King of the Jungle

Itse en ole juurikaan hiphoppia kuunteleva tyttönen mutta tästä tuoreesta kokoonpanosta ei vaan voi olla tykkäämättä. Pojilla on asennetta ja samalla hyvää sanomaa tähän maailmaan! Jos et ole vielä kuullut Immanuelista, niin nyt on korkea aika kuulla. ;) Biisi ja video ovat uudelta levyltä, joka ilmestyy kauppoihin 15.11.2013. Ja itseasiassa kyseinen biisi kipusi samantien iTunesin listasijalle yksi. Videon on ohjannut poikaystäväni, josta saa päivä päivältä olla enemmän ylpeä. :) Tämän tahdittamana unten maille, huomiseen! 
On my way

8 vastausta artikkeliin “King of the Jungle”

    • Kyllähän näillä pojilla taitaa ihan kristillisiä aatteita olla mutta hmm. en ole varma luokitellaanko tuota kuitenkaan gospeliksi.

  1. Tykkään, näin aikaisemmin jo Brädin sivuilts et oli hypettänyt näitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta