Head & Shoulders / arvonta

Postisetä toi meille viime viikolla paketillisen *Head & Shoulders sarjan uutuus shampoita, ”apple freshejä”. Moni varmaan mieltää sarjan miehille mutta hyvinhän tämä uutuus menee myös naiselliseen makuun. Muhun iski ainakin tuo tuoksu, kivan pirtsakka ja raikas. Itse kyllä toisaalta tykkään aika paljon miestenkin suihkugeeleistä ja niiden tuoksusta, joten siinä mielessä en ehkä ole ihan paras koekaniini. :) Kyllähän tuo perheen miespuolinenkin henkilö testasi shampoon ja ainakin sanoi pitävänsä. Kiva idea joululahjapussukkaan miehelle (tai miksei naisellekin) jos ja, kun niille aina on niin hankala lahjoja ostella. 

Sarjan shampoot on kehitetty helposti kuivuvalle päänahalle. Etenkin näin talvisin useimmilla meistä iho saattaa hieman kuivua ja varsinkin jos treenaa paljon ja joutuu pesemään hiukset päivittäin, on päänahka aikamoisella tulilinjalla. Hilse ei ole siis ehto shampoon käytölle, kuten kyseinen merkki usein mielletään. :) Itsellänikin iho on talvisin aika kuiva, huomaa kuinka se hilseilee ja rasvaaminen on nyt suuremmassa osassa, kuin kesäisin. Saa nähdä kuinka hiuspohjan käy, itse koitan kyllä välttää ihan joka päivä hiusten pesua ja käyttää tarpeeksi mietoja tuotteita. Oletteko te huomanneet muutoksia hiuspohjassa näin kylmien ilmojen tullen?

Head & Shoulders on tämän syksyn ajan jatkanut yhteistyötään jääkiekko legenda Tuomo Ruudun kanssa. Moni teistä onkin saattanut nähdä hänen mainosvideoitaan television puolella. Niissä Tuomo oikaisee käsityksiä miesten kauneudenhoitoon liittyen omalla persoonallisella tavallaan. Kyllähän miehilläkin on oikeus ostaa kosmetiikkaa, vai mitä?!

Sain arvottavaksi blogiini Tuomo Ruudun joukkueen Caroline Hurricanesin aidon pelipaidan Tuomon nimmarilla varustettuna. 
Pelipaidat ovat siinä määrin uniikkeja, että niitä ei saa ostettua mistään ja Tuomo on allekirjoittanut paitoja rajoitetun määrän. Yksi paita on arvoltaan n. 200 euroa. Mulla tuli heti mieleen kaikki lätkäfani poikaystävät, pikkuveljet, isukit ja vaarit. Miten kiva joululahja kunnon lätkä hulluille! Otinkin mielelläni blogiini arvottavaksi yhden tällaisen paidan ja se lähteekin yhdelle teistä. :) Lisäksi pakettiin tulee vielä Head & Shouldersin näitä kyseisiä uutuus shampoita. Arvontaan voi ottaa osaa kirjoittamalla sähköposti- osoitteen kommenttiboxiin ja halutessaan voi heittää jotain perustelua sille miksi juuri sinun tulisi tuollainen voittaa itsellesi tai läheisellesi. Arvonta päättyy jo torstaina 5.12. 

Loppuun vielä tämä Tuomon mainosvideo:* Postaus on toteutettu yhteistyönä
On my way

69 vastausta artikkeliin “Head & Shoulders / arvonta”

 1. Äää, innostuin nyt niin paljon, että tää kommentti tulee ehkä vahingossa kahteen kertaan! :D Mutta siis poikaystävä on aivan todella suuri kiekkofani, kaikkea pitää seurata, SM-liigaa ja NHL:llää ja pistepörssejä ja mitänäitänyton. Tämä olisi täydellinen palkinto voittaa! t. [email protected]

 2. Ooooh mikä arvonta!!! Rakastan jääkiekkoa yli kaiken. Erityisesti NHL ja KHL on lähellä sydäntä. Olis niin siistiä omistaa pelipaita, jossa on nimmarikin :P Eihän sitä tiä vaikka joskus viel pääsis kattoon kyseisen joukkueen pelii, niin sit omistais fanipaidanki jo valmiiks! :D

  [email protected]

 3. Mun veli on iso lätkäfani ja tää olis sille ihan paras joululahja! En oo saanut veljelleni pitkään aikaan mitään kivaa huonon rahatilanteen takia, mutta tää kyllä piristäis häntä! :)

  [email protected]

 4. Oikein ihanaa kun muistat blogissasi myös meidän miehiämme :) Ei voisi osuvampaa joululahjaa mieheni saada, hän kun rakastaa niin pelata kuin katsoa änäriä ja nyt hän kärsii kun meillä ei ole nettiä muutamaan viikkoon muuton takia. Ajattelin että tämähän olisi loistava hyvitys hänen kärsimys/ odotteluajalle, enkä varmasti saisi kuulla kuinka tuskaista hänellä on ollut ja kuinka olen hirveä vaimo kun suljin netin ennen kuin oli uutta tilalla : DD Kivaa joulun odotusta sinne! [email protected]

 5. Avomieheni on ihan hullu jääkiekkofani! Pakko katsoa kaikki Suomen dorkapelit PLUS seurata NHL-pelejä. Miamin muutaman päivän lomamatkallamme -meidän- oli aivan pakko mennä katsomaan Florida Panthersin ottelua (tosin taksikuski ei oikein meinannut löytää jääkiekkohallia, joten näimme vain viimeisen erän). Näiden lisäksi pitää vielä pelata pleikkarilla änäriä. *Huoh*

  Ja itseänihän ei kiinnosta ollenkaan.

  Joten ois aika huippua voittaa tolle toiselle puolikkaalle, ois varmaan aika intotäpinöissään. Eikä toi shampookaan tekis pahaa, hehe.

  [email protected]

 6. Jääkiekkofanina kävin katsomassa muutama vuosi sitten NHL-kauden avauksen Helsingissä, jolloin Tuomo Ruutukin luisteli jäällä juurikin Hurricanesin paita päällään ja jäin harmittelemaan kun en saanut tapahtumasta hommattua vastaavaa paitaa myös itselleni, joten nyt innolla arvonnassa mukana!! [email protected]

 7. Ois kyllä huippu joululahja poikakaverille tai pikkuveljelle :) molemmat niin lätkäfaneja :) Sit ku osais pääättää vielä kummalle sen antais :P

  [email protected]

 8. Heheh sovittiin kaverin kanssa n. 15-vuotiaina että toinen päätyy yhteen Tuomo Ruudun ja toinen Mikko Koivun kanssa… No eihän se ihan niin mennyt :D Mun avomieskin on kuitenkin kiekkomiehiä, varmasti kelpaisi tälläinen lahja (jos en siis itse sitä pitäisi ;))!

  [email protected]

 9. Juuri vkl mietin äitini kanssa mitä ihmettä ostan 15.v veljelleni lahjaksi. On kaksi asiaa joita hän rakastaa mopot ja jääkiekko. Äiti ehdotti Bilteman lahjakorttia (kuinka tylsää?!) jolla voisi ostaa mopoon osia… Mut veikkaan, että tää pelipaita olis veikalle huippulahja! Saisin vuoden cooleimman siskon tittelin♥ Ja ennen kaikkea olis ihanaa nähdä rakkaan veljen ilme kun se tajuais mikä uniikki kappale sillä on käsissään! [email protected]

 10. Tämä ois niin hyvä lahja isälleni, joka täyttää parin viikon päästä pyöreitä vuosia. neiti.neilikka(a)gmail.com

 11. [email protected]
  Tiedän poikaystäväni käyttävän ainoastaan tämän merkin shamppoita, koska juuri urheilijana päänahka kuivuu ja hilseilee herkästi. Tiesin heti että tähän on osallistuttava siis hänen puolestaan, ja tuo pelipaita oli vielä kirsikka kakun päälle! Olisi varmasti hieno yllätys urheilijahullulle :)

 12. Onpas hauska arvonta :) Sanoin just eilen perheelle, että joululahjat taitaa multa tänä vuonna jäädä ostamatta, kun on budjetti sen verran tiukalla. Olis ihana yllättää pikkuveli ja antaa sille toi paita. Iskä sais shampoon :P

  [email protected]

 13. Musta tuntuu, että meidän perheessä mies ottais shampoot ja mulle jäisi ”valitettavasti” toi paita, koska Head & Shoulders on sattumoisin miehen vakkarituote shampoohyllyssä ;) (sp.sannakauppinen(a)luukku.com)

 14. [email protected]

  Tässä olisi paras mahdollinen ja ainutlaatuinen joululahja poikaystävälleni, jolle lahjan keksiminen on aina yhtä hankalaa! Hän on siis suuri jääkiekko fani ja itsekin sitä harrastaa, joten myös nämä kyseiset shampoot voisivat toimia hänellä, joka parhaimmillaan kolmesti päivässä pesee tukkaansa:D

 15. Appiukko on sellainen lätkäfani, että altapois, paitahan olisi oiva joululahja hänelle, ei tarvitsis enempää pähkäillä sen kanssa :) Ja shampoot tulisi hyvään käyttöön, kun koko perhe ollaan kuiva päänahkaisia :D
  [email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta