Tulevana lauantaina

Nyt tulisi pieni vinkkaus tulevaan lauantaihin! Mainitsin jo aikaisemminkin täällä olevani menossa kirpparille myymään ja nyt se niin kaukaiselle tuntunut viikonloppu on jo ihan ovella. Ollaan siis Iineksen kanssa tulevana lauantaina 14.12 Helsingin Jäähallin kirpputorilla myymässä ja ainakin itselläni on ihan läjäpäin tavaraa, saas nähdä mahtuvatko kaikki edes pöytään. :) Jos liikutte hoodeilla niin tulkaahan ihmeessä penkomaan!

Nähdään! :)

On my way

6 vastausta artikkeliin “Tulevana lauantaina”

    • Hmm. No heti, kun kamat loppuu. :) Ollaan varmaan ainakin 12 saakka, ehkä yhteenkin. Katsotaan! Parhaat menee kuitenkin aina heti alussa. :/

  1. Pakko päästä! <3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 oon unelmoinu sun näkemistä pitkään!! :) <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta