Shailla sheivaten

Pääsin Indiedays Inspirationin bloggaajana mukaan erittäin mielenkiintoiseen ja etenkin meille naisille mieluisaan kampanjaan. Nimittäin testaamaan Shain ensimmäisenä maailmalle lanseeraamaa kuusiteräistä sheiveriä. Itse olen sheivereiden ystävä, olen vaan kokenut ne helpoimmaksi tavaksi pitää sääret sileinä. Täytyy sanoa, että nyt muutaman viikon Shain teriä käyttäneenä en kyllä haluaisi enää vaihtaa niihin kaksiteräisiin minisheivereihin, no way! Shailla saa todella sileän ja tasaisen lopputuloksen. Sheiverin muotoilu on priimaa ja sillä onkin helppo sheivata kropan ns. hankalampiakin paikkoja.


Nyt teillä lukijoillanikin on erinomainen mahdollisuus päästä testaamaan tätä uuden uutukaista muotoilua ja sheivaus nautintoa. Pakkaus, jossa on sheiveri ja kaksi kuusipäistä terää maksavat vain 4,90, eli postikulujen verran. Tilauksessa ei ole ostopakkoa mutta se muuttuu automaattisesti kestotilaukseksi ellei sitä peruta. Kestotilaajat saavat neljä kertaa vuodessa (3 kuukauden välein) paketin, jossa on kaksi kappaletta pace6 vaihtoteräpaketteja. Näissä paketeissa on molemmissa neljä vaihtoterää. Tällä kolmen kuukauden välein lähetettävällä paketilla on hintaa 17,45 euroa. Jos siis terien jatkuvampi tilaaminen kotiin kiinnostaa, on siihenkin mahdollisuus Shain kanssa. :) Oman kokeilupakettisi pääset tilaamaan TÄSTÄ

Jokainen oman kokeilupakettinsa tilannut osallistuu viikottain arvottavaan vuoden sheivauspaketin arvontaan. Jos haluat kuitenkin tuplata mahdollisuutesi onnistuu se nyt täällä blogissani. Sain nimittäin arvottavaksi myös vuoden sheivaustarpeet jollekin teistä! :) Osallistua voit tilaamalla testipaketin ja kirjoittamalla kommenttiboxiin sähköpostisi ja viestin siitä, että olet tilannut paketin. Arvonta päättyy torstaina 14.11 klo. 12. Onnea, toivottavasti mahdollisimman moni ottaa osaa! :)

Lisätietoja tuotteesta voit kurkata Shain nettisivuilta TÄÄLTÄ. Saitilta löytyy myös oma versionsa miehille, Pace6. 
Siitäkin on mahdollista tilata kokeilupakkausta postikulujen hinnalla. Miesten terät löytyvät TÄÄLTÄ

Nautinnollisia sheivaushetkiä! :)

On my way

4 vastausta artikkeliin “Shailla sheivaten”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta