Laukkuonni

Joku tarkkasilmäinen huomasikin ehkä Instagramista uuden laukkuni, jonka hankin vähän aikaa sitten. Olin jo pitkään katsellut erilaisia shopper- malleja mutta tästä Ralph Laurenin lakusta en vaan päässyt yli enkä ympäri. Juuri sopivan kokoinen, kullan väriset vetskarit ja kiiltävä pinta. Yksinkertaisesti täydellinen. Tämä oli ikäänkuin palkinto itselleni uudesta työpaikasta ja onnistuneista jutuista, kuten joku aika sitten kirjoitinkin. Välillä voi mielestäni palkita itseään jollain, josta on jo pidempään unelmoinut. Tämähän on kaiken lisäksi ajaton malli, joka tulee säilymään minulla varmasti vuosia. Mitäs olette mieltä, pidättekö? :)

Onko teillä tällä hetkellä laukku haaveita? Kenties joku tietty siintää haaveissa? :)


* Sisältää mainoslinkin

On my way

14 vastausta artikkeliin “Laukkuonni”

  1. Moikka Jutta! Näin sinut eilen ratikassa ja huomasinkin tuon upean laukun! Super kaunis laukku! Itsekin olit tyrmäävän kauniina liikenteessä, näytit vielä upeammalta livenä kuin blogissa :) Mukavaa päivänjatkoa ja hyvää loppusyksyä!
    t. Sanna

    • No voi kiitos paljon, kivasti sanottu. :) Ja juu, pidän itsekin tästä paljon. :)

    • Hehee, no itse pidän kovasti RL:n laukuista enkä pidä merkkiä huonompana vaikka se moninkertaisesti halvempi on. Mielipiteensä kullakin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta