Esittelyssä ihanuus

Muutama lukija toivoi laukkuesittelyä tästä uusimmasta Michael Korsin pikkulaukusta, joka keikkui muutamassakin viikonloppu kuvassa olallani. Olen itseasiassa käynyt katselemassa tätä laukkua Stockkalla jo kesästä asti ja haaveillut sen ostamisesta. Perustelu laukun ostolle oli aika selkeä, nimittäin oma pikkulaukku varastoni on tällä hetkellä ihan onneton. Tarvitsin kipeästi tyylikästä pienempää laukkua jota käyttää juhlissa ja ulkona käydessä. Ja no mikseipä myös ihan arjessakin, itse en vaan yleensäkään pärjää näin pienellä laukulla. Jo kamera linsseineen vie sellaisen tilan, että iso laukku on ehdoton! Juhlalaukuissa mieleeni on eniten juurikin tällaiset olkalaukut, kynälaukut eivät niinkään iske. Elikkäs olen super tyytyväinen tähän ostokseeni, kaikinpuolin. Niin täydellinen monienkin asujen kanssa ja itseasiassa ei ole tullut monellakaan vastaan. :)

Mitäs tykkäätte? Onko laukku monen muunkin makuun? :)
On my way

6 vastausta artikkeliin “Esittelyssä ihanuus”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta