei ole saanut jotain pientä suuhunsa vähintään puolen tunnin sisällä kovien treenien lopettamisesta. Se ei ole kiva tunne se. Itse lukeudun näihin ärrimörrimöykkyihin, jos nälkä ei saa tyydytystä ajoissa. Olenkin nähnyt parhaaksi mahdolliseksi tavaksi ehkäistä heikottava olo ja kiukku, sekä maximoida palautuminen käyttämällä palautumiseen tarkoitettuja tuotteita. Toki välillä palautumiseen voi toimia ihan banaani mutta jos oikeasti haluaa saada prodea ja hiilareita oikeassa suhteessa, voi palautumisjuoma olla kaikista helpoin ja nopein vaihtoehto.

Gainomax teetätti taannoin TNS Gallupilla tutkimuksen, jossa tutkittiin suomalaisten tietämystä ja tottumuksia liittyen juurikin palautumiseen, treenaamiseen ja ravitsemukseen. Kun itse luin tuota kyseistä tutkimustulosta silmiini ponnahti etenkin muutama valikoitu kohta. 

Eli vain neljäsosa vastanneista tiesi, että kroppa tarvitsee proteiinia ja hiilareita puolen tunnin sisällä treenistä tai muuten osa harjoittelun vaikutuksista menee hukkaan. (!!) Etenkin hälyyttävää oli, että 60 % treenaajista juo harjoituksen jälkeen pelkkää vettä ja syö vasta paljon myöhemmin. Tähän sortuvat etenkin 15-35 vuotiaat naishenkilöt (71%). Ja vaikkakin nämä henkilöt sortuvat itse tuon kaltaiseen toimintaan, heistä 46 % on antanut treeni- ja ruokavaliovinkkejä ystävilleen. 


Ja nyt en osoita ketään sormella, olen itsekin sortunut tuohon syntiin monta kertaa ihan omaa huolimattomuuttani ja sitten havahtunut jossain vaiheessa ihan suden nälkään. Siispä jos halutaan jotain treenituloksia niin muistetaan syödä/juoda  puolen tunnin sisällä treenistä ja naukataan vaikka Gainomax– palautusjuoma nassuun! Gainomaxilla on muuten varaa mistä valita…

Gainomax Recovery Long Distance, sopii etenkin kestävyysharjoittelua harrastaville.
Odotan, että pääsen tätä juoksulenkin jälkeen testaamaan!
Gainomax Recovery, sopii säännöllisesti kuntoileville henkilöille. 
Monta hyvää makua, joista valita. :)
No sitten nämä uutuus Protein Drinkit, joista joskus blogissanikin kirjoitin. 
Omia lemppareitani, raikkaat maut ja näissä on jonkunlaista vanukasmaista vibaa. Nam!
Protein Bar Prodepatukka, joka on tarkoitettu palautumiseen tai vaikka välipalaksi energiaa tuomaan. 
Oma suosikkini on ehdottomasti tuo jogurttikuorrutteinen mustikka, taivaallista. Nämä menevät hyvin myös ns. terveellisempänä herkkunakin!

Ja sitten loppuhuipennus…

Sain tosiaan toissapäivänä kassillisen noita Gainomaxeja testaukseen ja nyt saan arpoa myös teille kaksi samanlaista kassillista Gainomaxin palautumistuotteita! Voin luvata, että kassi on tuhti ja siellä on tosiaan hetkeksi näitä palkkareita. ;) Tuotteet on pakattu hauskaan kassiin, joka sopii erinomaisesti vaikka salikamojen kuljetukseen. 

Arvontaan voit osallistua kertomalla mitä sinä syöt/juot salitreenien jälkeen? Käytätkö jotain palautukseen suunnattuja tuotteita vai menetkö kenties ruisleivällä, rahkalla tai hedelmillä?! Mielenkiintoista kuulla millä siellä palautellaan! :) Niin ja lisäättehän vielä kommentin perään sähköposti- osoitteen, kiitos. Arvonta päättyy maanantaina klo. 12.00.
Tsemppiä arvontaan ja viikonlopun treeneihin! :)


* Postaus on toteutettu blogiyhteistyönä
On my way

191 vastausta artikkeliin “Gainomax palautusjuomat ja huikea arvonta!”

 1. Yleensä treenien jälkeen vedän maitorahkaa tai banaanipannaria protskujauheen kera. Joskus kiireessä sekoitan proteiinijauheen maitoon/veteen tai juon valmiin proteiinijuoman tai vaihtoehtoisesti syön proteiinipatukan. Parin tunnin päästä sitten kunnon tuhti ateria reilulla määrällä lihaa/kalaa/kanaa ja kasviksia. Yötä vasten sitten tietysti proteiinipitoista iltapalaa niin lihakset saavat matskua kasvamiseen. (:

  [email protected]

 2. En käytä varsinaisesti ”säännöllisesti” palautusjuomia, koska menen salilta aina suoraan kotiin syömään, jolloin syön rahkaa tai jotain hyviä proteiinin lähteitä. Paremmin puutteessa menee vaikka maitolasi, jos ruokaa ei ole heti saatavilla, pää-asia että edes jotakin! Kun kotiin ei ole treenin jälkeen heti pääsemässä,nappaan kaupasta mukaani palautusjuoman, gainomaxin palkkareista olen tykännyt todella paljon! :) Ja merkin patukat ovat oikeasti myös HYVIÄ, monien merkkien protskupatukat kun maistuvat aina jäätävältä kuralta. :D

  [email protected]

 3. Joskus, kun tiedän että pääsen salilta puolessatunnissa kotiin, syön koton jotain rahkaa, mutta jos tiedän että en (esim menen kouluun, kauppaan, tms) vetäsen naamaan jonkun protskupatukan tai sitten tollasen gainomaxin! :D gainomaxin noi juomat on ainoita tollasia mitä pystyn juomaan, esim. valion profeelejä en saa alas senttiäkään..

  [email protected]

 4. Aika usein juon juurikin ton uuden Gainomaxin palautusjuoman tai Get in shapen palautusjuoman. Molemmista vaniljan makuiset ihan super hyviä!!:) Joskus ihan vaan banaani ja rahkaa tms., varsinkin jos menee suoraan kotiin…

  Krista
  [email protected]

 5. Vaihtelee. Joskus jos ehdin nopeasti kotiin syömään, en juo erikseen palkkaria vaan yritän syödä runsaan ja terveellisen aterian mahdollisimman nopeasti. Joskus käytän esim. Leaderin tai Selfin proteiini- ja palautusjuomajauheita, joita mulla on muutamia eri makuja kotona. Joskus olen testannut myös noita Gainomaxin, Teho Sportin ja Valion PROfeel-sarjan proteiinijuomia. elinakv ät gmail piste com

 6. Yritin pitkään ”totutella” palautusjuomien makuun, mutta ne ei vaan ole maistunut (#palakurkussa). Nämä Gainomaxin proteiinijuomat ovat pistäneet useamman kerran silmään ja ovat ehdottomasti tämän päivityksen luettuani ostoslistalla :) Yleensä siis treenin jälkeen syön lämpimän ruuan, jossa on sopivassa suhteessa protskuja sekä hiilareita. Mikäli teen aamutreenin, niin silloin syön treenin päälle rahkaa marjojen/hedelmien kera. Olethan jo bongannut Bonne-tuotteet ruokakauppojen hyllystä?? ;)

  [email protected]

 7. Itsellä on tullut ihan rutiinit asian suhteen, eli treenin jälkeen rahkaa tai palkkaria..:) Tosin vielä vuosi sitten itsekin olin epätietoinen ja vetelin mitä sattuu milloin sattuu..:D [email protected]

 8. Pakko myöntää etten ole eläissäni juonut yhtäkään palautusjuomaa! Treenaan kyllä useamman kerran viikossa, aerobista lähinnä. Ja treenin jälkeen menee alas parhaiten hedelmiä tai ruisleipää kalkkunaleikkeellä! Mutta olis jo aika testata kunnon palautusjuomaa!

  [email protected]

 9. Yleensä banaani heti salitreenin jälkeen kotimatkalla, ja kotona puuro-raejuusto-mustikkamansikka sekoitus! Välillä banaanin sijasta tulee myös vedettyä gainomaxeja tai proteiinipatukoita..

  [email protected]

 10. Juon heti treenin jälkeen annoksen heraproteiinia + annoksen L-glutamiinia ja pari kuivattua hedelmää (hiilarit) ja sit tunnin sisällä kunnon ateria jossa myös mukana tummaa riisiä/tummaa riisipastaa sen lihan ja kasvisten lisänä. [email protected]

 11. Juon palautusjuoman heti salitreenin jälkeen ellei ole mahdollista saada kunnolla hiilari ja protskupitoista ruokaa noin tunnin sisään! Aerobisen jälkeen en juo ikinä palautusjuomia vaan normiruoalla mennään aina :) [email protected]

 12. Yritän aina treenin jälkeen juoda juurikin palautusjuomaa tai vastaavaa. Mulle tulee yleensä ihan hirveä hedari jos en saa heti jostakin protskuja ja hiilareita treenin jälkeen. Viimeisimmän treenikerran jälkeen vetäsin palautusjuomaa ja että kun oli energinen olo ja päänsärystä ei ollut tietoakaan! Joten kyllä nämä palkkarit vaan toimii!! :)

  [email protected]

 13. Joskus juon palkkarin heti treenin jälkeen mutta liian usein syöminen venyy.. Välillä olen juonut ihan vain maitoa kotiin päästyäni, maidon tehoahan palautusjuomana on tieteellisesti tutkittu. Tykkään Leaderin Prode+ juomasta, vanilja ja suklaa ovat herkkuja! Monissa palautusjuomissa meinaan tökkii maku, etenkään itse sekoitettaviin jauheisiin en koske. Olen yrittänyt alkaa syödä enemmän ja kiinnittää erityisesti treenin jälkeiseen ruokailuun enemmän huomiota. Pyrin syömään treenin jälkeen noin tunnin, puolentoista päästä kunnolla, mutta heti treeninjälkeistä palautusjuomaa/-ruokaa tulee liian harvoin otettua. suvi_tarvainen(at)hotmail.com

 14. Yleensä blendaan palautusjuoman – puhdasta proteiinia (tällä hetkellä käytössä warrior forcen makeuttamaton), kaakaojauhetta, banaani, kaurahiutaleita ja vettä :)

  [email protected]

 15. Mä juon yleensä treenin jälkeen maitoa sekoitettuna herajauheeseen. Välillä saatan syödä suoraan kunnon ateriankin ja välillä tulee kaupasta napattua joku proteiinijuoma. :)

 16. yleensä tuun salilta suoraan kotiin ja syön rahkaa tai teen rahkasta smoothien, joskus juon valion plusmaitoa (2,5dl sisältää melkeen yhtä paljon prodea kun jotkut patukat) ja välillä on pakko juoda ihan kunnon palkkaria, vaikka se onkin niin hirveetä :D

  eell-a[a]hotmail.com

 17. Mulla on kyllä ihan retuperällä palautuminen treenin jälkeen… :| Siksei varmaan kehitystä tapahdu tarpeeksi kun syöminen on heikkoa :/ Vaikka sisäistänkin sen, että syömisestä kaikki lähtee niin en tajua miten se on niin hankalaa saada kohdilleen!

  Mutta siis yleensä rahkaa ja mehukeittoa tai rahkaa ja marjoja :)

  [email protected]

 18. Aivan huippuarvonta! Täällä käytössä on vaniljan makuinen palautusjauhe, joka sekoitetaan blenderissä maitorahkan ja marjojen kanssa, nam!
  [email protected]

 19. Itsellä on tapana syödä aina omena ja purkillinen rahkaa. Ne vie pahimman nälän ja sitten jaksaa keskittyä kokkaamaan täyttävämpää murkinaa. :D Ihanaa ja lämpöistä syksyn jatkoa! :)

  [email protected]

 20. Juon aina ison lasin maitoa kun tulen treeneistä kotiin ja sen jälkeen pyrin syömään tunnin sisällä. Näillä on pärjänny ihan hyvin tähän asti :) [email protected]

 21. Käytössäni on Gainer Pro palautusjuoma mansikanmakuisena, jonka sekaan heitän vielä kreatiinit. Pitkään tuli käytettyä sitä suklaanmakuisena ja siihen ehti jo kyllästyä, joten tällä hetkellä mennään tuon mansikanmakuisen kanssa ainakin jokunen tovi vielä :)

  [email protected]

 22. Jos käy salil vähä kauempana niin tulee sit otettua se plakkarijuoma salin jälkee pukkaris, mut sit jos ei oo kovin pitkä matka kotii niin mennään yleensä ihan sellasel omatekosel smoothiella, jossa on sit perus banaanit rahkat ym mitä sinne millonki haluu laittaa :)
  [email protected]

 23. Sekoitan sheikkeriin aina valmiiksi 1dl heraprotskua ja hiilaria josta saa sitten sopivassa suhteessa molempia. :) Juon siis aina kuntosalin jälkeen palkkarin. Pelkän juoksulenkin jälkeen yleensä vain oikeaa ruokaa. Hiilaria kuitenkin myös aina urheilun jälkeen! Ennen ajattelin että tulisi syödä vain protskua mutta hiilari on todella tärkeä myös palautumisen ja lihaskasvunkin kannalta.

  [email protected]

 24. Treenin jälkeen juon heti palautusjuoman ja yleensä tunnin päästä syön vielä kunnon aterian, jossa sopivassa suhteessa proteiinia ja hiilareita. :) [email protected]

 25. Heippa Jutta,

  Mulla ei ole tällä hetkellä käytössä mitään tiettyä protskupalkkaria. Välillä tulee ostettua treenin jälkeen lähikaupasta palautusjuomia esim. Valion Profeel, Leaderin palkkaria ja myöskin Gainomaxia. Tuo Gainomax kuuluu kyllä mun lemppareihin, onhan se aikas herkkua! Vielä en oo noita uutuuksia päässyt maistelemaan. Jos mitään palautusjuomaa ei ole lähettyvillä niin juon treenin jälkeen pari lasia rasvatonta maitoa ja siihen pari ruisleipää perään. Itse pyrin myös syömään kunnon ruoan treenien jälkeen :).

  Sähköpostini on [email protected]

 26. fitnesstukun whey-80 eli heraproteiinilla mennään. helppoa sekottaa jauhot salilla ennen treeniä pieneen vesimäärään ja juoda treenin päätyttyä – hyvää, vaivatonta ja edullista. tällä hetkellä makuna ice coffee jonka loputtua ois vuorossa neljä kiloa vanilja-päärynää(!!!). urheilun jälkeen ei heti huvita syödä, joten omalla kohdalla oon todennu palautusjuomat parhaiksi :)

  [email protected]

 27. Mä en oikein osaa käyttää noita palautusjuomia tai muitakaan lisäravinteita. Mä en taida ymmärtää niistä tarpeeksi. Eli ihan perusruoalla mennään :)

  myfantazya(a)gmail.com

 28. Harvoin otan salille mukaan mitään syömistä. Mutta jos tiedän, että en heti treenin jälkeen pääse kotiin syömään, ostan yleensä salilta palautusjuoman. Muuten säntään kotiin ja syön sielä saman tien rahkaa, leipää tai perusruokaa :)

 29. Yleensä pyrin syömään melko pian treenin jälkeen lounaan/päivällisen, joka sisältäisi kunnolla proteiinia tai vaihtoehtoisesti rahkaa:) Proteiinijauheita sun muita ei oo vielä kauheasti tullu kokeiltua, siksipä toi palkinto ois ihana!:)
  [email protected]

 30. Itselläni on aina banaani tai jokin muu hedelmä laukussa mukana, jonka sitten napsasen treenin jälkeen. Kotiin päästyäni syönkin sitten normaalin ruuan joka sisältää lihaa ja kasviksia.

  [email protected]

 31. Heippa! Treenaan itse säännöllisesti ja suht kovaa, jonka vuoksi otan aina treenin jälkeen protskujuoman, jossa mukana myös vähän hiilaria. Tällä hetkellä makuna Star Nutririonin minttusuklaa.Treenin jälkeen syön sitten päivän isoimman aterian n.1-1,5h päästä palkkarista, jossa mukana protskua, hiilaria ja runsaasti kasviksia. Palkintohan olisi ihan lottovoitto, sillä olen juuri aloittanut tänä syksynä opinnot, ja opiskelijabudjetilla ostellaan myös noita palkkareita. :)

  [email protected]

 32. Aloitin crossfitin lesän lopulla ja nyt vasta olen tajunnut palautusjuoman tärkeyden! Viikkoon mahtuu 4-5 kovaa treeniä. Aluksi pyöräilin treenin jälkeen kotiin ja vasta sitten aloin tekee ruokaa. Nykyään kassissa kulkee aina fitnessgurun jauhetta. Parhaiten huomaa eron aamuissa, kroppa on huomattavasti levänneempi nykyään kuin ilman palautusjuomaa!

  [email protected]

 33. Olisin kyllä erittäinkin kiinnostunut kokeilemaan juurikin näitä gainomaxin tuotteita, sillä itsekkin sorrun monesti syömään vähän miten sattuu salin jälkeen.

  [email protected]

 34. Apua, pakko myöntää että kuulun noihin jotka saattavat venyttää syömistä pitkällekin. Aiemmin käytössäni oli proteiinijauhe, mutta join sitä säännöllisen epäsäännöllisesti. Nykyään menee ihan perusruoka treenin jälkeen. Nyt olen kuitenkin alkanut treenata vähän tavoitteellisemmin, joten on aika parantaa myös tämä syömispuoli ja ottaa käyttöön ainakin palautusjuomat. Eli tänne päin tuota palkintoa! :)

  [email protected]

 35. Normaalia ruokaa. Usein kippaan lasin maitoa heti kotiin tultuani ja sitten ruoka päälle kun kerkeää =) Se sisältää aina proteiinia sekä kasviksia. Ja aivan vain siitä syystä että ne maistuvat minun suuhuni parhaalta! Toki jos perheelle tehtynä makaronilaatikko, on se silloin minunkin ruokani.

  [email protected]

 36. Minä syön aina kuntosaliharjottelun jälkeen kaakaota ja banaania tai rahkaa hedelmillä. En ole kuitenkaa vielä kertaakaan käyttänyt kunnon palautusjuomia, koska olen kuullut niiden nostavan painoa. Joten nyt olisi hyvä sauma kokeilla! (: [email protected]

 37. Salin jälkeen aina tarkoituksena juoda palautusjuoma ( jos kaapissa niitä sillä hetkellä vain on), ilman näitä voi syömiseen mennä tosiaankin monta tuntia. Ei vain heti treenin jälkeen ruoka maistu!

  [email protected]

 38. Se on IHANAA kun saa jotain suuhunsa treenin jälkeen. Aiemmin join vaan vettä ja söin sitten, kun menin jossain vaiheessa kotiin. Nyt olen ottanut hieman selvää ja sekoitan palkkarin salin jälkeen, sekä syön puolentoista tunnin sisään. :)

 39. Moi! Treenaan säännöllisesti ja pyrin syömään mahdollisimman pian treenin jälkeen. Yleensä syön rahkaa,johon sekoitan heraa,pähkinöitä,hieman maitoa ja jotain hedelmää esim.omenan. :)
  [email protected]

 40. Treenin jälkeen syön yleensä perusruokaa. Silloin tällöin olen kyllä kokeillut myös palautusjuomia, mutta olen kyllä vielä aika keltanokka niiden kanssa… Tuollainen kassi tulisi siis varmasti tarpeeseen, jotta pääsisin vähän paremmin sisälle tähän palautusjuomien ihmeelliseen maailmaan. :)

  [email protected]

 41. Yleensä syön treenin jälkee perusruokaa. Lähiaikoina olen kyllä alkanut kokeilla myös palautusjuomia ja nimenomaan Gainomaxit ovat tehneet vaikutuksen minuun loistavalla maullaan, mutta olen kyllä vielä aika keltanokka niiden kanssa. Tuollainen kassi tulisi siis varmasti tarpeeseen, jotta pääsisin hieman paremmin sisälle tähän palautusjuomien ihmeelliseen maailmaan! :)

  [email protected]

 42. Olin itse ennen näitä, jotka saattoivat syödä vasta parin tunnin päästä rankankin treenin jälkeen. Jossain vaiheessa sitten ”heräsin” ja nyt vakiona on vähintään iso lasi maitoa, yleensä myös joko banaani/omena/leipää riippuen miten nopeasti tulen saamaan ns. oikeaa ruokaa. Nuo palautusjuomat yms olisivat superkäteviä päivinä, jolloin maitoa ei pysty säilyttämään kylmässä tai pelkkä banaani ei riitä :D

  [email protected]

 43. Olin itse ennen näitä, jotka saattoivat syödä vasta parin tunnin päästä rankankin treenin jälkeen. Jossain vaiheessa sitten ”heräsin” ja nyt vakiona on vähintään iso lasi maitoa, yleensä myös joko banaani/omena/leipää riippuen miten nopeasti tulen saamaan ns. oikeaa ruokaa. Nuo palautusjuomat yms olisivat superkäteviä päivinä, jolloin maitoa ei pysty säilyttämään kylmässä tai pelkkä banaani ei riitä :D

  [email protected]

 44. Olin itse ennen näitä, jotka saattoivat syödä vasta parin tunnin päästä rankankin treenin jälkeen. Jossain vaiheessa sitten ”heräsin” ja nyt vakiona on vähintään iso lasi maitoa, yleensä myös joko banaani/omena/leipää riippuen miten nopeasti tulen saamaan ns. oikeaa ruokaa. Nuo palautusjuomat yms olisivat superkäteviä päivinä, jolloin maitoa ei pysty säilyttämään kylmässä tai pelkkä banaani ei riitä :D

  [email protected]

 45. Kuuluin ennen näihin, jotka saattoivat syödä ensimmäisen kerran treenin jälkeen vasta parin tunnin päästä. Jossain vaiheessa sitten ”heräsin” ja nykyisin juon vähintään ison lasillisen maitoa, yleensä myös banaania/omenaa/leipää riippuen siitä kuin nopeasti tulen syömään ns. oikeaa ruokaa. Treeneistä palautuminen on tämän välipalatavan mukana nopeutunut huomattavasti eikä heikkoa oloa ole enää ehtinyt tulla! Nuo palautusjuomat yms olisivat ihan superkäteviä päivinä, jolloin kylmää maitoa ei voi raahata mukanaan säilytysongelmien takia tai kun pelkkä banaani ei enää riitä :D

  [email protected]

 46. Jos meen treenin jälkeen suoraan kotiin, syön ihan normaalin terveellisen proteiinipitoisen ruuan, mutta jos tiedän etten pääse heti treenin jälkeen syömään, niin palautusjuoma on must :)

  [email protected]

 47. treenin jälkeen kuluu samantien palautusjuoma. siitä sit kämpille tekeen jotain proteiini ja hiilaripitoista ruokaa ennen kuin pahempi nälkä iskee päälle :) onneks teen yleensä ruokia isompia määriä kerrallaan niin saan ne helposti lautaselle. vähä lisäämällä tuoretta hedelmää ja salaattia niin uppoaa. itsellä meinaa olla ongelmaa eväiden tekemises ja kekseliäisyydessä :D olen arka ostelemaan putoikat yms. koska tuoteselosteet meinaa olla hepreaa vielä mulle. mut gainomaxii on kuullu kaikkien kehuvan.

  [email protected]

 48. Opiskelijabudjetilla ei tahdo oikein olla varaa mihinkään täsmätuotteisiin. Olisikin mielenkiintoista testata parantaisiko se kehitystä kuinka paljon jos ottaisi esim gainomaxia treenin jälkeen. Toistaiseksi on kyllä pärjännyt iha perinteisellä puurolla, mihin on laittanut vaikka raejuustoa tai rahkaa ja banaania :D Smoothie on myös toinen lemppari mihin on kiva laittaa jotain hedelmää, rahkaa ja vaikka kaurahiutaleita.

  [email protected]

 49. Ennen mentiin palkkari ja banaani heti salilla/kotimatkalla naamaan ja ruokaa muutaman tunnin päästä.
  Mutta nyt PT:n ohjeiden mukaan juon prodejuoman kotimatkalla tai heti kotiin päästyäni ja max. tunnin päästä oikeaa ruokaa (prode+nopsaa hiilaria). Yleensä juon prodejuoman ruokajuomana ja nykyään nälkä on kotimatkalla ihan kauhea!

  [email protected]

 50. Mahtava arvonta! Itellänikin on sama juttu, että ruoka ja palkkari estää kiukunpuuskan syntymisen :D Lihaskuntotreenin jälkeen juon pukkarissa heti palautusjuoman ja syön päivällisen tai muun aterian 1-1,5h päästä kotona. Aerobisen harjoittelun jälkeen menen nopeasti kotiin syömään päivällisen tai rahkaa. Haluisin niin kokeilla noita Gainomaxin uusia kestävyysharjoittelun jälkeisiä juomia!

 51. Maito on paras palautusjuoma! Tai sitten ateria kunnon ruokaa. Olisi mielenkiintoista kokeilla ns. oikeita palautus-tuotteita josko ne ansaitsevat saamansa hehkutuksen. //[email protected]

 52. Ylensä salin jälkeen syön rahkaa. Ennen käytin palautusjuomajauheita, mutta nykyään en vaan voi sietää niitä. Myös hurjat lisäainemäärät pelottaa, joten olen todennut että parasta on napata rahka salin jälkeen viereisestä kaupasta. Jos on rikkaampi kuukausi (opiskelijaelämää..) niin saatan ostaa juuri gainomaxin tai suklaapalkkarin joka on hyvää :)
  [email protected]

 53. Vau mikä arvonta!

  Otan yleensä aina salille mukaan palautusjuomajauheet sheikkeriin. Treeniin jälkeen vaan vettä sekaan ja eikun nauttimaan. Tällä hetkellä lempparina toimii fastin minttusuklaa :) Jos en kuitenkaan mene suoraan kotoota salille, niin saatan käydä nappaamassa kaupasta jonkun hedelmän ja maitorahkan ja syödä sitten ne treenin jälkeen :)

  [email protected]

 54. Palautusjuoma jauheesta tai maitorahka. Proteiinipatukka menee myös välillä. Jos mitään muuta ei ole, niin pähkinöitä löytyy kassista aina. [email protected]

 55. Aika huikee palkinto. Nyt on ensimmäistä kertaa kokeilussa heti treenin jälkeen minttusuklaan makuista protskujauhetta, jonka sekoitan yleensä ihan veteen. Kotona tulee usein sitten syötyä vielä esim. ruisleipää avokadolla tai raejuustorahkamehukeittokomboa. Aika harvoin uskaltaa kokeilla noita uusia makuja/tuotteita palautukseen, kun ei voi ikinä olla varma mauista.

  [email protected]

 56. riippuen treenin tehosta vetäsen palkkarin heti treenin jälkeen ja syön mahd pian joko isomman aterian(yleensä lounaan) tai välipalan :) palkkari auttaa jaksamaan sinne ruokailuun ilman raivareita :D Jos olen pyöräillyt salille niin usein on tuo milkproteindrink repussa (shaker vie niin paljon tilaa) ja nappaan sen ennen kotimatkapyöräilyä.
  [email protected]

 57. Mulla treenit painottuu koulun takia paljolti iltaan, jolloin heti salin jälkeen juon proteiinijauhetta veteen sekoitettuna ja sitten heti kotona pyrin syömään sopivassa suhteessa proteiineja ja hiilareita esim. rahkaa, kananmunia, tonnikalaa, raejuustoo, kasviksia, ruisleipää, hedelmiä ym. Tuo palautusjuoma olisi itselle kyllä erittäin tarpeellinen!

  [email protected]

 58. Nyt vastaan kahden teinipojan äitinä heidän puolestaan eli nuoret käyvät molemmat salilla ja sen jälkeen juovat palautusjuoman aina.
  Ja valitusta riittää,kun en suostu kaikenlaisia uutuuksia ostelemaan=(,onpa inhottava äiti..
  Eli toi paketti olisi kuin unelma ylläriksi nuorille,eipä varmasti kuuluisi valitusta kun ton kassillisen heille antaisin=)
  [email protected]

 59. Salin jälkeen yritän syödä enemmän proteiinia esim rahkaa tai munakkaan, mutta palautusjuomia aika harvoin tulee käytettyä. Lenkin jälkeen taas nautin enemmän hiilaria esimerkiksi ruisleipää maidon kanssa. Olisi kiva päästä kokeilemaan noita Gainomaxin tuotteita! :)

  [email protected]

 60. Ihana arvonta!! Tykkään Gainomaxin tuotteista älyttömästi juurikin niiden hyvän maun takia. Yleensä treenin jälkeen juon päärynälle maistuvan palautusjuoman ja joskus kun aamupala ei maistu, syön gainomaxin proteiinipatukan(joskus myös makeannälkään ;) )

 61. Tällä hetkellä palautusjuomana toimii Fitnesstukun stevia suklaaproteiini. Ei yhtä hyvää kuin Gainomax, mutta halvemmaksi taitaa tulla kun sekoittaa drinksut itse :) Tämä palkinto otettaisiin meidän taloudessa iloisesti vastaan!

  Marika // [email protected]

 62. Salin jälkeen juon yleensä aina maitoa ja syön jugurttia tai maitorahkaa. Teen maitorahkasta yleensä pirtelöitä, johon sekoitan vaihdellen banaania, marjoja, hedelmiä tai muuta mitä milloinkin löytyy. Näin opiskelijana ei usein ole varaa ostaa kalliita palautusjuomia joten pitää tyytyä näihin :) [email protected]

 63. Itse kuulun valittettavasti tuohon osaa jotka skippaavat ruuan ja juovat vain vettä.. ehkäpä tämä olisi hyvä startti mulle aloittaa vaikkapa noitten gainojen juonti salin/jumpan jälkeen ;)
  [email protected]

 64. Kotoota salille on niin lyhyt matka että sen jaksaa just polkasta mutta kotona salamana jääkaapille ja blenderiin rahkaa, jogurttia ja jäisiä marjoja :) Joskus kyllä salilta suoraan kaupan urheiluverme hyllylle ja prodejuoma naamaan kun laiskottaa. Btw ihanan inspis blogi jutta! :)
  [email protected]

 65. Itse asun niin lähellä salia, että usein ehdin kotiin tekemään ruokaa puolentunnin sisällä ja, jos en ehdi niin nappaan kourallisen pähkinöitä ennen kuin pääsen ruoan kimppuun :)
  [email protected]

 66. Juon aina palautusjuoman salitreenin jälkeen ja näin olen tehnyt jo vuosia. Yleensä se on valmiina sheikkerissä oleva palkkari, johon lisään veden. Vaihtoehtoisesti sheikkerissä pelkkä vaniljaprotskujauho, jossa on rusinoita seassa..+vesi. Tämä on kiva vaihtoehto, kun haluaa pureskeltavaa palkkaria :) SUOSITTELEN testaamaan !! Mulla menee niiiiin paljon kaikekseen protskupatukoita ja juomia viikottain, että tämmönen paketti olisi paras lahja ikinä! :) ♡: Erika
  [email protected]

 67. Salitreenin jälkeen käytössä on BOLTin Hardcore palkkari, joka on hyväksi havaittu. Toisinaan kuitenkin kaipaa ”helpompaa” ja ”nopeampaa” palkkaria, joten siihen tarkoitukseen Gainomaxit on täydellisiä, kun ovat valmiiksi yksittäispakattuja ja nopeasti nautittavissa ilman sheikkerillä sähläystä :D

  [email protected]

 68. Salitreenin jälkeen juon proteeinipitoisen palautumisjuoman heti suihkun jälkeen. Myöhemmin junassa syön banaanin ja/tai proteeinirahkan. Paras tapa olisi varmaan syödä ihan kunnon ateria treenien jälkeen ja nukkua vielä päälle pienet päikkärit, mutta tämä ei valitettavasti omalla kohdallani ole mahdollista.

  [email protected]

 69. En hirveästi käy salilla, mutta kilpaurheilua harrastan ja suklaa gainomaxin juon aina pelin tai rankemman treenin jälkeen. Joskus myös syön proteiinipatukoita. Pelien erätauoilla tulee syötyä banaaneja ja muita hedelmiä. Nyt oon tykästyny myös valion rahkarae tuotteisiin, joita syön kyllä muulloinkin kun treenipäivinä. Monenlaisia tuotteita tulee siis käytettyä ja kassillinen gainomax-tuotteita tulis kyllä tarpeesen. :)

  [email protected]

 70. Useimmiten salin jälkeen tulee syötyä rahkaa, pähkinöitä tai raejuustoa. Kiiressä ”ensihätään” maitoa, protskupatukka tai joku hedelmä ja sitten noin tunnin päästä lämmin ateria :)
  [email protected]

 71. Välillä juon heti treenin jälkeen palkkarin, mutta yleensä odotan kotiin asti, jossa teen itselleni yleensä herkullisen munakkaan ja sen seuraksi täysjyväleipää ja lasi maitoa.
  [email protected]

 72. Juon aina heti salitreenin jälkeen gainomaxin ja sitten kun pääsen kotiin, niin jotain protsku pitoista ruokaa. Gainomaxit on tosiaan niin hyviä, että muuta merkkiä en ole enää ostanut! :)

  [email protected]

 73. Yleensä vedän palautus juoman treenin jälkeen ja kotona sitten rahkaa ja banaania mahdollisimman nopeesti. Mulle on ainaki ttoimminnu tosi hyvin, gainomaxit kyllä kelpais aina!
  [email protected]

 74. Heti treenin jälkeen syön yhden banaanin ja juon proteiinipalautusjuoman. Eli sekoitan veteen proteiinijauhetta, Sheikkerissä otan valmiiksi mukaan salille oikean määrän, salilla lisään vain veden ja sekoitan, helppoa ja nopeaa. Kotona sitten vähän myöhemmin teen usein omeletin: kananmuna, tonnikalapurkki, tomaattia ja raejuustoa..Sekin helppoa, nopeaa, maukasta ja lämmintäkin:) Jotain Gainomax-juomaa olen joskus kokeillut..Olisi ihana päästä maistamaan noita, ja saada vaihtelua välillä :)

 75. Heti treenin jälkeen syön yhden banaanin ja juon proteiinipalautusjuoman. Eli sekoitan veteen proteiinijauhetta, Sheikkerissä otan valmiiksi mukaan salille oikean määrän, salilla lisään vain veden ja sekoitan, helppoa ja nopeaa. Kotona sitten vähän myöhemmin teen usein omeletin: kananmuna, tonnikalapurkki, tomaattia ja raejuustoa..Sekin helppoa, nopeaa, maukasta ja lämmintäkin:) Jotain Gainomax-juomaa olen joskus kokeillut..Olisi ihana päästä maistamaan noita, ja saada vaihtelua välillä :)

  [email protected]

 76. Treenin jälkeen syön poikkeuksetta heti jotain kun tulen kotiin, usein palautusjuoman tai rahkaa ja hedelmiä. Tunnin päästä tulee sitten syötyä vielä kunnon ruoka :)
  [email protected]

 77. Suihkun jälkeen heti protskujuoma tai jos en kerkee syömään tunnin, kahden sisällä niin ehdottomasti palkkari. Tykkään myös proteiinipatukoista, mutta juomat imeytyvät paremmin ja nopeammin. Ja lemppiherkkuihin kuuluu rahka, mansikkakeitolla, mihin laitan erilaisia leseitä ja rouhittua pellavaa, nam :)

  [email protected]

 78. Itselläni on kaksi pientä lasta, joten huomaan monesti aikovani syödä heti rahkaa tai sekoittavani palautusjuoman dietmix palkkarista, mutta kun kotia saavun on yleensä toisella kiukku tai äidin kaipuu, joten siinä hoivatessa oma palautuminen usein unohtuu. Huomaan vasta myöhemmin, että jaa, jäipäs taas palautuminen puolitiehen. Siksi olenkin nyt yrittänyt kantaa palautustuotteita, sitä banaania tai rahkaa mukanani, jotta se tulisi nautittua heti treenin jälkeen eikä ehkä viiden tunnin päästä muistettuani.

  [email protected]

 79. ennen treeniä vetä päivän aikana vähän reilummin+banaania, ja joskus juon gainomaxin myös ennen treeniä. Sitten kotimatkalla gainomax/ vastaava palautus juoma. Kotona venyttelyt, banaania ja maitoa.
  [email protected]

 80. AINA HETI TREENIN JÄLKEEN JUON PALAUTUSJUOMAN, JOKA SISÄLTÄÄ RUNSAASTI PROTEIINIA JA HIILIHYDRAATTEJA. YLEENSÄ PALAUTUSJUOMANANI TOIMII GAINOMAX-VANILJA, JOKA MAISTUU NIIN HYVÄLLE, ETTÄ VOISIN JUODA SAMANTIEN LITRAN SITÄ:) GAINOMAX KULKEE AINA MUKANA KÄTEVÄSTI SÄILYVYYTENSÄ ANSIOSTA. TUNTI TAI PARI MYÖHEMMIN SYÖN SITTEN LÄMPIMÄN ATERIAN, JOKA SISÄLTÄÄ LIHAA TAI KANAA JA YLEENSÄ PASTAA. VÄLIPALANA TAI ILTAPALANA ENNEN NUKKUMAAN MENOA SYÖN PURKILLISEN RAHKAA ESIMERKIKSI RYPÄLEIDEN KANSSA.
  [email protected]

 81. moi, tämä sinun oma kommentti kysymys”ruisleivällä, rahkalla tai hedelmillä” osu ja uppos minun kohdalla ja palautuksena menee yleensä mummon puolukka/karpalo/viinimarja mehu jos oikein tärryyttää niin sit gainomax

 82. AINA HETI TREENIN JÄLKEEN NAUTIN PALAUTUSJUOMAN, JOKA SISÄLTÄÄ RUNSAASTI PROTEIINIA JA HIILIHYDRAATTEJA. YLEENSÄ SE PALAUTUSJUOMA ON GAINOMAX-VANILJA, JOKA MAISTUU NIIN HYVÄLLE, ETTÄ VOISIN JUODA SITÄ SAMANTIEN LITRAN:) GAINOMAXTÖLKKI KULKEE MYÖS KÄTEVÄSTI AINA MUKANA SÄILYVYYTENSÄ ANSIOSTA. TUNTI TAI PARI MYÖHEMMIN SYÖN SITTEN LÄMPIMÄN ATERIAN, JOKA SISÄLTÄÄ LIHAA TAI KANAA JA YLEENSÄ PASTAA. VÄLIPALANA TAI ILTAPALANA ENNEN NUKKUMAANMENOA SYÖN PURKILLISEN RAHKAA ESIMERKIKSI RYPÄLEIDEN KANSSA.
  [email protected]

 83. Treenin jälkeen yleensä tulee juotua Prode/Easy Dietin proteiini patukka, koska saatiin niitä törkeen halvalla ja paljon. Gainomaxeja tuli juotua vuosi takaperin, kun saimme niitä 8 laatikollista halvalla :) Eli kannattaa kysellä kaupoissa vanhoiksi meneviä tuotteita. Ja palautusjuomaa kuluu, koska olen kestävyysurheilija.

  [email protected]

 84. Treenin jälkeen suuhun löytää tiensä joko maitorahka marjoilla/hedelmillä, munakas tai protskuvanukas. Näillä on tähän asti pärjätty. :) Joskus harvoin jotanin palautusjuomaa erityisherkkuna.
  [email protected]

 85. Pyrin syömään”lämmintä ruokaa” treenin jälkeen, jos treenaan päiväsaikaan. Runsaasti prodea, mutta myös sopivasti hiilareita ja hyviä rasvoja-toisin sanoen aika perus kotiruokaa. Jos treenaan illalla, syön pikemminkin jotain”iltapalamaista” jälkeenpäin, kuten rahkaa ja marjoja /hedelmiä, ruisleipää, jossa jotain proteiinipitoista päällystettä (raejuustoa, kinkkua, kananmunaa tms. ). Käytän paljon maitotuotteita, ja periaatteessa joka treenin jälkeen nautin jotain sellaista. Pyrin syömään viimeistään tunnin sisällä treenin jälkeen, mutta jos en satu syystä tai toisesta ehtimään niin vedän esim. Profeel-tai Gainomax-palautusjuoman tai proteiinipatukan naamaan. Opiskelijabudjetilla kun mennään, myös tavallinen, (rasvaton) maito, toimii mainiosti palkkarina :) gainomax kuitenkin on minulle niin suuri herkku, että en pistäisi pahaksi tuosta tuotepaketista :)
  [email protected]

 86. Meikä palautuu nykyään tankotanssitunneista aina lämpimän suihkun ja Gainomax protein drinkin avulla. Maistoin noita Buzzador kampanjan kautta ja tykästyin hirveästi. Olis kiva päästä testaamaan noita muitakin tuotteita! Mun mies sanoi tuosta lämpimästä suihkusta, että se on ihan henkimaailman juttuja mitä se tekee palautumiselle. Oon samaa mieltä. Siihen vielä päälle kunnon venyttelyt niin kyllä on seuraavana päivänä ihan eri fiilis. <3

 87. Maximin erinomaisilla palautustuotteilla mennään. Työajat ovat lievästi sanoen haasteelliset, joten aina ei saa ruokaa tarpeeksi nopeasti treenin jälkeen. Gainomaxit ovat lähes identtisiä Maximien kanssa, joten kelpaisivat erittäin hyvin! [email protected]

 88. Treenaan salilla monta kertaa viikossa lihaskasvu mielessä, joten palautusjuoma on erityisen tärkeä. Välillä ostan tuollaisia valmiita juomia, mutta useimmiten sekoittelen jauheista oman palkkarin, tulee halvemmaksi :) tällä hetkellä käytän fastin tuotteita. Olisi ihan huippua voittaa tuo kassi! :) [email protected]

 89. Salin jälkeen eka juon palkkarin tai vaihtoehtoisesti maitorahkaa ananaksella ja myslillä. Myöhemmin sitten joku kunnon ateria tai ruisleipää kellonajasta riippuen! :) [email protected]

 90. Mä olen itseasiassa ollut nyt vuoden treenamatta ollenkaan, jotenkin vaan on ollut niin paljon kaikkea muuta ja laiskuuttakaan en voi täysin kieltää. Nyt päätin kuitenkin ottaa vihdoin itseäni niskasta kiinni, koska muistan miten energinen ja hyvä olo tulee kun treenaa ja näin syksyn loppuessa ja pimeän talven tullessa kaipaa sitä energiaa ja hyvää oloa entistä enemmän, joten eilen marssin kuntosalille ostamaan vuoden jäsenyyden ja vitsi miten innoissani mä oon nyt alottamassa mun uutta harrastusta! Oon kattonut nyt päivittäin treenivinkkejä ja motivaatiokuvia ja mun motivaatio on aivan huipussaan ja toivon todella, että tää motivaatio pysyy ylhäällä vielä ensimmäisten treeniviikkojenkin jälkeen! Olisi ihan mahtavaa saada vielä lisäksi hyvä tsemppipotku pyllylle tietäen, että sais alottaa kunnon treenikauden niin, että sais kassillisen palautusjuoma ym. palautustuotteita, että varmasti saisin otettua kaiken hyödyn irti ja tietäisin, että kropan tuloksia ainakin varmasti syntyis kun kovan treenin jälkeen osais syödä oikeesti jotain palauttavaa. Silloin joskus 2vuotta sitten kun treenasin ja kävin salilla paljon niin söin usein treenin jälkeen skyr-rahkan ja maitoa ja välillä otin tonnikalapurkin salin kaappiin odottamaan. En ole koskaan maistanut noita kyseisiä palautusjuomia ja olis mielenkiintosta päästä maistamaan ja varmasti saisin extralisämotivaatiota salilla käymiseen, kun olisi aina joku hyvänmakuinen palautusjuoma salikassissa odottamassa treenin loppuun!

  [email protected]

 91. Heippa ja kiitos arvonnasta! Pikkubudjetillä mennään olosuhteiden pakosta, mutta hyvä se on :) Eli kun tulen salilta niin heitän sheikkeriin suodatettua vodaa ja pari mitallista maustamatonta heraa (whey 100) ja mitallisen keratiinia. Nam nam ;) Terkuin Minna ([email protected])

 92. Tykkään hirveesti tosta vadelmanmakuisesta Gainomaxista, joten usein juon sellasen treenin jälkeen. Joskus sitte mennään rahka + marja linjalla.
  [email protected]

 93. gainomaxia tulee juotua varsinkin suklaa,vadelmiaja luonnonjugurttia myös syön usein sekä muromysliä. [email protected]…gainomaxia menee niin paljon,kun sitä jääkaapista löytyy,kiitos kolmen poikani…

 94. Loistava homma!! Itellä ns. ongelmavatsa, eli turha kuvitellakaan syövänsä jotain kiinteetä reenien jälkeen jollei halua pyhittää loppupäivää pytyllä istumiseen (nooh, ei huono vaihtoehto sekään =o) Normisti vedän juuriki Gainomaxin tetran, koska oma kokemus on, etteivät aiheuta mitään tuntemuksia vatsaan, mutta palautuminen nopeutuu. Toimii!!
  [email protected]

 95. Kattotaas onnistuisko viestin lähetys ny, nettiantinörtti vauhdissa…
  Meikeläisen turha haaveilla kiinteästä ravinnosta reenin jälkeen jollei halua istuskella loppupäivää pytyllä, joten Gainomaxin tetroilla on menty – ja tili kiittää!! Toimii ainaki allekirjottaneella eikä ongelmia oo ollu.

 96. Riippuen treenien pituudesta & laadusta. Ennen treeniä Fast Shock+vesi/appelsiinimehu ja treenin jälkeen Fast heraprotskujauhe+vesi TAI Gainomaxin palautusjuoma TAI protskupatukka. Lisäksi reilusti vettä.

  [email protected]

 97. Riippuu reenistä. Uintitreenien jälkeen raejuustoa, kaks lasia maitoa ja kunnon ruuat päälle. Juoksulenkin jälkeen kaks lasia maitoa, kaks leipää tai leipä + jogurtti ja riittävästi unta!

  [email protected]

 98. Salin jälkeen banaani auttaa, jos verensokerit ovat menneet liian alas. Muuten kotiruualla ja mieluiten lämpimällä sellaisella, kun ollaan kotiuduttu.

  [email protected]

 99. Ui ui, noi gainomaxit pitäs kans niin saada!!! En oo niitä ikinä maistanutkaan. Treenin jälkeen mä juon aina palkkarin, koska mun syömiset on niin epäsäännöllisiä. Eli jauheesta sekotan heti pukkarissa reenin jälkeen – nyt käytössä muistaakseni fastin suklainen palkkari. Muuten yritän syödä proteiinipitoista ruokaa ja riittävästi, mutta aina se ei ihan mee niin :/
  [email protected]

 100. Juon puntin jälkeen aina välittömästi heraproteiinia maitoon sekoitettuna. Sen lisäksi syön heti kotiin tultua lämpimän ruuan maksimoimaan treenista saatavan hyödyn
  [email protected]

 101. Otan aina treenin jälkeen kaakaon makuista palautusjuomaa, jonka juon jo kuntosalin pukuhuoneessa. Ja kun tulen salilta kotiin, niin syön yleensä salaatin tai jtn proteiinipitoista ruokaa :) [email protected]

 102. PAlautan itseni yleensä banaanilla tai maidolla..mitä nyt sattuukin löytymään. Meillä kun on kaupalle matkaa 25 kilsaa sivu niin jos ei muista ukko-kulta ostaa niin….. Mutta vastaavasti metsää ”vuorineen” löytyy yllinkyllin :)
  [email protected]

 103. Treenin jälkeen tulee syötyä rahkaa tai hedelmiä- Itse olen vähän kammonnut noita palautumiseen tarkoitettuja tuotteita, sillä niihin on lisättyä kaikenlaista… Nyt tosin arjen kiireessä olen huomannut, että olisi pitänyt syödä paremmin ja ottaa oikeesti palautus juomia/patukoita, sillä treenin jälkeinen hyvä olo muuttuu helposti ärtyisesti. Olenkin huomannut palautuvani huonosti…
  Kassillisella palautustuotteita olisi hyvä aloittaa! ;)

  [email protected]

 104. Aina lenkin/salitreenin jälkee rahka-mehukeitto-vehnälese-seos tai banaani, kumpaa nyt sattuu sillä hetkellä kaapista löytymää, yleensä varaan molempia!:> [email protected]

 105. Usein tulee juotua sellasta suklaan makuista protskujauhetta maitoon sekotettuna, ja välillä sitten rahkaa ja banaania! Gainomax onkin uus tuttavuus mulle, täytyykin tutustua tarkemmin :)
  [email protected]

 106. Treenin jälkeen juon proteiinijuoman joka on esim dietmix-jauhetta 1dl sekoitettuna maitoon tai veteen. Valmiista protskujuomista suosikkini on fastin recovery&protein vaniljan tai suklaan makuisena. Myös gainomaxeja käytän silloin tällöin. Erittäin hyvä palkkari on myös maitokaakao kera ruisleipäviipaleen, jos ei muuta satu olemaan.
  [email protected]

 107. Rankan reenin/kisan/salitreenin jälkeen heti palkkaria ja oikeaa ruokaa sen jälkeen heti kun mahdollista, varsinkin kisojen jälkeen ruuan saanti usein kestää niin palkkari on must! Muutoin maitorahkaa ja esim. Mansikkakeittoa, marjoja, maitoa ym blenderiin välipalaksi ja sitten kokkaamaan oikea ruoka :)
  [email protected]

 108. Salitreenin jälkeen otan aina proteeinia sisältävän palkkarin sekä banaanin ja syön vähintään 1,5h tämän jälkeen, eli yleensä kaupan kautta (tai suoraan) kotiin laittamaan ruokaa (jossa on myös hiilareita). Aerobisen treenin jälkeen pyrin yleensä syömään heti, eli en ota mitään extrapalkkaria. Silti tota palkkaria kuluu kyllä PALJON! Ja meidän 2-hengem taloudessa on jatkuvasti isot herapöntöt tyhjänä :o Olisipa kiva voittaa! :P
  [email protected]

 109. Syön treenin jälkeen jotain normaalia päivällistä / iltapalaa, riippuen mikä on päivän menu. Eli kaikkea laidasta laitaan! Välipaloissa olen todella huono, ja nuo Gainomaxit sopisivat siihen tarkoitukseen, ja tulisivat kyllä kokeiluun palkkariksi. :) Tyttäreni muistaa aina paasata proteiinintarpeestani, ja tällä varmasti saisi vajeen paikattua. Terveisin, Sirkku 56v.

  [email protected]

 110. Syön yleensä treenin jälkeen normaalin iltapalan tai päivällisen. Eli todella vaihteleva menu! En ole ikinä kokeillut mitään palkkarituotteita, ja tyttäreni muistaakin aina parjata minua proteiini vajeestani. Olisi hauskaa päästä kokeilemaan näitä palkkareina/ proteiinipitoisena välipalana.
  [email protected]

 111. Vaihtelee suuresti. Yleensä pyrin syömään rahkaa, raejuustoa tai palautusjuomaa. Valion profeel proteiinijuomia tulee välillä juotua, ne on herkkua.
  [email protected]

 112. Salin jälkeen palkkari, suklainen uppoo parhaiten, merkillä ei väliä. Tällä hetkellä ruokavalio päällä, joten hirveesti ei voi soveltaa. Reilu tunti palkkarista hiilari-ateria. Tuo Gainomaxin appelsiini-suklaa on jumalaista! :)

  [email protected]

 113. Salin jälkeen palkkari, suklainen uppoo parhaiten. Nyt ruokavalio päällä, joten soveltaa ei voi. ” Normielämässä” söisin melko varmaan banaanin. Tuo Gainomaxin appelsiini-suklaa on ihan jumalaista! :)

  [email protected]

 114. Jollen ehdi pian treenin jälkeen syömään niin otan kyllä aina jonkun tollasen palautusjuoman :) gainomaxit on musta parhaan makuisia, nams!

  [email protected]

 115. Heti treenin jälkeen huitaisen huiviin veteen sekoitetun heraproteiini isolaatin. Star nutrition Whey 100 ja vaniljan makuisena. Noin tunnin päästä palkkarista sitten kunnon ruokaa kitusista alas :D

  [email protected]

 116. Heti salin jälkeen vetaisen yleensä Fastin heraa (tällä hetkellä suklaan makuisena, vähän on kyllä ällöä, yöh.) Joskus mennään myös 0,5 litraa rasvatonta maitoa linjalla.. Heti kun kotosalle ehdin, vedän päivän pääatrian, joka sisältää yleensä reilun klöntin lihaa/kalaa/kanaa + pastaa/perunaa/riisiä + kasviksia jossakin muodossa. :)

  Arpaonnea toivoo: [email protected]

 117. Täytyy myöntää, että salitreenin jälkeen tulee yleensä syötyä mitä milloinkin. Syytä olisi varmasti sitäkin alkaa miettimään, mikä olisi palautumisen ja treenin kannalta parasta – ehkäpä tuollainen hyvä palautusjuoma :) [email protected]

 118. Puntin jälkeen toimii parhaiten joku annospakattu, valmis palautusjuoma, sillä salilta kotiin kestää vähintään puoli tuntia. Olen ollut huomaavinani, että kovankaan puntin jälkeen ei tule lihakset niin kipeäksi, kun vaan muistaa napata palautusjuoman. Sen sijaan banaanilla tai muulla välipalalla ei ole samanlaista vaikutusta. En sitten tiedä, onko kyseessä vain lumevaikutus vai voiko palautusjuomalla tosiaan olla niin iso merkitys. Toistaiseksi olen kokeillut vähän kaikkia merkkejä ja makuja. Vielä ei ole noussut yhtä ylitse muiden (vaikka Gainomaxeissa onkin monipuolisimmat makuvaihtoehdot) ja toisaalta tykkään muutenkin vaihtelusta.

  Lenkin jälkeen taas luotan ihan normiruokaan, koska sitä on kotona heti saatavilla. Lenkkiä ennen ei oikein voi syödä kovin raskaasti, joten varsinkin pidemmän juoksun jälkeen on ihan armoton nälkä. Yleisimmät eväät ovat silloin rahka (hedelmillä, marjoilla tai mehukeitolla), kaurapuuro banaanilla ja maidolla tai kunnon voileipä ja lasi maitoa.
  [email protected]

 119. Yleensä tuun treenin jälkeen suoraan kotia (puoli kilsaa matkaa) ja juon lasillisen maitoa :) Tämän jälkeen on yleensä vuorossa pikanen suihku ja sen jälkee rahkaa naamariin. Jos jostain syystä ei ole aikaa syödä niin yleensä silloin käytän valmiita Gainomaxin palautusjuomia :)

  [email protected]

 120. Monesti menee palari, Gainomax tai ProFeel heti yli tunnin treenin päälle. Kaupallisen tuotteen puuttuessa teen itse rasvattomasta maidosta ja banaanista pirtelön. Urheilujuomaa ja vettä myös. Kotona sitten kunnon ateria.
  [email protected]

 121. Treenin jälkeen useimmiten syön ihan vaan proteiinipitoista ruokaa, kuten rahkaa tai smoothien. Harvemmin tulee ostettua palautusjuomia kaupasta, vaikka ne käteviä ovatkin :)

  [email protected]

 122. Juon paljon vettä sekä treenin aikana että treenin jälkeen ja pyrin syömään pitkäkestoisia hiilareita, esim pastaa tms ja proteiniia, useimmiten tahkan, smoothien tai raejuuston muodossa. [email protected]

 123. Monesti ei kerkeä salilta kuin töihin, joten hedelmät ja juomat pitävät pari tuntia virkeystason kohdillaan.

  mariestrange(a)hotmail.com

 124. reenaan aina aamuisin, joten yleensä salin jälkeen menen himaan ja siellä syön aamupalana ihan perus munakkaan ja raejuustoa tai joskus harvemmin puuroa marjojen kanssa, Jos menen salilta suoraan töihin niin rahkaa ja ananasta. Parasta on silti ylivoimaisesti Skyrrit!! (ja no to mustikkaprodepatukka on taivaallista) [email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta