Eilisen illan asu ja meikki

Meinasin kirjoittaa, että huomenta kunnes välähti etteihän tässä taideta enää ihan aamussa ollakaan. Täällä ollaan vietelty päivää peiton alla, eilisten juhlien herkkuja syöden. Ajantajukin on nähtävästi kadonnut. :) Järjestin pikkujoulut lähimmille ystävilleni ja meillä oli oikein mukava ilta kaikin puolin. Kirjoitan juhlista postausta vielä hieman myöhemmin mutta nyt muutama kuva illan asusta ja meikistä.  Silmämeikissä luotin perinteisiin ruskeisiin sävyihin ja tummiin rajauksiin. Luottosetti. Pohjameikin loihdin alla olevilla tuotteilla.

Nappasin muutaman asukuvan jalustalla ja itselaukaisijalla. Harmi vaan, että osa on hieman epätarkkoja. Minulla ei ole vielä sitä kameran ”kaukosäädintä”, joten tuo tarkentaminen ei ole mikään iisein homma itsestään kuvaa ottaessa. Noh, näette ainakin hieman asua ja illan yleistä lookkia. Tein muuten ne kiharat pitkästä aikaa ja tajusin kuinka paljon tuo tukka onkaan saanut lisää pituutta. Ei ollut mikään minimitta enää. ;)
Mekko H&M
Rannekoru Lindex
Kello Glitter *giveaway

Mitäs tykkäätte illan stailista? :)
On my way

6 vastausta artikkeliin “Eilisen illan asu ja meikki”

    • Kiitos, ihastuin siihen Glitterin bloggari- tilaisuudessa. :) Ja kiitokset näteistä sanoista. :)

  1. Miksi kämmenesi ovat aivan valkoiset ja muu kroppa ssä kasvot todella ruskeat? Mitä olet levittänyt :O hassua

    • Mulla on useampi päivä sitten levitettyä itseruskettavaa. Joudun pesemään aika paljon käsiä duunissa, joten valitettavasti niistä usein haalistuu väri nopeammin. Salamanvalossa tuo näemmä korostuu mutta eipä luonnossa kyllä huomaa noin selkeästi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta