Viikonloppua ja asua

Viikonloppu hurahti jälleen hurjan nopeaa. Itselläni se meni rauhallisesti, lähinnä leväten ja viikosta palautuen. Flunssainen olo varjosti lähestulkoon koko viikonlopun, joten kaikki riennot tuli täten vältettyä. Outoa tuollainen välillä pientä lämpöä, sitten taas hyvä fiilis ja energiaa, sitten taas yhtäkkiä hirveä hikoilu ja tukala olo. Ilmeisesti nyt on jonkun sortin kevyempää flunssaa liikkeellä? Eilen olin jo suhteellisen fine ja tulikin käytyä Itiksessä Millan kanssa tekemässä hieman sisustus- shoppailuja. Oli ihan virkistävää ja virkistävää seuraakin. :) Illalla innostuttiin jopa pienelle tunnin kävelylenkille, teki hyvää! Josko sitä tänään sitten aloittelisi jo saliviikonkin, paremmalla menestyksellä kuin jälleen viime viikolla…?!

Keinonahkahousut Only
Toppi Gina Tricot
Jakku Vero Moda
Laukku Ralph Lauren 
Koru Pieces
Energiaa teidänkin viikkoonne rutkasti! :)

On my way

16 vastausta artikkeliin “Viikonloppua ja asua”

  1. Tuo laukku on kyllä ihana :) todella tyylikäs ja simppeli! Onko noi yksityiskohdat kultaiset vai hopeat :)?

    • Kiitos, en usko että saa enää. :( Vero Modasta, olikohan 60 euroa jos oikein muistan?

  2. Tuntuu että olet aika usein kipeänä. Mistäköhän tuo huono vastustuskykysi johtuu? Veikkaan että et syö tarpeeksi monipuolisesti, et saa tarpeeksi ravintoaineita treeniesi määrään nähden. Terveys on aina kaiken a ja O. Muista se. Ja yritä tehdä vastustuskyvystäsi parempi, syömällä hyvin, mutta kunnolla!

    • Olen ollut tänä vuonna yhden kerran kipeänä, eli ei mielestäni montaa kertaa. :) Olin sairastavan mieheni kanssa monta päivää tulematta itse kipeäksi, lisäksi siskon seurassa lähes yötä päivää, kun hän oli sairaana. Itse selvisin molemmista tilanteista juurikin tällaisella en tule kunnolla kipeäksi mutta meinaan- meiningillä. Vähän oli heikkoa oloa mutta en tullut sairaaksi. Eli minä jos joku sanoisin, että mulla on aika rautainen vastustuskyky tätä nykyä! Ja tähän pakko mainita, että syön vitamiineja purkista vähän silloin tällöin, eli en edes kovin säännöllisesti. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta