Kampaamo Neo Hiushuone ja hiusmuutosta

Eräs entinen työkaverini kehoitti minua jo jokunen kuukausi sitten ottamaan yhteyttä kampaamo Neo Hiushuoneen Jenniin hiuskriisini kanssa. Sain yhteydenoton aikaiseksi vasta muutama viikko sitten mutta kannattihan se! Edelleen siellä oltiin kiinnostuneita lähtemään yhteistyöhön blogini kanssa ja sainkin mennä Jennin kampaamotuoliin hemmoteltavaksi viime keskiviikkona. Lähtötilanne oli useampi liukuvärjäys kotona kaupan väreillä tehtynä ja latva hieman kärsinyt. Jo kampaamopenkkiin istuessa päätin, että nyt lähtee sitten oikeasti monta senttimetriä, vaikkei sitä polkkaa leikattaisikaan. Latva alkoi kuitekin olemaan jo sellaista hiiren häntää, että ei se enää huolitellulle näyttänyt. Värimaailmalta halusin sellaista tumman ja vaalean mixausta, ajatuksena olisi lähteä tuota tyveäkin pikkuhiljaa hieman vaaleammaksi laittamaan ilman värinpoistoa ja lopulta saada siitä todella luonnollinen ruskea. Tämä tosin ei käy yhdellä kerralla, joten muutaman kampaamokerran se vaatii… Nappasimme kuvan lähtötilanteesta, onhan se julmetun pitkä mutta vaalennus hieman amatöörimäinen. :D

No mihin sitten päädyttiin? Eli tyveen laitettiin kuitenkin vielä tällä kertaa tumma tyviväri ja pituutta lähdettiin vaalentamaan raidoilla. Jätimme kasvoja kehystäviin suortuviin tumman värin jottei tulos tuntuisi liian vaalealle. Ja mitä sitten pituuteen tulee, eli sitä leikattiin ihan reilusti, koska olin tosiaan värjännyt sitä kaupan vaalennusaineilla ja täten se ei ollut niin hyvässä kunnossa, että uudesta vaalennuksesta olisi tullut kaunis. Väri päässä nautiskelin ihanasta latesta ja naistenlehdistä, luksusta. :)
Ja sitten lopputulosta. Jenni kiharsi hiuksiani hieman, joten todellinen pituus on ehkä aavistuksen pidempi. Itse olen todella, todella tyytyväinen ja aika harvoin olen ollut näin iloinen kampaajalta lähtiessäni. :) Hiuksista tuli ihan mielettömän terveen näköiset ja tuo vaalennus on ihan eri sorttia kuin lähtötilanteessa. Pituuteen on toki ollut hieman totuttelua mutta nopeaapa tuohon on tottunut. Pakko kuitenkin myöntää ettei musta ole polkkatukkaiseksi, jotenkin pidempi tukka on mua itseäni. Oli kuitenkin todella hyvä ratkaisu lyhentää tätä hiusta, koska saatiin siitä elinvoimaisempi ja terveempi. Muutama kuukausi niin se on jo taas aika pitkä ja mikä parasta hyväkuntoinen! 
Mitäs sanotte? Pidettekö muutoksesta? :)
Kampaamo sijaitsee Kampissa Kansakoulukadulla ja tilat ovat todella viihtyisät ja kotoisat. Lisäksi heillä on hierovat pesutuolit mikä tekee siitä kampaajakäynnin ”ikävimmästä puolesta”, eli pesualtaalla roikkumisesta jopa todella rentouttavan. :) Monelle varmaan kampaajakäynti on sellainen oma aika ja henkireikä kiireen keskellä. Saa hetken nauttia, kun sinua hemmotellaan ja ”tehdään” kauniimmaksi. Siksi itse ainakin arvostan kaikkea tuollaista extraa mitä kampaajakäynin yhteydessä voi saada.
Ja mikä parasta, teille lukijoillenikin on nyt tarjous Neo Hiushuoneessa!
Leikkaus + väripaketti kaikenpituisille hiuksille vain 100 € (Norm. alk. 135 €).
Mainitkaahan varausta tehdessänne blogini nimi niin siellä sitten tiedetään tuosta poikkeavasta hinnasta. :) Aikoja voi varailla numerosta: 09 693 2060 ja lisätietoja löytyy heidän kotisivuiltaan täältä

Neo Hiushuone / Kansakoulukatu 5 / 00100 Helsinki

Itse ainakin voin lämpimästi suositella kyseistä paikkaa, asiantunteva palvelu ja iloinen meininki. 
Löysin vihdoinkin kampaamon jossa alan käymään jatkossakin! :)
* Postaus on toteutettu blogiyhteistyönä
On my way

30 vastausta artikkeliin “Kampaamo Neo Hiushuone ja hiusmuutosta”

 1. Olen laiska kommentoimaan, mutta nyt näyttää kyllä superhyvältä!!:)

 2. Pituus on hyvä, mutta eihän tuo väri muuttunut oikein mihinkään suuntaan.. eli se siitä muutoksesta?:/ Pääasia kuitenkin, että itse olet tyyväinen :)

  • No mihin suuntaan odotit sen muuttuvan? :D Kuvat joita lisäilin olivat juuri vaalean ja ruskean sekoituksia olevia värejä, ei tässä ollut tarkotus radikaalisti suuntaa muuttaa. :)

 3. Hyvältä näyttää! Eron huomaa kyllä väristäkin eikä vain pituudesta! Ei muutoksen aina tarvitsekkaan olla niin radikaali vaan tärkeintähän on hiusten hyvinvointi.:) Näyttää todella hyväkuntoiselta!

  • Joo no on kyllä! Normaalisti pitkähiuksisella menee useampi satanen kampaajalle.

 4. Tulipas niin ihanan ja terveen näköinen tukka :) Välillä kannattaa kyllä napata reilumminkin pituudesta pois.

 5. Apua, rakastuin sun hiuksiin! On niin ihanan ja terveen näköiset! Pituuskin on täydellinen! Sopii mahtavasti tohon sun ”työ-lookkiin”. Mitäs Saku tuumi sun hiuksista? ;)

  • Kiitos, kiva kuulla. :) Hän ei pidä lyhyistä, joten yhtään enempää en olisi saanut napata. :D

 6. Näin aiheesta poiketen minkä kokoiset implantit sinulle laitettiin, mitä merkkiä ja minkä muotoiset? :)

  • Olen kirjoittanut aiheesta aikaisemmin ja päättänyt etten käsittele sitä enää täällä blogin puolella. Sähköpostitse voin vastailla mahdollisiin kysymyksiin. :)

 7. Ihanat hiukset ja aivan oikea pituus. Yhä todella pitkät hiukset. Väri aivan loistava. Mielestäni suuri ero vanhaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta