Uusi aurinkopuuterisuosikki

Aurinkopuuterini veteli viimeisiään ja tämän vuoksi pyörin eilen Stockkan kosmessa kuin mikäkin puolukka. Mietin ensin ostavani MAC:in jonkun oikeasti hyvän arskapuuterin mutta jonot asiakaspalvelijalle olivat liikaa mulle, joka inhoaa odottelua. Suunnistinkin päivittäiselle puolelle ja tällä kertaa päätin kokeilla jotain uutta, jotain mitä en ole koskaan kokeillut. Rimmelillä on aika hyvä halpis aurinkopuuteri jota olenkin käyttänyt pidempään. Siinä on kuitenkin hankala purkki, jossa se kansi on ns. irrallinen joka sitten käytössä vielä löystyy. Paras vaihtoehto on sellainen missä on puuteripeili mukana. Bongasin IsaDoran telineestä juurikin peilillisen, esteettisesti viehättävän näköisen purkin ja naps, vielä täydellinen värikin löytyi! IsaDora, Bronzing powder, sävy: Highlight Tan/45. Hinta vähän päälle 17 euroa. 

Iholla kevyesti Lumenen CC-voidetta ja silmänalusissa valokynää.
Ja sitten lopputulosta kevyen puuteroinnin jälkeen… Eli kokonaisarvosanaksi antaisin jopa parempi 9. 
Todella hyvän tuntuista iholla, kuulasta eikä sellaista tunkkaista pakkelia. Valitettavasti olen törmännyt myös aurinkopuutereihin, jotka suttaavat ja leviävät suuremmalle alueelle, kuin sitä edes suit. Kenties joku tietää mitä meinaan? Lisäksi inhoan sellaisia glitteripuutereita. Tässä on ehkä ihan hitusen tuota kuulautta tuovaa ”kimalletta” mutta todella maltillisesti. Mielestäni tämä on vaan aika täydellinen iholla. Sävyjä löytyi muuten myös vaaleampanakin jos tuntuu, että tämä tummin sävy ei ole oman ihon värimaailmaa.
Mites, onko tuote tuttu monelle? 
Mikä on teidän aurinkopuuterisuosikkinne? :)
On my way

6 vastausta artikkeliin “Uusi aurinkopuuterisuosikki”

  1. Minä käytän tällä hetkellä Diorin Nude Tan -aurinkopuuteria (sävy 002), joka levittyy iholle täydellisesti ja antaa ihanan luonnollisen lopputuloksen. Väri on matta ja sitä on helppo kerrostaa sen mukaan minkälaisen lopputuloksen haluaa.

    Laitan vielä linkin blogistani tähän loppuun, jospa uusia kauneudesta kiinnostuneita lukijoita eksyisi blogiini:

    beauty-highlights.blogspot.fi

    • Okei, jokaiselle tosiaan löytyy ne omat suosikkinsa. Joko lähimarketista tai sitten vaikka ulkomailta. :)

  2. Ittellä palvellu jo vuosia Isadoran aurinkopuuteri mutta tällä kertaa hankinkin matan sijasta sen kimmeltävän version :D sävynä terracotta tan. Ai että aivan parhaita nää isadoran aurinkopuuterit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta