Sunnuntain outfit

Huomenta! Jälleen on uuden viikon alku ja täällä ainakin ollaan levänneellä ja energisellä fiiliksellä. Toivottavasti myös siellä!? Ihania tuollaiset parisuhdelomat, tekee todella hyvää. Vaikka arjessa olisikin yhteistä aikaa ei se mielestäni ole sama asia, kuin mennä johonkin vieraaseen ympäristöön rentoutumaan. Ei ole mitään ulkopuolisia häiriötekijöitä, kuten sitä pyykki- tai tiskivuorta. :) Suosittelen ehdottomasti jokaiselle suhteessa elävälle, ei sen tarvitse olla kuin vaikka yksi yö jossain muualla, tai miksei päivä/ilta. 

Eilen pääteltiin rentouttavaa viikonloppua poikaystävän vanhemmilla Heinolassa ja päälle kaivoin jotain vaatekaapin ihan perimmäiseen nurkkaan unohdettua… Nimittäin Objektin ”Riitta Väisäs- neuleen” (poikaystävän mukaan…) ja nuo syksy Wonderit. Ovat ne vaan kivan väriset! Neule lähtee muuten myyntiin viimeistään kirpparilla, ei tuntunut enää vaan oikein omalle. Ollaan Iineksen kanssa suuntaamassa 14.12 Helsingin Jäähallin kirpparille, joten tervetuloa shoppailemaan! Mulla ainakin on ihan TODELLA paljon myytävää.

Kengät KooKenkä
Housut Wonder jeans
Paita Object
Laukku Ralph Lauren
Takki Mango
Kello Ur & Penn

Mitäs pidätte, iskeekö tuo burgundy housuissa?

Ilmoitan illalla muuten OnePiece- arvonnan voittajan, joten olkaahan kuulolla! :)

On my way

6 vastausta artikkeliin “Sunnuntain outfit”

  1. Tuletteko siis myymään lauantaina 14.12.? Sulla luki postauksessa 14.11. Ajattelin vaan varmistaa, koska saatan tulla ostamaan sun kaikki vaatteet! :D

  2. Sain aamun naurut tuosta Riitta Väisäsestä! :D Ei olisi kyllä itsellä tullut mieleen, ellet olisi maininnut ja nyt en sitten saa hänen kuvaansa silmistäni.

    Tykkään kyllä burgundeista pöksyistä. Oma alavartalo vain on niin hemmetin hankalan mallinen, joten istuvia pökiä on hankala löytää.

    • Haha, joo leokuosi on kans kuulemma väisänen. :D No höh, noi on toki asioita joille aika hankala tehdä mitään. :( Ootko kokeillut sitä jotain mittatilauspaikkaa?? Olikohan Kampissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta