Joulufiiliksiä ja Gainomax- voittajat

Eilinen oli aika masentava maanantai ja jo sää sai aikaan sen, että mieli ei ollut mikään kaikista korkein. Nyt on vaan pakko kai alkaa tottumaan näihin päiviin, että sataa aamusta iltaan. Paitsi toivottavasti kohta se muuttuu lumeksi, tulee edes hieman valoisampaa. Päivän piristys oli jouluvalojen hakeminen Clas Ohlsonilta, siellä sattuikin olemaan tarjous noista pöytävaloista 2 kpl 9,99 €, eli vink vink vaan jokaiselle jouluvaloja havittelevalle! ;) Meilläkin on kaksi suurempaa ikkunaa niin tulee kyllä kivasti valoa pienillä hankinnoilla, ja mikä parasta mukavaa tunnelmaa. Lisäksi saatiin vihdoinkin aikaiseksi asentaa tuo lumipallo kattolamppu, joka on maannut mun kaapissa valehtelematta useamman vuoden. On se aika upea kyllä vaikka olipa siinä prosessia. :) Joko teidän ikkunoita koristavat jouluvalot? Jotkut sanovat kai olevan liian aikaista? – Ei kyllä minusta!

Itse olen aina rakastanut joulua ja se onkin yksi lempi juhlani vuoden aikana. Lämmintä tunnelmaa, rakkaita ihmisiä, muutama paketti ja erinomaista sapuskaa. Ja mikä parasta, jouluna on aikaa ja rauhaa, ihan parasta. Enää ei olekaan kovin pitkä tuohon juhlaan, joulu tulee aina aika nopeaa ja täten käy varmasti myös tänä vuonnakin. 

No sitten asiasta kukkaruukkuun. Gainomax arvontaan otti osaa ihan hurja määrä mutta sieltä onni suosi nyt paria onnekasta kommentoijaa. 
Tuotepalkinnot lähtevät siis seuraaville kommentoijille:

”Heti treenin jälkeen syön yhden banaanin ja juon proteiinipalautusjuoman. Eli sekoitan veteen proteiinijauhetta, Sheikkerissä otan valmiiksi mukaan salille oikean määrän, salilla lisään vain veden ja sekoitan, helppoa ja nopeaa. Kotona sitten vähän myöhemmin teen usein omeletin: kananmuna, tonnikalapurkki, tomaattia ja raejuustoa..Sekin helppoa, nopeaa, maukasta ja lämmintäkin:) Jotain Gainomax-juomaa olen joskus kokeillut..Olisi ihana päästä maistamaan noita, ja saada vaihtelua välillä :)” – [email protected]

”Opiskelijabudjetilla ei tahdo oikein olla varaa mihinkään täsmätuotteisiin. Olisikin mielenkiintoista testata parantaisiko se kehitystä kuinka paljon jos ottaisi esim gainomaxia treenin jälkeen. Toistaiseksi on kyllä pärjännyt iha perinteisellä puurolla, mihin on laittanut vaikka raejuustoa tai rahkaa ja banaania :D Smoothie on myös toinen lemppari mihin on kiva laittaa jotain hedelmää, rahkaa ja vaikka kaurahiutaleita.” – [email protected]

Voittajiin ollaan yhteydessä sähköpostitse! :)
Nyt töihin virkeänä, koitan keritä kirjoittelemaan vielä illemmalla. :)

On my way

4 vastausta artikkeliin “Joulufiiliksiä ja Gainomax- voittajat”

  1. Mun kans pisti heti tuo Kors silmään :) Se on upea, et esittelehän tarkemmin ;) Mä oon hiplaillut noita Stockalla, mut valkoisena ja käärmeennahkan ”värisenä”.

    • Joo, katselin tuota mustaa kyllä aika kauan myös. ;) Voisin kyllä esitellä uudet laukut piakkoin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta