Testissä Jane Iredalen mineraalimeikit

Kirjoitin lokakuussa Jane Iredalen primerista, johon aivan vallan tykästyin (postaus täällä). Se, että tykästyy yhteen sarjan tuotteeseen saa aikaan halun kokeilla muitakin saman ketjun tuotteita, ainakin itselleni käy lähestulkoon aina näin. :) Itse kiinnostuin kyseisestä merkistä toden teolla ja kävinkin vierailemassa Iredalen maahantuojalla Vantaan toimipisteessä muutama viikko sitten. Sain paljon tärkeää tietoa merkistä ja kotiin blogiyhteistyön merkeissä testattavaksi minikokoisen mineraalimeikki- setin.

Ensinnäkin muutama sananen kyseisestä sarjasta jos joku ei ole sattumoisin koskaan kuullutkaan Jane Iredalesta. Itselleni jäi päällimmäisenä mieleen tuotteiden raaka- aine tiedot, jotka ovat nimittäin parasta A- luokkaa. Koskaan ei tyydytä hyvään, vaan aina etsitään se paras raaka- aine. Mineraalit on varustettu suojakertoimella ja tuotteiden sisältämät vitamiinit ja antioksidantit ovat farmaseuttista laatua, sekä sertifioitua luomua aina kuin mahdollista. Kyseessä on siis todella puhdas meikkisarja, jota voidaan suositella niin herkimmälle, kuin ongelmallisimmallekin iholle.

Jane Iredalen meikkien erikoisuuksia:

– Täydellinen lopputulos ja peittokyky.
– Tuotteet eivät tuki ihohuokosia, eli sopivat hyvin myös akne- ja epäpuhtaalle iholle.
– Sarjan tuotteet sisältävät aurinkosuojan.
– Mineraalit eivät tuhri, valu tai kulkeudu juonteisiin iholla. Tämä mahdollistaa pitkäkestoisen siistin meikin.
– Eivät ärsytä ihoa, vaan päinvastoin ikäänkuin hoitavat sitä.
– Tuotteissa on minimaalinen allergiariski, eli herkkäihoisimmatkin voivat rohkeasti kokeilla! 
– Tuotteissa käytetään luonnollisia säilöntäaineyhdistelmiä.
– Sarjassa ei käytetä nano- kokoisia mineraaleja
-Meikkipohjan sävyistä löytyy jokaiselle iholle sopiva.

Itse sain tosiaan kokeiltavaksi minikokoisen mineraalimeikki- setin. 
Pakkauksessa on kaikki tarvittava kestävän meikkipohjan luomiseen ja Iredalen nettisivuilta löytyy selkeät videot jokaisen tuotteen käytöstä. Sieltä voi kurkata esimerkiksi hyvän levitystekniikan jne. Tuli ainakin itselleni tarpeeseen!


1. Ensimmäisenä lähdetään liikkeelle pohjustajalla, eli tällä Smoot Affair- primerillä josta mainitsinkin jo postauksen alkumetreillä.
Mielestäni tällä saa todella upean pohjan meikille, siitä tulee hyvin kestävä ja siisti koko päivän ajaksi. Normi kosteusvoiteet jäävät heittämällä kakkoseksi! Primeriä levitetään siis puhtaalle iholle aivan ensimmäisenä ennen mitään meikkiä.


2. Seuraavaksi suditaan kasvoille kevyin liikkein tuota Amazing Base– mineraalimeikkiä. 
Itselleni tämä sävy (Golden glow) oli juurikin tähän vuodenaikaan sopiva, ei liian tumma tai vaalea. Jos meikin levitys mietityttää, selkeä video siihen löytyy täältä. Itse pidän tämän koostumuksesta, se ei ole mitenkään tukkiva, vaan sellainen kepeä ja kuulas. :)


4. Sitten lisätään mineraalipuuteri ikäänkuin viimeistelemään tuo pohjameikki. Itse kuitenkin tykkään laittaa tätä vaan silmienalusiin ja nenänpieliin, makuasioita. Toki tuotetta voi hyvin käyttää koko kasvoillekin ilman, että se luo tunkkaista vaikutelmaa. 


5. Ihan lopuksi suihkautan meikin päälle hieman kosteussuihketta, joka hoitaa ihoa ja kosteuttaa sitä mukavasti. 
Tätä uskaltaa suihkauttaa ihan rohkeasti, ei tahri meikkiä tai saa sitä valumaan. Enemmän infoa näistä Ecocert kosteussuihkeista voi tarvittaessa lukaista täältä

Lisätietoja merkistä voi käydä lukeamassa Jane Iredalen kotisivuilta.
Sieltä voi myös löytää lähimmän jälleenmyyjän jos kiinnostus tuotteisiin heräsi. :) 

Millaisia ajatuksia tai fiiliksiä teillä on mineraalimeikeistä? Onko Jane Iredale merkkinä entuudestaan tuttu?

* Postauksen tuotteet on saatu yhteistyönä

On my way

5 vastausta artikkeliin “Testissä Jane Iredalen mineraalimeikit”

  1. Olisi kiva saada kuvaa ennen ja jälkeen kasvoistasi kun olet meikannut tolla :)

    • Juu, pitikin laittaa mutta jotenkin sitä selkeää eroa ei saanut näkyviin sisätilojen valossa ja aamuisin on aina niin pimeää, kun meikkaan. :( Pitää katsoa jos saisin tehtyä jonkun tutorialin, tai vinkattua edes, kun kyseisillä meikeillä on tehty pohja.

  2. Voiko minisettiä tilata netin kautta tai käydä ostamassa sen jostain? Olisi kiva kokeilla tuotteita minikoossa, ennen kuin ostaa koko repertuaarin.

    • Täällä olisi toinen ketä kiinnostaisi tuotteen saatavuus..? Varsinkin kun asuu pienellä paikkakunnalla missä ei ole mahdollisuuksia sarjaa ostaa -Jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta