Poolopaita esiin

Mulla tulee poolopaidoista lähinnä mieleen lapsuus. Itseasiassa juuri tällainen harmaa poolo minulla oli pienenä, jota käytin vaaleanpunaisten sukkisten kanssa. Lämmin ja turvallinen. Poolohimo iski pitkästä aikaa pyöriessäni viime viikolla H&M:n naistenosastolla ja olihan tämä harmaa trikoinen yksilö sitten pakko napata mukaan. Tosin, vuorostaan villapoolot saavat minut näkemään punaista, etenkin sellaiset angoraiset hiuksia sähköistävät. Yök.

Eilen poolo toimikin päivän asussa loistavasti, kun matkattiin Mikaelan kanssa tuulessa ja lumituiverruksessa Ainoat oikeat– elokuvan lehdistön ennakkonäytökseen. Oli muuten pitkästä aikaa super hyvä suomalainen elokuva! Romanttinen komedia, joka piti kokoajan otteessaan hurjilla juonenkäänteillään. Tämä oli juurikin sellainen tyttöjen sunnuntai- illan leffa, joka kannattaa suunnata katsomaan ison karkkisäkin ja poppareiden kera. Loistava! :) 

Housut Mango
Laukku Michael Kors
Kello Glitter *giveway
Poolo H&M

Mitä te pidätte pooloista? Inhokkeja vai suosikkeja?
On my way

8 vastausta artikkeliin “Poolopaita esiin”

  1. Saako kysyä missä olet töissä? Luukkisi onvaihtunut enempi bisnes tyyliin! :) Hyvin sopii sinulle!! :)

    • Olen toimistotyössä, jossa kuitenkin tekemisissä asiakkaiden kanssa. Sen enempää en halua työstäni täällä blogin puolella kertoa. Ja juu, kiitokset! Työssäni on ns. pukuetiketti, joten siksi nykyään hieman klassisemmalla meiningillä mennään. Tosin, kyllä se boheemimpikin pukeutuja mussa vielä elää. ;)

  2. Tosi kiva poolo ja aina niin ihana kaunis sinä! :) Huvitti/harmitti kun luin sinulle viimeaikoina paljon tulleita huuli kommentteja.. On ihanaa kun et välitä tuollaisista ja jaksat postailla uusia kivoja juttuja! :) Oli huulissa täytettä, tai ei olet upea ja mielettömän kaunis nainen! <3 Jatka samaan malliin! :) Terveisin: pitkäaikainen lukija

    • Kiitos paljon ihanasta kommentistasi! :) Nooh, toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos meneepi täällä päässä. :) Kauneus on katsojan silmässä ja mielipideasioista on enemmän kuin tyhmää kiistellä. En usko, että koskaan voi täysin miellyttää kaikkia, eikä tarvitsekaan. Oikein ihanaa joulun odotusta ja kiitos vielä kerran kovin piristävästä kommentistasi <3

  3. Eksyin mutkien kautta blogiisi ja voin kertoa, että olet erityisen kaunis! Piti näyttää jopa poikaystävälle,hihhi!!! ”Pakko” rueta seuraamaan blogias! :)

  4. Tiukka poolo käy hyvin liivin tai jakun kaveriksi mutta on liian ”aluspaitamainen” sellaisenaan käytettäväksi. Tissiliivien pitsikuviokin kuultaa kivasti läpi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta