Mallistojuttuja

Ooo, mä tykkään niin Fanny Lyckmanin tyylistä. En oikeastaan osaa päättää olenko klassinen vai rock. Ehkä olen siis jotain siltä väliltä. ;) Jokatapauksessa ainahan muhun iskee tällaiset mallistot, kuten tämä Fannyn uusin Nellylle yhteistyössä tehty Fanny Lyckman for Estradeur. Aivan ihania, ihania vaatteita. Valkkasin mallistosta kuusi ehdotonta omaa suosikkiani! Kertokaahan mitä mieltä te olette mallistosta? Iskeekö Fannyn tyyli ylipäänsä? 

(Koko mallisto löytyy TÄÄLTÄ.)

Nellyllähän jatkuu vielä nuo mid seasonit, joten vielä on tavaraa jäljellä alennushinnoin jos kiinnostaa shoppailla! :) Oma vaatekaappini on nyt suuren uudistuksen edessä, ollut itseasiassa jo hyvin pitkään ja tässä kirpparipöytää odotellessa päätin kaupata suurimpia juttuja täällä blogin puolella. Siispä viikonlopun aikan koitankin saada aikaiseksi kuvattua kaupattavat tuotteet! Tai noh, itseasiassa jo tänään yritän mutten uskalla varmaksi luvata ettei sitten tule vahingossa valehdeltua. :)

Niin ja jos niitä mid seasoneita haluaa kurkata niin ne löytyypi  TÄÄLTÄ

Oikein aurinkoista päivää ja positiivisia ajatuksia! :)
* Sisältää mainoslinkkejä
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta