Varusteleka for men

Postasin joku aika sitten *Varustelekan naistenmalliston tuotteista, jotka sain valita omakseni Lekalla käydessämme (postauksen voit lukea täältä). Samalla päästiin kiertämään Varustelekan kulisseissa Konalan huikean suurella varastolla ja myymälän puolella. Ehkä tunnetuin suurimmalle osalle on kuitenkin Varustelekan nettikauppa, josta löytyy laaja valikoima niin naisten, kuin miestenkin armeijahenkisiä vaatteita- ja asusteita. Kuten jo viimeksikin mainitsin, olen todella tykästynyt kyseisen myymälän tuotteisiin ja tehnytkin sieltä useampi löytöjä. Viimeksi esittelin omat valintani, joten tässä postauksessa tulee mieheni valinnat, sekä muutama kuva kulissien takaa.


Itse pidin todella paljon noista poikaystäväni valinnoista, todella tyylikkäitä ja miehekkäitä. 
Mielestäni erinomainen vinkki kaikille teille, jotka vielä mietitte miehellenne joululahjaa kuumeisesti. 

Tuolta löytyy vaikka mitä kivaa ja tyylikästä. :)
*Postauksen vaatteet on blogin kautta saatuja

On my way

4 vastausta artikkeliin “Varusteleka for men”

  1. No ihan huikeen tyylikkäitä! :) ja käy niin kypsemmälle miehelle kuin nuoremmallekin jantterille, tykkään! Ps. Ei oo mallissakaan valittamista. :D

  2. Moi. Saanko kysyä minkä kokoinen miehelläsi on tuo musta villapaita alimmassa kuvassa? Ajattelin tilata poikakaverille lahjaksi, luulen että koko voisi olla samaa luokkaa kuin miehelläsi mitä nyt kuvan perusteella voi arvioida :D Kiitos vastauksesta etukäteen!

    • Koko on 48, tosin näissä armeijavaatteissa ei ole ihan tavalliset koot. Saku on ainakin tykännyt kovasti, yksi lemppari paidoista. Pesty monta kertaa ja ei ole mennyt miksikään. :) Eli suosittelen, ja on mielestäni todella miehekäs ja upea paita! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta