Sano se mulle

Perjantai- illan terkut himasta. Nukuin äsken tosta noin vaan kolmen tunnin päikkärit ja fiilis on, noh sanoisinko hieman kipeä. Flunssa meinaa iskeä, mutta katsotaan onko mulla vielä peliaikaa torjua se?! Onneksi täällä mieltä ja fiilistä lämmittää aivan ihana biisi ja video. Nimittäin Elias Kaskinen & Päivän Sankarit uusin sinkku, sekä video jonka on ohjannut poikaystäväni. Mielestäni tässä biisissä on soimaan jäävät sanat ja videolla aivan mahtava fiilis. Erityisfiilareita sain itse vielä noista puvustuksista ja videon romanttisesta hengestä. Puss! Toivon koko sydämestäni menestystä näille nuorikoille! <3 Myös mieheltä tulee aikamoiseen tahtiin noita video- ohjauksia, joten suurta menestystä myös mailmalla hänellekin kovasti toivon! 

Facessa Päivän Sankareista voit tykätä täällä
Mitäs muuten tykkäätte, iskeekö biisi kokonaisuudessaan ja entäs video? :)


On my way

8 vastausta artikkeliin “Sano se mulle”

  1. Oi, ihana kappale ja video myös! :) Tää täytyy laittaa muistiin! Toivottavasti vältät flunssan, ihanaa viikonloppua teille <3
    -Sofie

    • Eikö! :) Joo, samaa mäkin toivon, vaakalaudalla on. :( Ihanaa viikonloppua sinnekin! :)

  2. Hyvä kappale, mutta erityisesti pidin videosta! Se on todella hyvä ja jotenkin vaan pidin siitä kovasti :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta