OnePiece- arvonta!

Vinkkasin perjantaina blogini Face- sivuilla viikonloppuna tulevasta arvonnasta ja padam, laitetaas se käyntiin näin sunnuntain kunniaksi! :) Kyseessä on siis huikea OnePiece- arvonta, jossa joku teistä voittaa haluamansa oloasun/haalarin OnePiecen valikoimista! Nämä asut ovat ihan rakkautta, joten niin innolla jaan lahjakortin myös yhdelle teistä. :)

Jos siis haluat osallistua arvontaan, käythän OnePiecen nettisivuilla TÄÄLLÄ ja valitset sieltä mieluisimman haalarin (tai minkä tahansa oloasun tms.), jonka haluaisit mahdollisesti voittaa. Tämän jälkeen linkkaat tuotteen ja sähköposti- osoitteesi kommenttiboxiin. Huomioittehan, että valitettavasti en voi ottaa huomioon ilman sähköposti- osoitetta laitettuja osallistumisia! Arvonta päättyy tulevana keskiviikkona 20.11 klo. 18.00. Paljon onnea ja tsemppiä kaikille osallistujille! :)

Lemppari OnePiece tuotteen voit valita siis TÄÄLLÄ.

PS. Muistattehan, että jos arpaonni ei suosi niin blogini lukijoille on edelleen voimassa
 alekoodi: JUTTA, jolla saa -20 % alennuksen OnePiecen valikoimasta 21.11 saakka. 

Oikein nautinnollista sunnuntain jatkoa! <3

On my way

157 vastausta artikkeliin “OnePiece- arvonta!”

  1. Monta kivaa, mutta Angry Birds Jumsuits Light Blue olisi meille kovin tervetullut.
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta