Lahjaideoita

Joulu lähestyy kovaa kyytiä ja kohta alkaa jälleen se lahjarumba (=stressi). Itse olen niitä lahjojen ostajia, jotka ostavat ne vasta tyyliin aaton aattona ja siinä vaiheessa ei ole kauheasti enää pelivaraa jos ei löydäkään mitään sopivaa läheiselleen. Tänä vuonna ajattelin hieman skarpata ja oikeasti ostaa/tilata lahjoja ajoissa. Mielestäni tässä puuhassa iso apu ovat nettikaupat, joista voi klikkailla lahjoja kätevästi ostoskoriin juoksematta ruuhkissa, tai sitten vaikka selailla valikoimaa ja hakea tuotteet halutessaan liikkeistä. Selailin tässä aamukahvin lomassa hieman nettikauppoja (Huom. muita, kuin näitä perus Nellyjä ja Bootzeja tällä kertaa!) ja löysin itseasiassa kaikenlaista lahja- ideaa niin itselle kuin muillekin! 

Espritin verkkokauppa oli itselleni aika positiivinen yllätys. 
Eräs ystäväni oli ostanut heiltä nuo vasemman puoleiset kiilakorot ja kiinnostuinkin tsekkaamaan koko verkkokaupan.
Todella paljon kivoja lahjaideoita ja ymmärtääkseni Espritin laatu on myös hieman parempaa luokkaa. 
Ajattelin vielä ennen joulua poiketa myös Forumin myymälässä kurkkaamassa sen valikoiman.
Myös miehille löytyy tyylikkäitä lahjaideoita. :)

Ur & Penn:in kelloista pidän toden teolla! Heiltä löytyy ihan mahtavia versioita kelloista, joissa on nahkainen remmin. 
Omalla toivelistallani on ehdottomasti joululahjaksi uusi kello. En vaan osaa päättää olisiko se juuri nahkaremmillä vai kultainen… 
Michael Korssinkin kello ehkä hieman houkuttelisi. :) 
Yksi hyvä paikka hankkia lahjoja on Body Shop
Ja oi vitsit miten houkutteleva tuo piparin tuoksuinen vartalovoi, toivelistalle menee ja itseasiassa pakko kyllä ilahduttaa jotain tuolla vastavuoroisesti. :) Tästä tulikin mieleen, että pianhan pitäisi jo alkaa leipomaan pipareita!


No sitten se kone. Joululahja, jonka tulen ostamaan itselleni jo veronpalautusten aikoihin, tai sitten viimeistään jouluksi. 
Vielä on hieman harkinnassa minkä merkin kone lähtee ostoskoriin. Tärkeitä ominaisuuksia ovat tehokkuus ja koko siinä mielessä, että haluaisin version jota voi kuljettaa myös laukussa. Eli mitään paksuinta konetta en tällä kertaa huoli. :) 
Verkkokauppa.com on pullollaan kaikkea elektroniikkaa, joten sieltä todennäköisesti itse koneeni tilaan. 

Joko te olette shoppailleet joululahjoja? Vai jäävätkö ne ihan viime tippaan? :)

On my way

2 vastausta artikkeliin “Lahjaideoita”

  1. Nuo ur&pennin kellot on kyllä ihania! :) mutta ehottomasti nahkasella hihnalla! Tuo enemmän semmosta maan läheisyyttä ja raikkautta ku ei oo kokonaan kultanen siis se ite kello ja hihna! :) ja muutenkin nahkahihnat on ranteessa satakertaa mukavamman tuntosiakin ;)

    • Joo no sanos muuta! Niin no mäkin pidän ehkä enemmän kyllä nahkahihnaisista, joten sinne suuntaan ehkä mieluiten aina kallistunkin. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta