Eilisen asu

Oikein ihanaa sunnuntaita! Eilen piti jäädä kotiin illaksi mutta siihen tulikin sitten pieni muutos ja lähdin ensin ystävälleni, josta sitten suunnattiin Teatteriin.Vieteltiin aika rauhallista ”bile” iltaa, chillailtiin, juteltiin ja juotiin vähän viiniä. Itse en ole kova tanssimaan mutta intouduin sitten loppuillasta ystävän houkuttelemana. Itse inhoan sellaista tunkua ja kähmintää mitä noissa täpötäysillä lattioilla yleensä on ja siksi viihdynkin enemmän istumaasennossa, ympäristöä tarkkaillen. Olen kai jonkun sortin laiska juhlija. :) Nappasin muutaman asukuvan itselaukasijalla ennen lähtöä, eli mitään priimalaatua ei nyt ole luvassa mutta outfitin halusin kuitenkin teillekin esitellä. Eilen oli ehdoton housu- ilta ja jakku on mielestäni aina siisti ja helppo yhdistää. Myös meikki oli aika luonnollinen, vaikkakin laitoin hieman kajalia alaluomelle ja kuten lookista voi huomata tekee itselleni suruefektin. Tavallaan tykkään kuitenkin tuostakin, vaihtelu virkistää. :)

Keinonahka housut Vero Moda
Toppi Vero Moda
Jakku Zara
Laukku Michael Kors

Nyt kauppaan hakemaan brunssitarvikkeet, ehkä ulkoilemaan ja lötköilyä.
Ihanat sunnuntait jokaiselle! :)

On my way

21 vastausta artikkeliin “Eilisen asu”

 1. Oletko ottanut lähiaikoina huuliisi täytettä? Näyttää täyteläisemmilta,mutta kuitenkin erittäin luonnollisilta! Tuommoiset itsekin haluaisin :)

  • Mulla on kuvissa Lumenen uutuus punaa, Wild Rose sarjasta, sävy nro. 88. Punan nude sävy ja kiilto korostavat huulten muotoa, eli suosittelen jos haluat täyteläisyyttä. :)

  • Siis oletko tosissasi että valehtelet lukijoillesi? Prkl miten tekopyhää! Lukijat jotka tätä blogiasi pitävät pystyssä ja toivovat rehellisyyttä. Miten voit olla noin törkeä? Valehtelija. Yksi lukija vähemmän.

  • Anteeksi mitä? :) Mitä valehtelin, sanoin minulla olevan kuvissa Lumenen punaa, en kieltänyt enkä myöntänyt mitään. Mä en tule kommentoimaan asiaa millään tavoin, en nyt enkä myöhemmin. Voit päätellä ihan itse jos ja kun sulla selkeästi on ne silmät päässä. :)

  • Miksi et voi kommentoida jotain noin huomattavaa asiaa? Puhut silareistas kuitenkin aika avoimesti, jos joku on kysyny.. Selvän eron kyllä huomaa ylähuulessa, kun katsoin ensimmäisiä postauksiasi vuodelta 2010.

  • Mulla on omat syyni asiaan. Se, että pitää julkista blogia ei suinkaan tarkoita sitä, että täällä tulee kaikki asiat jakaa ja kertoa tai esitellä. Ei tosiaankaan. Enkä ole itseasiassa puhunut enää aikoihin leikkauksesta tai vastannut kysymyksiin, olen aina kehoittanut laittamaan sähköpostia ja vastanutkin usealle sähköpostitse. Vanhoista postausista varmaan löytyykin vastauksia, joten sieltä niitä voi sitten halutessaan kaivella.

  • Vaikkei sun toiminta ihan valehtelun tunnusmerkkejä täytä, niin onhan tuo ihan silkkaa harhaanjohtamista antaa ymmärtää, että tuollainen efekti saadaan aikaan pelkällä huulipunalla, kun kuka tahansa näkee, ettei näin ole! Toivottavasti julkaiset tämän kommentin tällä kertaa!!!

  • Voi hyvää päivää kyllä toisilla on asiat omassa elämässä aivan liian hyvin jos on aikaa kommentoida ja kiinnittää huomiota tämmöisiin asioihin! Näytät Jutta todella hyvältä! Älä välitä tollasista kommenteista! Näitä ”täydellisiä ihmisiä” riittää kommentoimaan.. :D

   t: Princess

 2. Näytät näin miehisestä näkökulmasta todella upealle! Olen seurannut sinun blogia pidemmän aikaa ja mielestäni sinun tyyli ja tyylikkyys on muuttunut aina vain paremmaksi.

  • Kiitokset miehiselle näkökulmalle! :) Tuohan on aina ilo kuulla, ehkä tässä vuosien varrella on pikkuhiljaa alkanut löytymään se oma juttu myös tyylissäkin. :)

 3. Ompa lyhyet hiukset verrattuna ihanan pitkiin entisiin. Miten raaskit? Noita ei saa edes kiharalle nätisti kun tulee palkkatuloja..siis jos olen ymmärtänyt niin pidät pitkästä tukasta..

  • Juu, kyllähän ne ovat mutta tämä lyhennös tuli ihan tarpeeseen. Itse pidän näistä ja kyllähän ne kasvavat pikkuhiljaa. Onneksi mulla on nopeasti kasvava hius. :)

 4. Hiukset ovat aivan ihanat ja tyyli todella kaunis. Huulet näyttävät hyvältä ja miksikäs ei siitäkin voisi täällä kertoa. Kauneus kiinnostaa, ei siinä ole mitään negatiivista.

 5. Haluaisin kuollakseni nähdä kaikki sontaa jauhavat kommentoijat livenä. Eniten ottaa päähän kaikki kotivärjääjä amatöörikampaajien hiuskommentit! Millasella ohuella liimaletillä te itse vetelette ja todennäköisesti teidän meikkaus on hipaus ja ripaus ripsaria ja puuteria ja ette näytä miltään. Jutta sun hiukset on upeat, sun meikki on upea

 6. Todella kaunis tyyli ja meikki/kampaus! Itselläkin tyyli muuttunut aikaistumisen (?) ja uuden työpaikan myötä klassisemmaksi ja kiva seurata blogiasi kun saa lisää näitä pukeutumisvinkkejä :)

  T. Anna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta