Siveltimillä

Olen ehkä maailman huonoin meikkisiveltimien ja pensseleiden kanssa. Ensinnäkin, siveltimeni eivät ole mitään yhtä sarjaa, vaan jokainen on lähtöisin jostain eri paikasta. Tiedättekö, yksi sininen, yksi musta, yksi lyhyt ja yksi pitkä… Hahah. Vanhemmiten olen oikeasti alkanut kiinnittämään tuollaiseenkin huomiota. :D Toisena, unohdan aina pestä niitä vaikka tiedän miten tärkeää se olisi. Ihme ettei minulla ole enempää finnejä. Hyvä sivellin on mielestäni sopivan kova, jolla näkee ”työnsä” tuloksen. Liian pehmeällä ei saa kuin levittyvää sotkua aikaiseksi. 

Olen jo hyvin pitkään miettinyt ja salaa toivonut sellaista sivellinsettiä, jolla voisi tehdä pohjameikin ja unohtaa ne iänikuiset meikkisienet. Olikin aika hauska yllätys saada EcoToolsin sivellinsetti (juurikin meikkipohjaan tarkoitettu sellainen) kokeiluun. Nyt voin vihdoin alkaa harjoittelemaan ammattimaista pohjameikkiä! ;) Kyseinen setti sisältää peiteainesiveltimen, peiteaineen häivytys-/viimeistelysiveltimen rajojen häivyttämiseen, pienen meikkivoidesiveltimen nenänpieliin ja silmänalueelle, meikkipohjasiveltimen kasvojen isommille alueille ja puuterisiveltimen. Käytännössä siis aika laaja skaala eli pensseleitä, joilla voiharjoitella kunnon pohjan tekoa. 
Mitä mieltä te olette, onko pohja paras luoda laajalla pensseliskaalalla, sienellä vai ihan pelkin sormin? :)

Ei muuta kuin pensselit heilumaan ja meikkailemaan!
Ihanaa keskiviikkoa, enää pari päivää niin johan on taas viikonloppu. :) 


* Postauksen tuotteet on saatu
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta