Rennosti OnePiecessä

Sain joku aika sitten pitkästä aikaa meiliä OnePiecen Thomakselta Norjasta. Oli erittäin mukavaa, kun hän jälleen muisti minua ja kyselikin kiinnostustani yhteistyöhön. Olen tehnyt Thomaksen kanssa pari aikaisempaakin casea ja aina ollut erittäin tyytyväinen. Itsehän rakastan OnePiecejä, juurikin näitä aitoja ja alkuperäisiä. Voisiko mukavampaa kotiasua oikeasti ollakaan?! Kun kerran tällaisen päälleen pukee, eivät verkkarit ja toppi enää jostain kumman syystä olekaan niin kivoja oloasuja. :) Ja meillä näihin haalareihin on rakastunut molempi sukupuoli, miehille löytyy myös todella mageita malleja! Saimme valita muutamat haalarit poikaystäväni kanssa ja päädyimme seuraaviin… 
Kertokaahan mitä pidätte?! :)

Sain alekoodin myös tänne blogiini, eli koodilla JUTTA saa 20 % alennuksen 21.11 saakka kaikista OnePiecen haalareista. 
Koko haalarivalikoiman löydät TÄÄLTÄ. On muuten hyvä joululahja idea! ;)


* Postaus on toteutettu yhteistyönä
On my way

18 vastausta artikkeliin “Rennosti OnePiecessä”

  • Eikö! :) No siis, aina noissa xs on ollut sopiva, tuo malli olisi voinut olla s:kin. Mutta nääh, en jaksanut palautella, slimmi kotiasu. ;)

 1. Lähteeköhän yhtään käsistä tää mainostushomma tässä sun blogissa? Tykkäsin blogistasi aiemmin, mutta nyt jaksoin nähdä vaivan ja selata taaksepäin kirjoutuksia ja noin puolet tuntuu olevan jotain mainostusta ja yhteistyötä… Plääh :)

  • olin juuri kirjottamassa aivan samaa. Ennen oli lempiblogi ja nykyään enemmän vihaan kun tykkään

 2. Valitettavasti on tainnut ahneus viedä voiton kun blogisi on nykyään täynnä mainostusta. Harmillista!

 3. Pyrin tasapainottelemaan näiden välillä. Välillä sisällössä on niitä enemmän ja välillä taas vähemmän. Ei se ole ahneutta jos sulle tarjotaan jotain mistä pidät ja haluat siten myös liputtaa tuotteen puolesta. Sanon aika monelle yhteistyölle ei, koska kiinnostusta ei riitä kaikkeen. Toivoisin että ihmiset oppis katsoon näitä ns. vinkkeinä. Kyllähän naisten lehdistäkin luetaan eri tuotteista eikä oteta niitä nyt mainosleimalla. Mutta kuten sanoin, koitan tasapainoilla ja toki kuuntelen teitä lukijoitakin, joten nyt tietää taas tsemppiä! :)

 4. Munkin mielestä mainoksia on liikaa. :( Mietin välillä, että kirjoitatko blogia vielä siksi, että pidät siitä vai siksi, että hyödyt siitä? En tarkoita tätä pahalla, sillä edelleen pidän sun blogista hurjasti :)

  • No hohhoi. Tähän menee ihan tuhottomasti aikaa, monikaan ei varmaan ymmärrä. Eli kyllä tämä blogi aika paljon kuules ottaakin vaikka antaakin sitten takaisin jotain materiaa, mutta myös paljon positiivista fiilistäkin ja kivoja tapahtumia, uusia ystäviä jne. Mielestäni on kuitenkin ihan kiva, että tekemästään duunista saa jotain palkkaa, sen ei pitäisi olla keneltäkään muulta pois. Itse ainakin suon jokaiselle bloggaajalle jokaisen pennin ja tavaran, he ovat sen itse ansainneet.

  • Mutta kiva jos pidät kuitenkin osasta sisällöstä. :) Haluan vaan sinun tietävän etten kirjoittaisi pelkän hyödyn vuoksi. Niin paljon tästä ei kuitenkaan hyödy, että se olisi kannattavaa.

 5. Tosi hienoja! Itekin pidän noista tosi paljon. Vessassa käyminen on vaan vähän inhottavaa, kun pitää riisua yläosaa myöten..

 6. Onhan blogit täynnä postauksia, missä esitellään omia ostoksia joista pitää :) Tai vaikka joululahjoja jotka on saatu ILMAISEKSI. Tuskin kukaan haluaa itselleen turhaa krääsää nurkkiinsa, millä ei tee mitään ja jaksaisi nähdä vaivaa postauksen tekemiseen, joten en ymmärrä miksi se on hirveän paljon pahempi asia, että tuote on saatu yhteistyön kautta, jos siitä kuitenkin tykkää! Se on eri asia jos joka toinen postaus on Nelly-kollaasi tms. Mutta musta toi kommentonti vaikuttaa vaan enemmän siltä, että teitä vituttaa kun joku bloggari saa ilmaiseksi kivoja juttuja! Perustakaa omat blogit ja hommatkaa sille sen verran lukijoita, että saatta itsekin ilmaisia kivoja juttuja, jos se lohduttais. Postauksen tekemiseen menee kuitenkin 30min (lyhyt) – 5h (pitkä) – rajaton määrä aikaa, joten onko se oikeesti kovin väärin jos bloggaja saa sitä myöds jonkinlaista korvausta tai pieniä mainostuloja bannereidensa kautta? Ärsyttää toi kun bloggaajia syyllistetään, pitäisi kestää ne kaikki vaatimukset, että pitäisi päivittää usein mutta silti mtään ei saisi hyötyä tai olet ahne!

  • Asiaa! Samoilla aalloilla keinutaan! :) Bloggaajilta vaaditaan mielestäni välillä ihan tuhottoman paljon. Aina teet jotain väärin, koskaan et oikeasti voi miellyttää jokaista. PS. Nytkin oon istunut blogin äärellä, öööö… koko illan. :)

 7. tosi kivat noi kaikki ! =) ja mun mielestä mainoksia ei oo liikaa koska yleensä niihin liittyy myös tollanen joku kiva alennuskoodi tai arvonta niii luulis olevan monelle lukijallekin mieleeen ! ainankin mulle on ;) Jatka samaan malliin siis, täällä tyytyväinen lukija!

  • Eikö, samaa mieltä! Joo no sepä. OnePieceltäkin on tulossa arvonta blogiini. :) Itse kysyn todella usein myös lukijoille jotain, musta on suuri ilo järkätä arvontoja ja niitä suhteellisen usein taitaa blogissani ollakin. :) Ja kiitos, ihana kuulla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta