Viikonloppu Caribialla

Mainitsin joku aika sitten ihanasta parisuhdelomasta, tai viikonlopusta mikä toteutettiin mieheni kanssa muutama viikko sitten. Saimme mahdollisuuden majoittua yhden yön ajan *Break Sokos Hotel Caribialla Turussa. Paikka oli minulle ennestään tuttu pääosin kuulopuheista, joten olikin mielenkiintoista kokea tuo ”Suomen Caribia” ihan for real life. Kyseinen kylpylähotelli on todella suosittu etenkin lapsiperheiden keskuudessa, heitä siellä olikin runsain mitoin. Onneksi kylpylässä on ohjelmaa hieman aikuisempaankin makuun, joten etenkin hoitola, ravintolat ja hierovat porealtaat saivat meiltä erityis kiitosta. Ennen tätä hölläys viikonloppua itselläni oli ollut jo aika pitkään aika stressaava olo ja tuntui ettei yhteistä laatuaikaa ole ollut tarpeeksi parisuhteessakaan. Mielestäni on välillä todella tärkeää ottaa hieman etäisyyttä kotikulmiin ja tehdä jotain muuta yhdessä kuin niitä arkirutiineja. Tämän viikonlopun jälkeen oli ihanan levännyt ja stressitön fiilis!

Meille tarjottiin majoitukseen upea junior suite, jossa viihdyttiin yllättäen erinomaisesti. Oli muuten suurempi kuin meidän oma asunto, heheh. Mukavan kotoisa huone ja kylpyamme katon pienine tähtivaloineen kruunasi paketin. Koko hotellihan on sisustettu Caribia- henkisesti, mielestäni juuri kivan kotoisa ja tuo ns. laivamainen fiiliskin oli plussaa. :)
Käytiin lauantaina iltapäivästä tutustumassa altaisiin ja viihdyttiin enimmäkseen porealtaiden ja hierovien suihkujen äärellä. Olisihan tuolla ollut mahdollista vaikka kuntouidakin ihan omassa altaassaan mutta otettiin nyt täysin loman kannalta. Aluksi oli suunnitteilla hyödyntää myös hotellin kuntosali mutta lopulta ei vaan ehditty. On se rentoutuminen kiireistä puuhaa. ;) Tuolla altailla tuli oikeasti pienoinen fiilis, että olisi oikeasti siellä Caribialla. :)
Kirsikkanan kakun päälle meille oli varattu molemmille ajat 50- minuutin hierontaan hotellin hoitolapuolelle. Hoitolahan tarjoaa erilaisia palveluita ihan hieronnoista kasvohoitoihin mikä taas tuo lomaan pientä extraa. Molemmilla oli erinomaiset hierojat ja oikeasti saatiin sellaiset käsittelyt, että loppuilta menikin aika väsyneissä fiiliksissä. Mulla oli tuolla niskassa etenkin oikealla puolella aikamoisia jumia ja jännä muuten, että vasen käsi oli jotenkin kireänä myös. Mietimme yhdessä hierojani kanssa syytä tähän ja todettiin, että kannanhan aina laukkua vasemmassa käsikynkässä. Aika yllättävää, että tuollainenkin voi saada aikaan kunnon lihaskireyttä. Mutta joo, yksi loman parhaista osuuksista oli tuo rentouttava hieronta!
Hieronnan ja allasosaston jälkeen vietimme laatuaikaa kylpemällä hotellihuoneemme kylvyssä romanttisesti. Ei tarvinnut edes kynttilöitä, kun kattoon asetetut pienet tuikkulamput toivat kivaa tunnelmaa. Tämän jälkeen sitten suunnattiin buffet- illalliselle hotellin alakerran ravintolaan. Täydellinen päätös päivän aktiviteeteille ja loppuilta menikin ihan hotellihuoneessa loikoillen ja leffaa katsoen. Mahdollisuus olisi toki ollut muuhunkin mutta oltiin todella väsyneitä ja koettiin, että tuo oli parasta laatuaikaa tuona lauantaina. :)
Itse rakastan aamiaista ja brunsseja. Mieluummin valitsen vaikka kattavan brunssin, kuin kattavan lounaan. Jonkun verran hotelleja kiertäneenä täytyy sanoa, että Caribiassa oli yksi parhaimmista aamiaisbuffeista! Todella kattava ja monipuolinen. Jälkkäripöydässä huomasi, että erityisesti lapsiperheet on otettu kivasti huomioon. Vaihtoehtoja oli meinaan suklaaputouksesta lähtien. :)
Kokonaisuudessaan täydellinen miniloma, suosittelen muillekin arjessa raataville. Yksi yökin riittää saamaan uutta energiaa! :) 

Kiitokset vielä Sokos Hotel Carbialle tämän ihanan loman mahdollistamisesta!

Break Sokos Hotel Caribia
Kongressikuja 1
20540 Turku
Varaukset: 020 1234 602 / [email protected]

* Toteutettu yhteistyönä

On my way

2 vastausta artikkeliin “Viikonloppu Caribialla”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta