Snapshots from yesterday eve

Vaikka kaiken kaikkiaan pidän selkeistä ja valoisista kuvista, on minusta välillä mukava kuvailla hieman lämpöisemmänkin värimaailman kuvia. Näin joulun alla nuo jouluvalot luovat sen verran ihanaa tunnelmaa kotiin, että pakkohan niiden tuoma lämmin valo on hyödyntää kameralla! :) Eilen kotona iltaa vietellessäni napsinkin muutamia kuvia hieman lämpöisemmällä valaistuksella. Mielestäni hämäräkuvaus on todella haastellista jos haluaa kuvata käsisäätöisillä asetuksilla ilman lisäsalamaa. Salama sitten taas toisaalta ”tuhoaa” sen tunnelman ja fiiliksen. Mulla on juurikin nyt monenlaisia kamera- haaveita. Meiltä kotoa löytyy tällä hetkellä Canonin 1100D, jolla olen nämä blogivuodet pääosin kuvannutkin ja toisena sitten tuo mieheni valokuvaaja- ajoilta peräisin oleva Canonin 6D. Sen käyttöön ottoa olen nyt meinannut pidemmän aikaa mutta muistikortti siihen on edelleen vaan hankkimatta. Viime viikolla sain käyttööni Canonin 28-135 mm objektiivin jolla on  kyllä ehdottoman hyvä kuvata, vaikkakaan en ole vielä oppinut edes saamaan siitä kaikkea hyötyä irti. Valokuvaus on alkanut todella kiinnostamaan ja samalla mielenkiinto parempiin kuvausvehkeisiinkin kasvaa kasvamistaan. Mua oikeasti harmittaa, että olen laiskuuttani monet vuodet kuvannut automaatilla. Niin typerää jos käsissä on sellainen kamera, jolla voi saada kymmenen kertaa parempia kuvia vain pienellä opettelulla… Argh. Toi on sellainen piirre, joka ärsyttää itsessäni toden teolla, saamattomuus. 

No se niistä kamerahöpinöistä. Fiilistelin eilen illalla kotona, kun mies oli muualla ja sain ihan rauhassa keskittyä blogiin, sähköposteihin ja omiin ajatuksiini. Sade ropisi hieman taustalla mutta mikäs siinä oli viltin alla dataillessa, teekuppi kädessä kynttilöistä nautiskellen. On tässä pimeässäkin ajassa ne omat hyvät puolensa. Testissä on nyt ollut Liptonin uutuus teemaku, ”Strawberry cupcake”. Tämä oli yksi bongaamistani uutuuksista ja tosiaan vihreä tee. Itse en suosi mitään muita teelaatuja, kuin vihreää ja kamomillaa. Täytyy sanoa, että ihan pirteä uutuus, tuoksu on mitä hurmaavin ja makukin miellyttää. Kuitenkin mielestäni parhaiten vihreä tee maistuu mintun- ja vaniljan makuisena. Joko te olette kokeilleet noita uutuusmakuja? Onko löytynyt suosikkeja? :)

Lemppari tuoksuni saivat muutama viikko sitten uuden tulokkaan, nimittäin Oriflamen ”My Red” tuoksun. 
Aivan mielettömän ihana, makea ja karkkinen. Nämä kolme ovat suosikkejani, joilla mennään varmasti useampi kuukausi eteenpäin! 
Keskiviikko vierähti Itäkeskuksessa shoppaillessa. Keskusta on uusittu huomattavasti ja täten se onkin itseasiassa aika mieluinen shoppailupaikka, kun Helsingin keskusta alkaa kyllästyttämään. Kaikki tarvittava saman katon alla, mikä toimii erinomaisesti myös meille ei- perheellisille. ;) Itiksessä on Ur&Penn, joten kellofriikki löysi sieltä jälleen jotain. Melkein samanlainen, kuin edeltäjänsä josta meni remmin pidikkeet poikki. Toivotaan parempaa onnea tämän kanssa! Mitä pidätte? Mukaan tarttui myös HP:n uusi kompakti läppäri, en vaan enää jaksanut noiden kahden romun kanssa säätöä. Nyt on ainakin kone joka pelaa ja muuten kahden vuoden takuulla, vuoden takuulla en ostaisi enää mitään elektroniikkaa.
Viikonloppuna on luvassa pientä parisuhdelomaa Turun suunnalla, ihanaa. :)
Lupaan kuitenkin päivitellä, lomasta huolimatta.

Oikein ihanaa perjantaita!


* Tuoksuista kaksi on blogin kautta saatuja
On my way

10 vastausta artikkeliin “Snapshots from yesterday eve”

  1. Ihania kuvia kyllä! ja oiii miten ihanan kellon löysit! täytyy toivoa että kestää pidempään kun edellinen! :) olisitko kiinostunut myymään sitä vanhaa kelloa? :)

    -Petra

    • Kiitos! :) Hmm. Siitä ovat tosiaan nuo pidikkeet rikki ja meinasin sen jossain korjata. Se kello on jopa ehkä kivempi kuin tämä joten ajattelin kyllä itsellä pitää. Sorii. :(

  2. Ihana kello!:) minkä merkkinen on josaa kysyä?:) ihanan isolta näyttää tuo kellotaulu.

    • Kiitos! Eli merkki on Moretime. Joo, sepä. Itseeni iskee eniten tällaiset hieman maskummat kellot. :)

  3. Tuo demi mooren hajuvesi on aevan ihana!!:) toivottavasti pukki tois sen miullekkii :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta