Iltapalan aika

Tultiin joku aika sitten salilta, oli ihan mahtava fiilis treenata ja saikin lisäenergiaa tähän kankeaan maanantaihin. Pikkuhiljaa se into salilla käymiseen on alkanut palailemaan ja nyt onkin jo aika hyvä fiilis treenata, jes! Treenien jälkeen join pienen määrän palautusjuomaa, koska lihasten palautumiselle on tosiaan erittäin tärkeää saada jotain palauttavaa kroppaan 30 minuutin sisään treenien lopettamisesta. Siitä sitten myöhemmin, eli noin tunti treeneistä tein pienen iltapalan. Aika usein syön soija- jogurttia, maitorahkat olen hylännyt täysin. Kirjoitin aiheesta joku aika sitten ja tämä linja on toiminut mulla erinomaisesti. Rahkan sijaan kuluu soijajogurttia ja alla näkyvää AB vähälaktoosista jogua. Ihan yhtä hyvin nämä sopivat ananaksen kaveriksi, kuin se perinteinen Ehrmannikin. Aika vakkari tuonne sekaan on ananas, etenkin nuo suuret palat ovat lemppareitani. Ja jottei nyt ihan kuivaksi ja puisevaksi mene, sekaan hieman pellavansiemenrouhetta, kanelia ja kaurahiutaleita. Välillä lisään myös hunajaa. Itse pidän tuon pellavarouheen mausta ja tykkäänkin lisätä sitä aina noihin sörsseleihini. Myös kaneli on aika vakkarivaruste. Onko teillä samankaltaisia lisukkeita rahkoissa/jogurteissa?

Meillä on meneillään Breaking Badin vikan kauden viimeiset jaksot, niin kurjaa jättää tuo sarja. Olen tykännyt siitä aivan mielettömästi! 
Noh, ei auta sitten kuin keksiä joku uusi ja yhtä hyvä. Olisiko mitään vinkkauksia? Onko moni teistä katsonnut Weeds:iä? 
Olen kuullut sen olevan kohtalaisen hyvä ja löytyy Netflixistäkin…

Kommentit (8)
  1. Weedsi on ihan paras! Nauraa hönötän aina itekseni sitä katsellessa, kannattaa tsekata 😉

    1. Cool, sitä löytyy vielä monta tuotantokautta, joten super jees! 🙂

  2. Kimmo! Siin näyttelee napapiirin sankareiden päätähet 🙂 jos et oo viel nähny.

    1. Hmm, ei kuulosta tutulle. 🙂 Onko sarja jossain netti- tv:ssä vai mistä löytyy?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *