Meikkiuutuuksia

Ajattelin esitellä teille muutamia meikkipussini uutuuksia, jotka ovat ihan viime aikoina kolahtaneet postiluukustani. Etenkin Lumene on muistanut minua nyt erityisen usein ja heidän tuotteitaan onkin aina ilo esitellä! Aika harvan kosmetiikkatuotteen suhteen olen täysin vannoutunut, vain muutama tuollainen löytyy ja itseasiassa ne ovat juurikin Lumenen. On kuitenkin aina kiva kokeilla uutuuksia ja löytää uusia suosikkejaan. Tässä sellaisia, joihin olen nyt kovin tykästynyt.

Käytän päivittäin Lumenen CC- voidetta meikin pohjustuksessa. Joku aika sitten sain sarjaan kuuluvat CC- puuterin ja CC- peitevoiteen kokeiluun. Molemmista on tullut päivittäisen käytön meikkituotteita. Peitevoidetta käytän silmänalusiin ja nenänpieliin, sillä saakin punoituksen kuriin erinomaisesti. Itselläni on helposti tummuuteen taipuvat silmänaluset, (etenkin huonosti nukutun yön jälkeen) joten kunnon peitevoide on hyvä olla olemassa. Tuo puuteri taas on aika peittävä, joten itse käytän sitä lähinnä silmänalusiin. 
Lumenen kynsilakoista olen pitänyt aina. Hyvä koostumus, sivellin ja pysyvyys. Uutuuksista eniten käytössä on ollut neutraali beigen/ruskehtavan sävy (Villikanervat). Pikkujouluajaksi otankin käyttöön nämä uudet ”juhlalakat”, joilla saa pientä glamouria normi lakkojen päälle. Niin ja tokihan noita voisi pelkästäänkin kokeilla. Purkeista tuli ainakin aika jouluinen fiilis ja sellainen luminen maisema mieleen. :) Voisi tulla jo pian lunta tuon veden sijaan…
Touch Of Radiance poskipuna, josta löytyi kertaheitolla itselleni lemppari sävy. Vaihteeksi kiva saada hieman persikkainen puna, tämä on sävy 10 ”Kuulaus”. Se tuo kasvoille sellaista nuoruuden vienoa punaa ja hehkeyttä. Sitä kai sanotaan, että nämä hieman persikkaan taipuvat poskipunat sopivat parhaiten meille tummemmille?
No sitten, aika mageita sanoisinko. Kyseessä on Lumenen uutuus Color Tips Mascarat. Vihdoinkin saadaan kunnollisia värillisiä ripsareita! Muistan joskus kolunneeni hyvää sinisen sävyä maat ja mannut sellaista löytämättä. Tässä on juuri sopiva sininen, ei sellainen tumma mummosinisyys, vaan hehkeä ja oikeasti säväyttävä sävy. Harmi, että vielä nuo tekoripset ovat päässä, sillä parhaitenhan tämä oikeuksiin pääsisi jos sitä olisi sekä ylhäällä, että alhaalla. Tätä löytyy myös pinkkinä ja liilana. 
Arkisin ei tule luomiväriä käytettyä, en itseasiassa oikeastaan tiedä edes miksi. Silloin harvoin, kun niitä käytän niin Natural Coden sävyt ovat olleet yksiä suosikkejani. Useampaa saman sävymaailman väriä samassa pienessä paletissa. Jostain syystä omia luomiväri lemppareita ovat olleet ruskean sävyt jo vuosia. Ne ovat neutraaleja ja kauniita, yksinkertaista. :)

Sellaisia uutuus suosikkeja. Onko joku tykästynyt samoihin tuotteisiin? 
Ainakin nuo CC:t ovat nyt vilkkuneet vähän joka puolella. :)

* Tuotteet ovat saatuja
On my way

5 vastausta artikkeliin “Meikkiuutuuksia”

  1. HEI <3 Peittääkö tupo lumene cc peitevoide finnejäkin ? toimiiko siinä myös ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta