Yksi ilta ja kolme tilaisuutta

Viime viikon keskiviikkona vedettiin Mikaelan kanssa oikein bloggari- tilaisuus maraton. Itse joudun valitettavasti skippaamaan useita aamutilaisuuksia töiden vuoksi, joten on todella mukavaa, kun tilaisuuksia on aikataulutettu myös iltaan. Liikkeelle lähdettiin Goldwellin tilaisuudesta, jossa meille esiteltiin aivan uusi hiusten hoitomuoto. Kyseessä on siis Keratin Treatment- palvelu, jolla saa silkinsileät hiukset jopa viideksi kuukaudeksi. Hoitomuoto sopii erityisesti hiusten pörröisyydestä kärsiville henkilöille mutta myös meille, jotka toivoisimme hiustemme olevan kuin suoristusraudan jäljiltä jo aamulla herätessä. Sain mahdollisuuden kokeilla tuota hoitoa, joten kunhan saan vaan ajan varattua niin tulen varmasti kertomaan lopputuloksesta ja hoidosta lisää. :)

Seuraavaksi suunnaattiin Meiralle tutustumaan erikoiskahvien saloihin. Paikan päällä oli Baristakouluttaja Antti Suomela, joka näytti ihan kädestä pitäen kuinka tehdään hyviä ja oikeaoppisia erikoiskahveja. Päästiin itsekin kokeilemaan tekemistä ja oli kyllä mielenkiintoista ja kahvit ihan super hyviä! 
Viimeinen etappi oli Glitterin pikkujoulut Forumissa. Paikka oli tunnelmaltaan jouluinen ja olikin kiva jälleen hypistellä heidän uutuus tuotteitaan. Saimme valita kaksi itsellemme mieluista *tuotetta ja itse päädyin kahteen näpsäkkään kelloon. Kuvat molemmista löytyy postauksen lopusta. 
Mitäs sanotte näistä valinnoista? Tykkääkö joku muukin? :)
Joku aika sitten tuli postissa toisetkin Glitterin koru *uutuudet. 
Tuo kaulakoru ainakin tullaan näkemään kaulallani, on sen verran hattarainen. 
Mutta nyt viikon haastavimman päivän kimppuun!
Paljon energiaa teidän maanantaihin, otetaan voittaja asenne päälle. ;)


* Tuotteet saatu
On my way

4 vastausta artikkeliin “Yksi ilta ja kolme tilaisuutta”

  1. Kivannäkösiä kelloja! Pitää käydä itsekin Glitterissä vilkaisemassa, siellä ei ookkaan hetkeen tullut käytyä :) Muistatko minkä hintainen mahtoi olla ylempi, kullanvärinen kello?

    • Joo, siellä oli kyllä kivan näköistä valikoimaa. :) Olikohan 34,95, en ole kyllä ihan sata varma!

  2. Ei nyt liity tähän aiheeseen, mutta tässä joskus aiemmin syksyllä sulla oli maylash-seerumin arvonta blogissa. Ootko ite kokeillu tuotetta? Ois kiva kuulla sun kokemus seerumista jos kokeilit!

    • Moikka! Muutaman kerran juu mutta mullahan on toistaiseksi ainakin tekoripset niin en ole oikein uskaltanut niiden kanssa…
      Olen kuitenkin kuullut positiivista palautetta kyseisestä tuotteesta tutuilta, joten suosittelen kyllä testaamaan jos yhtään mietityttää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta