Liukuvärissä

Minulla on ollut koko tämän viikon ajan missiona toteuttaa se teidän paljon toivoma ”Päivä Jutan kanssa- postaus” mutta aina se on tyssännyt jo alkuunsa niihin aamuihin. Viikko alkaa olemaan lopuillaan, joten huomenna lupaan pitää koko päivän kameraa mukana ja kuvailla mahdollisimman paljon päivän kulkua. Viimeistään siis ensi viikolla saan tuon varmasti ulos. En tiedä lieneekö teillä jotain muitakin toiveita, uusia tai vanhempia? Pitääkin kaivaa viimeisin toivepostaus esiin ja lukaista läpi. Saa kuitenkin vinkkailla jos tulee jotain uutta mieleen! :) 

Kaivoin eilen pitkästä aikaa esiin tuon viime keväänä hankitun liukuvärjätyn Vero Modan kauluspaidan. On se vaan nätti ja aivan ihanaa materiaalia, vaikkakin liukuväritrendi vaatteissa on taitanut hieman hiipua sitten viime kevään- ja kesän… Hiuksiin se on tosin tainnut tulla jäädäkseen. 

Keinonahkahousut Vero Moda
Kauluspaita Vero Moda
Kello Ur & Penn
No sitten, haluan vinkata teille eräästä huikeasta *huulituotteesta, jonka sain testaukseen. Kyseessä on Lip Spa Therapy- huulivoide OriflameltaKuten olen täälläkin kertonut, käytän arkisin pääosin huulirasvapunaa (suosikkini olen esitellyt täällä) ja olikin mukava saada uusi lämpimämpi sävy testattavaksi. Väri on todella nätti huulilla ja muutenkin koostumus on oikein miellyttävä. Siispä yksi suosikkituote on jällen löytynyt! Tämä on tulossa myyntiin vasta 1.1.2014, eli sen verran uusi tuote on kyseessä. :)
Mitä te pidätte huulirasvapunista? Onko moni muu löytänyt nämä ihanuudet meikkipussiinsa?

* Tuote saatu blogin kautta

On my way

5 vastausta artikkeliin “Liukuvärissä”

  1. Oi muistan kuinka himoitsin vero modassa kyseistä paitaa, mutta sinisen sävyisenä! Nyt harmittaa etten koskaan sitä kotiuttanut :(

  2. Koska oot ostanu noi nahkahousut? :) Mietin vaan et onko niitä vielä mahollista saada. Muistatko paljonko ne makso?

    • Ikävä kyllä jo viime kesänä. :( Maksoivat muistaakseni 49,95 tms. Mutta samankaltaisia tosiaan varmasti löytyy edelleen, ehkä jopa Vero Modastakin.

  3. Moikka, en tiedä muistanko ihan väärin että joskus olet laittanut huuliin täytettä? Hyaluronihappoa olen miettinyt. Ajattelin jos sinulla on kokemuksia/vinkkejä. Olen kuullut että monille on tullut ihan pieniä ”palloja” huuliin(ei paljoa kuulema ole haitannut) mutta silti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta