Kokomustassa

Hellurei! Viimeistä työpäivää tähän viikkoon viedään, ihan hurjaa miten nopeaa nämä viikot oikein hurahtavat. Tänään olen menossa erääseen bloggari- iltaan ja huomenna olisi Indiedaysin juhlat. Täällä on kuitenkin ollut hieman flunssainen olo pari viimeisintä päivää, joten viikonloppu tulee aika todennäköisesti vierähtämään ihan rauhallisissa merkeissä. Olen itseasiassa onnistunut nyt kaksi viimeisintä kertaa selättämään iskemässä olleet flunssapöpöt tulematta sairaaksi, katsotaan tehoaisiko tälläkin kertaa aimo annos vitamiineja ja valkosipulia?! Oletteko te onnistuneet pitämään syysflunssat kurissa?

Eilisen työasu oli kokomustaa Zaraa. Olen viime aikoina huomannut eksyväni yhä useammin ja useammin juuri tuohon kauppaan. Siellä on yksinkertaisesti paras mahdollinen valikoima niin tyylikkäämpää työvaatetta, kuin rentoa farkkuakin. Eli oikeastaan kaikki saman katon alla. Zarasta ei muuten myöskään koskaan ”tarvitse” lähteä tyhjin käsin. :) Peplumiin olen muuten tykästynyt vasta hieman jälkijunassa.

Housut Zara
Paita Zara
Koru Thebos
Laukku Ralph Lauren

Mitäs pidätte? Iskeekö näinkin yksinkertainen asu?

On my way

4 vastausta artikkeliin “Kokomustassa”

  1. anteeksi kysymäni, mutta oletko sinä mahdollisesti ajanut hiuksistasi kaljuksi tuon keskikohdan/jakauksen vai näenkö minä vain harhoja :o

    • Hahah, siinä on joku valon aiheuttama efekti, eli en ole. :D Enkä ole kaljuuntumassakaan. ;)
      Voi johtua siitä, että on jo 1cm hieman vaaleampaa tyveä, oma värini siis hieman vaaleampi tuosta ja siksi sitten luo tuollaisen efektin. Meikäläisen tukka kasvaa hurjaa vaiuhtia, taas kampaajakäyntiä vailla…

  2. Hei, saako udella mitä teet nykyään työksesi? kiitokset kivasta blogista, jota tulee seurattua säännöllisesti=) olet upea ilmestys!

    • Kiitos, paljon! Ihana kuulla, että blogi miellyttää. :) Olen nykyään toimistötyössä, joka sisältää silti myöskin asiakkaiden kohtaamista. Oikein enempää en tule työstäni täällä puhumaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta