Testissä dieetti nuudelit

Vähäkaloriset nuudelit. Kun avasin tuota Fitnesstukun pakettia* muutama päivä sitten katsoin alkuun aika epäuskoisena näkemääni pakkausta. Noita olikin pakko päästä aika pikapikaa testaamaan ja teinkin eräs ilta niiden kaveriksi perinteisen jauhelihakastikkeen. Itse en ole mikään suuri pastan saatika nuudeleiden ystävä, kuten olen täälläkin useasti maininnut mutta olen kuitenkin into piukeana aina kokeilemassa kaikkea uutta! :) Nuudeleissa on käytetty jamsjuurijauhoja ja 100 grammassa on vain 8 kcal. Myöskään ravintoarvot eivät heitä ihan häränpyllyä, vaan koostumus on oikeastaan pelkkää vettä ja kyseisiä jauhoja. Tarkempi tuoteselostus löytyy Fitnesstukun sivuilta

100 grammaa sisältää:
– Energiaa 8 kcal
– Proteiinia < 0,1 g
– Hillareita 0,6 g
– rasvaa < 0,1 g
– Kuituja 3,2 g

Ulkonäön ei kannata antaa hämätä. ;) Keitin nuudeleita noin viisi minuuttia kiehuvassa vedessä. 
Toki näitä on mahdollista kypsentää myös pannulla tai syödä vaikka kylmiltäänkin. Luulen paistamisen ehkä toimivan vielä paremmin?! 
Maustoin nuudeleita alkuun hieman kevyemmin mutta lopulta päädyin aika runsaaseen maustamiseen. Itse en tykkää käyttää suolaa 
juurikaan, vaan enemmän menee paprika- grilli- ja broilerimaustetta. Mausteet toimivat näissä erinomaisesti!
Itselleni nuudelit olivat aika positiivinen yllätys! Mies kyllä hieman nyrpisteli nenäänsä ja söikin normi spaghettia. :D 
Koostumus on toki hieman sitkeämpää ja kumisempaa, kuin normi nuudeleissa mutta muuten menivät kyllä oikein mukavasti näin maustettuina. Mulle ei ole niin väliä. :) Erinomainen vaihtoehto pastan ystäville, jotka haluavat keventää tai miksipäs ei niillekin jotka hiilareita välttelevät. 
Hintaa näillä dieetti nuudeleilla on 2,50 € / 250 g paketti.

Onko moni muu testannut kyseisiä nuudeleita? Jos niin mitä piditte? :)


* Tuote on saatu blogin kautta
On my way

18 vastausta artikkeliin “Testissä dieetti nuudelit”

  • Niinpä, niinku tyhjää vetäis.. ja pitääkö sun jotain diettiruokaa syödä??? En ymmärrä. Ja tuolla hinnalla!!! Eikö nyt vähän voi syödä täysjyväpastaa?
   Ja noi sun ”mausteet” on kyllä ihan täyttä suolaseosta, grilli- ja broilerimauste…

 1. Ja kuka väittää ettei käytä maustamiseen suolaa, kun noissa broilerimausteissa yms. tököteissä on keskimäärin n. puolet suolaa! Valoja päälle siellä…

 2. Siis mitä v*ttua, ei nuudelit ole mikään pastan korvike vaikka samanmuotoisia onkin, eikä niitä todellakaan ole tarkoitus syödä jauhelihankastikkeen kanssa, hyi helvetti. Nyt oikeasti… Yrittäisit edes opetella yhdyssanat, joka ikisessa blogissa on virheitä. Dieettinuudelit kirjoitetaan yhteen.

 3. Taitaa olla sama negatiivinen anonyymi täällä huutelemassa. :) Mä syön nuudeleiden kanssa jauhelihakastiketta, so what!?!! Kukas sen määrää miten eri ruokia syödään? Jokaisella meillä on omat makumieltymyksemme. Diet Noodle, on tuotteen nimi, ei Dietnoodle. ;) Jos sua häiritsee noin paljon mun kirjoitustyyli niin suosittelen siirtymään muihin blogeihin. Sun negiskommentteja ei täällä kaipailla.

  • Aivan, koska englannissa ei ole yhdyssanoja, mutta suomen kielessä on. Bloggaajana, jolla on näinkin paljon seuraajia sinun tulisi hallita oma äidinkielesi. Ja en ole muuten ”joku sama” anonyymi, ensimmäistä kertaa ikinä kommentoin. Sympatiat sinun miehelle, ei ihme että yökkäili tuolle ruualle.

  • Annoksesta riittää muuten ainakin kahdelle, ellei kolmellekin, eli jos siitä laskee hinnan niin eipä se nyt niin super kallista ole. :)

 4. Ai kauheeta mitä tekstii nää kommentoi… Ihana blogi ja ihana sinä. Minä en virheistä välitä. . Itsekkään taida tota oikein kirjoitusta. Ihanaa joulun odotusta ♥ Tia

  • Niin no olin vähän leuat auki itsekin ihmetyksestä. Kiitos paljon, ihana kuulla! :)

   Ja samoin sinulle <3

 5. Oho, onpa negatiivissävytteistä kommenttia! Mua ei henk.koht. kiinnosta, syötkö nuudelia jauhelihakastikkeen kans ja kuuluuko sun syödä dieetti- vai norminuudelia. Haluan vain kiittää, et esittelit meille uuden (?) tuotteen ja annoit arviosi. :) Tää on kiva blogi.
  Tekis mieli tilata noita, vaikka onkin sairaan kalliita. Saa nähdä :)

  • Mahtava kuulla. :) Ja joo, no siis itsekin ihmettelen miten joku voi edes kommentoida toiselle tuohon malliin. Jotain täytyy olla vastaan ja pahasti. No ainahan voit tilata ja testata, sillähän se selviää. ;)

 6. Hyvähän se on tulla toisen blogiin huuteleen ilman kasvoja tommosia. (Ylhäällä kommentti) No, se on se oma paha olo mitä pitää purkaa toisten ”virheisiin ;) Ihana oot! Terkuin. Erika

  • Juu, kylläpä tuo kommentointi minuakin hieman ihmetytti. Varsinkin, kun sävy oli aika asiaton. Ihana kuulla! <3

 7. No eipä nuo nuudelit edes hirveän kalliita ole, kun miettii että tuossa on 250g=2,5e eli 50g=0,5e ja useimmat näistä pienistä nuudelipusseista joita marketeissa myydään ovat jotain 50-60g ja taida paljoa alle 0,50e mennä. :) Itse olen nuudelien ystävä joten isot kiitokset tästä esittelystä, pakkohan noitakin on koittaa tässä joskus :) Itse bongasin viime viikolla täysjyvänuudeleita kaupasta ja niitähän oli heti pakko ostaa, sekin jo terveellisempi vaihtoehto norminuudeleille.

 8. No johan on kommentteja taas … ensinnäkään miksi kenenkään pitää alkaa kritisoimaan kuinka toinen syö? ja voisi edes ilmaista asiansa vähän siivommin:) Mutta hei kuulostaa sekä näyttää todella herkulta! ehdottomasi menee kokeiluun ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta