Head & Shoulders arvonta / voittaja

Toivottavasti siellä on ollut onnistunut viikonloppu?! Täällä ollaan niin lepäilty, kuin oltu menon päälläkin. Eilen vieteltiin Mediatoimiston järjestämiä pikkujouluja ja siinä vierähtikin koko päivä. Tänään olen treffannut siskoa ja lepäillyt. Äsken pakotin itseni juoksumatolle hikoilemaan puoleksi tunniksi, tekipäs se hyvää! Nyt starttaillaankin puolestaan leffa- iltaa. :)

Viime viikolla loppui tuo Head & Shoulders- arvonta, joten oli jo aikakin arpoa voittaja. 
Tällä kertaa poikaystävä suoritti arvonnan ja voitto lähtee seuraavalle kommentoijalle:

[email protected]

”Tässä olisi paras mahdollinen ja ainutlaatuinen joululahja poikaystävälleni, jolle lahjan keksiminen on aina yhtä hankalaa! Hän on siis suuri jääkiekko fani ja itsekin sitä harrastaa, joten myös nämä kyseiset shampoot voisivat toimia hänellä, joka parhaimmillaan kolmesti päivässä pesee tukkaansa:D”

Laitan sähköpostisi eteenpäin, joten seurailehan sitä. :)

Nyt leffan pariin, huomiseen!

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta