One word: Banana pancakes

Onkin vierähtänyt aika pitkä tovi viimekerrasta, kun banaaniletuilla herkuttelin. Eilen illalla hikisen ja puuduttavan jalkatreenin jälkeen tuli fiilis, että nyt on oikea hetki ja niitä tekeepi mieli. Kaupat olivat kiinni mutta onneksi banaaneja ja munia on kaapissa lähestulkoon poikkeuksetta ja näinpä niitä löytyi myös meidän jääkaapista. Banaani paloiksi ja kaksi munaa sekaan, jonka jälkeen murskasin nämä sauvasekoittimella juoksevaksi mössöksi. Halutessaanhan tuohon voi laittaa makeutusainetta tai sokeria joukkoon mutta itselleni riittää varsin hyvin päälle laitettava hunaja.

Meillä paistetaan nykyään lähestulkoon kaikki kookosöljyllä ja niinpä paistoin letutkin sillä.
Tuo pieni kookoksen vivahde sopii mielestäni lähestulkoon kaikkeen.
Lettujen päälle laitoinkin ehkä hieman erikoisempia ”täytteitä”. Eli Voimaruoan *Inkamarjoja ja *Hampunsiemeniä. Tykkään molemmista todella paljon ja oli ihan pakko kokeilla miten ne sopivat lettuihin. Vastaus tähän on, että hyvinpä sopivat! Itse käytän ruoanlaitossa luovuutta ja aina ei vaan tarvitse käyttää niitä raaka- aineita, joihin on tottunut. Kokeilemallahan voi tehdä vaikka mitä uusia makulöytöjä. :) Lisäksi laitoin lettuihin makeutta tuomaan hunajaa ja kanelia.
Oletteko te keksineet uusia letun päällisiä perinteisen marjojen sijaan?
Suositelkaa jotain?! :)

* Voimaruoan tuotteet saatuja

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta