Joulun tuoksua

Joko te olette leiponeet joulujuttuja? Itse rakastan joulua, sitä tunnelmaa ja toki jouluherkkujen leipominen kuuluu tähän tunnelman nostattamiseen. Vaikkakaan en ole mikään kovin suuri torttujen, saatika pipareidenkaan ystävä niin on niitä silti mukava väkertää, se tuoksu ja tunnelma. Poikaystävä on ollut flunssassa viime päivät ja puhunut torttujen tekemisestä lähes alituiseen. Innostuttiinkin sitten vihdoin eilen illalla puuhastelemaan noita joulun herkkuja. Ostin samalla myös piparitaikinan ja kuorrutussysteemit. Taannoisesta Meiran tilaisuudesta sain mukaan noita erilaisia nonparelleja ja suklaapalluroita. Sopivat aika täydellisesti noiden pipareiden koristeeksi. :) Oivoi, nyt meillä on koti täynnä pipareita ja torttuja, saa tulla syömään!

Enää 12 yötä jouluun!

On my way

2 vastausta artikkeliin “Joulun tuoksua”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta