Steve Madden shoes

Olimme Mikaelan ja Beannan kanssa viime perjantaina Steve Maddenin bloggari- tilaisuudessa Club Showroomissa. Jotenkin viikko on jälleen vaan onnistunut vierähtämään liian nopeasti ja kirjoitankin tästä vasta nyt. Tilaisuudessa oli useampia kanssa bloggaajia, kuplivaa ja aivan upeita kenkiä. Itse olen suuri Steve Maddenin kenkien ”fani” ja hänen mallistossaan on vaikka kuinka monta omaan mieleeni olevaa kenkäparia. Löytyy ihanaa rockkia mutta myös naisellisempaakin versiota. Kengissä on sitä jotain, sanoisinko SÄRMÄÄ! 
Olikin mielenkiintoinen ilta ystävien ja upeiden kenkien parissa. 

Päällä oli jälleen aika koruton ja yksinkertainen look, jossa viihdyin erinomaisesti. 
Hiukset ovat muuten jo sen verran kasvaneet, että kohta voisin jälleen kokeilla vääntää vähän kiharoitakin. ;)
Niin ja melkein unohdin! Paikan päällä järjestettiin arvonta kaikkien bloggaajien kesken ja kas kummaa, hyvä arpaonneni sai jatkoa!
Voitin nimittäin haluamani kengät esillä olevasta valikoimasta. Valitsin yksinkertaiset, näyttävät mustat korkokengät. Minulla on todella huonosti nimenomaan korkokenkiä, joten nämä tulivat kuin tilauksesta. Lisäksi kengät ovat aitoa nahkaa, joten uskon näiden olevan aika ajattomat ja pitkäikäiset. Mitäs pidätte? 
Sellaiset ihanuudet. :)

Nyt lenkille tuulettamaan päätä pitkän viikon päätteeksi. 
Oikein nautinnollista iltaa jokaiselle, palataan huomenna! :)

On my way

2 vastausta artikkeliin “Steve Madden shoes”

  1. Eikä.. katoin ekasta kuvasta, että siinähän on Martina Aitolehti! Samaa näköä löytyy kyllä :) Oot upea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta