Leffaasut

Nyt tulisi vielä pikapostausta eilisen illan asusta ennen nukkumaan menoa. Meillä on tapana käydä elokuvissa kerran, tai välillä jopa kaksikin viikossa. Eilen oli tuo Superpäivä, joka houkutteli katsomaan Gravity 3D:n. Täytyy sanoa, että huikea leffa, sellainen elämys etten ole kyllä aikaisemmin kokenut. Avaruus on jotain niin friikkiä ja samalla siistiä. Tyhjyys, äärettömyys ja hiljaisuus. Käykää katsomassa, elämys on juuri oikea sana kuvaamaan! Leffaan lähdettiin rennoissa asuissa. Musta oli aivan ihanaa vetää pipo päähän ja laittaa farkut jalkaan. Näitä kahta asiaa, kun tulee nykyään käytettyä sen verran harvemmin. :)

Housut Vero Moda
Takki Lindex
Laukku LV
Pipo Nelly
Takki Varusteleka

Onko moni käynyt katsomassa Gravityn? Mitä piditte? 
Ja entäs sitten nämä meidän synkät asut? :)
On my way

10 vastausta artikkeliin “Leffaasut”

  • Ääh, en millään pahalla sano, mutta ärsyttää että aina pitää kysyä laukun aitoutta yms. Mitä väliä sillä edes on? :D Joka tapauksessa upea olet Jutta! :)

  • Minäkään en tajua noita aitouskyselyitä. Sitten kun sanoo että on aito niin monikaan ei edes usko, tai jos uskoo, niin on kateellisia siitä… Ei leffaan mitään pikkumustaa päälle pidäkään laittaa, just hyvät leffa asut, toden näköisesti siistimmät mitä itse leffaan päälle pistäisin. :D

  • Niin noh, oma mielipiteeni on laukkujen suhteen, että ei feikkejä. Toki makuasioita mutta itse olen sen ikäinen, että pitäisi olla varaa ostaa aitoja laukkuja. :) Eli aidoilla mennään. Muutaman Raybanit multa löytyy feikkeinä mutta suuremmissa hankinnoissa suosin ehdottomasti laatua. Ja jos ensi kesänä hankkisi vaikka ihan aidot Raybanitkin? :)

   No kiitos. Joo leffassa on pakko olla rennossa puetissa ettei kinnaa mistään! :)

 1. Kivoja kuvia. Pakko kysyä Jutta, mitä silmänalusmeikkiä käytät nykyään? Näyttää hyvältä ja tummat silmänaluset ovat kokonaan kadonneet. Neuvosta kiitollinen.

  • Moikka! Käytän pääosin Lumenen valokynää ja välillä aina CC- peitevoidettakin. Siihen sitten vielä CC-puuteri päälle. Ja tähän on pakko mainita, että mulla on nykyään to- del-la harvoin enää tummat silmänaluset. Siis välillä viikonlopun jälkeen maanantaina saattaa olla jos on tullut valvottua mutta muuten ei ole enää tuota huolta. Joskus nuorempana juhlin niin kauheasti, että siksi oli ongelmia silmänalusten kanssa. Saan ne kyllä suhteellisen helposti jos elän ”roskaisesti”.

 2. Hei, pakko sanoa että muistathan että leffaasu yhteenkirjoitettuna on tosi korni. Muistathan jo yläasteella opetetut välimerkit! ;)

  • Tiedän, että välillä löytyy kirjoitusvirheitä. Itse en meinaan jaksa oikolukea tekstejäni. Laiska minä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta