Minishop for Boozt

Sain upean tilaisuuden tehdä yhdelle suosikki yhteistyökumppaneistani oman minishopin. Kyseessä on siis Boozt.com, yksi laadukkaimmista nettikaupoista mitä tiedän. Minulle tämä oli todella suuri kunnia ja olenkin todella iloinen tästä mahdollisuudesta! Valintani ovat siis tämän talven mallistosta ja ne on nyt koottu minishopiksi TÄNNE. Käykäähän kurkkimassa, joskos sieltä löytyisi jotain kivaa!? :) Aika paljon on lemppareitani mustaa, valkoista ja harmaata mutta koitin poimia joukkoon myös väripisaroita. Alla hieman esimakua siitä mitä minishop pitää sisällään. 

Löytyikö teille mitään suosikkeja valinnoistani? 
Kertokaahan mitä mieltä olette! :)

Minishoppiin pääset TÄSTÄ


* Postaus on toteutettu yhteistyönä Boozt.comin kanssa

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta