Uudella salamalla

Oi vitsit! Tiedättekö mitä olen täällä fiilistellyt vikat puoli tuntia? Niinkin pientä asiaa, kuin lisäsalama. En oikeasti ymmärrä miksi en ole tuollaista aikaisemmin hankkinut, poikaystävä toi studiolta kotiin omansa ja saan käyttää sitä nyt sitten ihan jatkuvaan. Mulla on ollut kauhea harmitus näiden ilmojen vuoksi, lähinnä siis pimenevyyden ja sen etten saa blogiini sellaista matskua, kuin haluaisin. Jopa pieni stressi on meinannut iskeä, kun on pitänyt kiitää duunista kotiin, jotta ehtisi edes muutaman kuvan ilman salamaa nappaamaan. En kylläkään liene ainoa, joka ei pelkällä normi salamalla suostu kuvailemaan…

Napsin muutamia koevedoksia ja kokeilin tuon käyttöä. Tarkemman opastuksen saan myöhemmin vaikkakin onnistuin nyt jo mielestäni ihan kohtalaisen hyvin. :) Näistä kuvista näkee muuten tuota tukkaakin tuollaisessa ns. luonnontilassa. Tykkään niin paljon sen väristä ja pituuskin on alkanut tuntumaan omalta. Muistattehan Neo Hiushuoneen tarjouksen lukijoilleni, eli 100 € leikkaus ja väri kaiken pitusille hiuksille. Voin suositella paikkaa kyllä lämpimästi! :)

Kohta olisi vuorossa salitreenit, jotka ovat olleet viimeaikoina hieman huonolla tolalla. En tiedä mutta olen jotenkin vaan laiskistunut treenauksen suhteen. Yhä useampana päivänä vaan skipannut ja mietinyt ettei ole nyt fiilistä. Olen myös sallinut itselleni tällaista hieman höllempää kautta jo pidempään, joten nyt on kyllä aika taas palata ruotuun. Tuntuu, että olo on paljon vetelämpi ja energiaa ei ole ainakaan yhtään enempää.  

Onko muilla ollut saman kaltaisia fiiliksiä näin syksyn tullen? 


On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta