Crocsilta lämpökengät talveen

Niin kevyet ja super lämpimät, nimittäin meidän uudet Crocsimme. :) Saimme valita mieheni kanssa Crocs- kenkien syksy/talvi 2013- mallistosta itsellemme mieluisat kengät. Valinta ei ollut kummankaan osalta vaikea, nimittäin molemmilta puuttui tällaiset super lämpimät, talven joka sään kengät. Nämä niin miesten, kuin naistenkin mallistosta löytyvät All Cast Luxe Duck Boot:it ovat vedenpitävät, nahkaiset ns. jokasään kengät. Lisäksi mukavuutta ja lämpöä tuo vuori, joka on materiaalilta sherpaa. Ja oikeasti, nämä eivät tunnu millekään jalassa kuten Crocsit eivät yleensäkään. Ihan kuin pumpulilla kävelisi! Nyt me vaan odotellaan niitä lumikinoksia, että päästään näillä peuhaamaan. :) 
Mitäs pidätte? Onko teillä kokemuksia Crocseista? Jokainen muistaa varmasti kengät niistä sandaalimalleista mutta heidän valikoimissaan on niin paljon muunkin laisia kenkiä, että suosittelen kyllä tutustumaan! 

Naisten malli täältä / Miesten malli täältä

Sain blogiini myös ale- koodin, jolla saa -20 % alennuksen koko Crocs- valikoimasta Crocsien omasta verkokaupasta, TÄÄLLÄ
Alennuksen saa tilauksen loppusummasta alekoodilla JUTTA20
Koodi on voimassa 11-14.11 ajalla. 

www.crocs.fi


* Postauksen tuotteet saatu blogiyhteistyönä
On my way

15 vastausta artikkeliin “Crocsilta lämpökengät talveen”

    • Kiitos. Niin no Crocs merkkinä ehkä tuo ensimmäisenä mieleen ne sandaalit mutta onhan heillä todella paljon muitakin malleja myynnissä.

  1. Tyylikkäät kengät! Ja muutenkin näytät upealta, taas kerran. Jos sallit jälleen kommentin miehisestä näkökulmasta niin ihan vain ajatuksena, olisiko mielenkiintoa tehdä enemmän tälläisiä ”yhteispostauksia”? Näistä myös me miespuoliset lukijat saisimme inspiraatioita omaan pukeutumiseen. Monet miesten pitämät blogit keskittyvät vähän liikaa ehkä oman suuntatumisen korostamiseen, joten klassisen tyylikkäille kuville ja ideoille olisi tilausta.

    • Kiitos. :) Joo, tiedän mitä meinaat. Hetero miesten blogeista on todellakin pulaa! Sellainen josta miehet voisivat saada miehisiä vinkkejä, teksti olisi kirjoitettu miesmäisen rehdisti, tai ns. normaalisti. Toivottavasti näitä saataisiin jossain vaiheessa?! Me ollaan itseasiassa mietitty, että jonkun verran alettaisiin tekemään jotain ”vierailu- postauksia”, joissa mieheni kirjoittelisi. Lisäksi asukuvia sun muuta olisi tarkoitus kyllä lisätä. :) Eli miehillekin juttuja varmasti tulossa tulevaisuudessa. :)

  2. Kiitos jo etukäteen :) Ajattelinkin, että ymmärrät varmasti mitä tarkoitan.

  3. Voi että näytätte molemmat super hyvältä! Oot varmaan joskus maininnutkin, mutta mistä tuo sun ihana takki? Sä jotenki oikee hehkut näissä kuvissa ja sun tukka on rakkautta :)

    • Kiitos paljon! :) Takki on Vero Modasta ja tuo liivi Vilasta. Tukka sointuu hyvin tonne lehtien sekaan. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta