Koti ja pikkujoulut

Vieteltiin viime lauantaina lähimpien tyttöystävieni kanssa pieniä pikkujouluja täällä meillä. Monesti olette kyselleet kodista ja kotipostauksen perään, joten napsin muutamia kuvia tästä meidän pienestä yksiöstä ennen vieraiden saapumista. Asuntomme on tosiaan 24 m2 ”suuruudeltaan” ja asutaan täällä mieheni kanssa. Ihme kyllä, ollaan sovittu erinomaisesti vaikkakin minä toki siivoilen tyyliin jatkuvasti nykyään. :D Ainut juttu mikä oikeastaan tuottaa ongelmia on nukkumaan meno. Itse joudun nykyään menemään aamuisin suhteellisen aikaiseen ja mies saa taas nukkua pidempään. Joudun iltaisin klo. 24 viimeistään sammuttamaan valot ja käskeä toista olemaan hissun hiljaa. Todella kurjaa, yksiön miinus puolia.
Itsekin olen tosin ilta/yö- ihmisiä henkeen ja vereen mutta eipä ole auttanut kuin totutella. Katsoin taannoin televisiosta jotain sisustusohjelmaa, jossa kehoitettiin ihmisiä panostamaan kodin viihtyvyyteen ja sisustukseen, ei neliöihin. Liian usein havitellaan juurikin kauheasti sitä tilaa ja sitten ei olekaan enää varaa sisustaa. Noiden sanojen jälkeen itselleni tuli kyllä oikein näinpä- fiilis. Vaikka pienessä kodissa asutaan niin tärkeintä on se kodikkuus ja viihtyisyys. Sitä tämä meidän pieni yksiö ainakin itselleni on. Onko täällä muita pienissä asunnoissa eleleviä? Olisiko jotain kivoja sisustusvinkkejä, joilla saatte aikaan extra tilaa?

Pikkujoulut sujuivat leppoisasti tässä meillä ja puolen yön maissa suunnattiin pitkästä aikaa Apolloon. 
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas lahjoitti meille hieman *juomatarjoiluja, niin alkoholillisia, kuin holittomiakin. Omaan makuuni oli etenkin tuo Oivan kuiva luomu siideri, nam! Paikalla oli myös raskaana olevia, joten oli ihan huippua saada tarjottavaksi myös alkoholittomia juomia. Seuraavana päivänä upposi muuten kummasti noita Pore Pöytävesiä… 
Lisäksi Indiedays lahjoitti juhliini *pullollisen Chambord- likööriäAluksi oli tarkoitus väsätä siitä booli mutta sitten loppujen lopuksi laiskuus iski. Meitä oli muutenkin alle kymmenen, joten olisi ollut ehkä hieman liikaa juotavaa. Mielestäni kyseinen pullo on niin nätti, että se tulee menemään meillä koristeena ainakin näin joulun aikaan. Ehkä myöhemmin teen siitä jotain joulujuomaa. :) 
Joko teillä on ollut paljon pikkujouluja? 
Itselläni on oikeastaan enää yhdet tulevana viikonloppuna, joten aika hyvin on tästä vuodesta kunnialla selvitty! :)

* Juomat on blogin kautta saatuja

On my way

14 vastausta artikkeliin “Koti ja pikkujoulut”

 1. Ihanan kodikasta ja hyvin käytetyt neliöt teillä! Korkea katto tuo aina mukavasti tilan tuntua. :) Täälläkin elettiin vuosi hyvin sopuisasti 26 neliössä. Nyt kodissa on jopa ”ruhtinaaliset” 43 neliötä, joihin mahtuu jo koirakin temmeltämään :D Ei hamstraa liikaa huonekaluja ja tavaraa, niin viihtyisyys ja kodikkuus säilyy :)

  • Kiitos! Juu tuo korkea katto on suuri plussa. :) Varmasti tuntuu ihanalle tuo muutos pienessä kämpässä asumisen jälkeen. Tosin, kaikkeen tottuu. Itse olen ainakin oppinut karsimaan tavaroita ja vaatteita. Näin tilaa on hieman enemmän. :)

 2. IHANA koti! Itse asuin viime vuonna vastaavanlaisessa 24neliöisessä asunnossa ilman parvea tosin. Paras asunto tähän mennessä juuri kodikkuutensa vuoksi. Mitä niillä neliöillä tekee, jos ei muuten ole viihtyisä asunto, kuten sanoitkin :-)

 3. IHANA koti! Itse asuin viime vuonna vastaavanlaisessa 24neliöisessä asunnossa ilman parvea tosin. Paras asunto tähän mennessä juuri kodikkuutensa vuoksi. Mitä niillä neliöillä tekee, jos ei muuten ole viihtyisä asunto, kuten sanoitkin :-)

  • Kiitos! Juu no me ei nukuta tuolla parvella, kun siellä vetää ja on huono ilmanlaatu. :/ Mutta juu, ei se viihtyvyys ole aina niistä neliöistä kiinni. :)

 4. Tulikohan edellinen kommenttini vai ei? Kirjoitan varmuuden vuoksi uudestaan :D eli IHANA koti! Itse asuin viime vuonna 24 neliöissä kämpässä, tosin vielä ilman parvea, ja se oli paras asuntoni tähän mennessä juuri kodikkuutensa vuoksi! Kuten sanoitkin, mitäpä niillä neliöillä tekee, jos ei ole muuten viihtyisä asunto :-)

 5. Ihana ihana kämppä sulla:) toi lamppu on kans tosi ihana ja tuo tommosia ihania varjoja tonne! paljonkos sillä oli hintaa?

 6. Sulla on aivan ihana koti! <3<3<3<33 love it, love it, love it!!!!! Tuo keittiön yläpuolella oleva sänky (?) on aivan mahtava! :) ihana koti! :D <3 :)

  • Kiitos, kyllä täälläkin tykätään! :)) Joo no harmi vaan, että siellä ei voi oikein nukkua. Tulee aina sairaaksi jos nukkuu, koska vetää niin paljon. :(

  • Tämä on perhepiirin omistusasunto mutta maksetaan kyllä vuokraa ja puoliksi. Summat eivät kuitenkaan kuulu tänne blogin puolelle. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta