Pikainen asu

Kivaa lauantaita! Nyt olisi luvassa ennen ”aamulenkkiä” pieni asupostaus eiliseltä. Ilta meni tosiaan ihan rennoissa merkeissä leffassa ja syömässä. Käytiin katsomassa Filth, jota voin ehdottomasti suositella. Hauska komedia jossa oli kuitenkin erilaisia ulottuvuuksia, käykää katsomassa! :) Mutta nyt lenkki, sitten pienet kuvaukset, jonka jälkeen suunnataan Varustelekaan piipahtamaan. Muuten illasta on todennäköisesti tulossa aika rauhallinen ja palauttava kiireisen viikon jälkeen. Käytin eilen muuten tuohon nutturaan pitkästä aikaa sitä ns. donitsirullaa ja nythän mun tukka on ihan täydellisen pituinen siihen! Ennen oli todella hankalaa saada se oikealla tavalla kasaan mutta nyt onnistui nopeasti ja täydellisesti. :) Pitäisikin tehdä tänne blogin puolelle vaikka videota sen laitosta! Mitäs pidätte muuten asusta, iskeekö? 

Housut Only
Toppi H&M
Jakku H&M
Kaulakoru Bubbleroom (giveaway)
Laukku Ralph Lauren

Ihanaa lauantain jatkoa, nauttikaahan viikonlopusta! :)
On my way

12 vastausta artikkeliin “Pikainen asu”

 1. Uuupeat hiukset!! tuo väri on niin herkullinen! itsekin ostin juuri värit tuollaista tummempaa liukuväriä varten. harmi vaan että ”ensin” pitää käyttää kaapissa lojuvat blondit pidennykset pois alta, vaikka olen ihan kypsä tähän väriin. ja ihanan luonnollinen meikki sulla näissä kuvissa, hehkut ihanasti! :)

  xx Make up by Riina

  • Sorry, ei millään pahalla, mutta itse katsoin taas tällä kertaa, että on törähtänyt vähän liian paljon aurinkopuuteria otsaan. :D Että nyt olen Riinan kanssa tuosta luonnollisuudesta hyvinkin paljon eri mieltä. Yleensä sinulla on kyllä ihan hyvin tehty ja kaunis meikki, nyt hivenen liikaa vain makuuni. :)

  • Juu, tuo valo korostaa ehkä tuota vielä lisää, katsoin itsekin samaa mutta olkoot. Sitä sattuu tekevälle. :)

 2. Asu on tosi kiva, mutta jaiks aina niin kaunis sinä, nyt meni aurinkopuuterit överiksi, vai johtuiskohan valaistuksesta.. Ihanaa viikonloppua sinne! :)

  • No tuo valaistus korostaa vielä mutta kai siihen on vähän liikaa ”törähtänyt” kuten joku täällä jo kommentoikin. :)

 3. Apua näytät ihan Sofia Ruusilalta :D Luonnollisempi olisi aina parempi. Mutta mielipideasioita nämäkin,,

 4. heippa jutta, ei liity postaukseen mihinkään mutta missä käyt huollattaa sun ripset ja onko sinne helppo saada aikoja? mulla on nyt hakusessa uusi huoltopaikka, olen käynyt isossa paikassa missä useita tekijöitä, ja tyttö joka teki mulle aina ripset ei valitettavasti enää siellä työskentele. pari kertaa oon siellä käynyt nyt eri tekijällä ja oon pettynyt kun hänen laittamanaan ripset pysyy max. viikon hyvänä, kun aikaisemmin saatto mennä jopa lähemmäs 4viikkoa. :/ en tosiaan haluaisi joka viikko huollossa ravata niin siksi kyselen uutta paikkaa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta