Testissä Tangle Teezer

Olen suhtautunut kyseiseen harjaan hyvin epäilevästi vaikka sitä onkin hehkutettu naistenlehdissä, blogeissa ja ties missä. Miten yksi harja nyt voisi olla niin ihmeellinen, oikeasti? Sehän on vain harja… Kyseinen tuote on kuitenkin saanut erilaisia palkintoja, mm. Look Fantasticin Hair & Beauty Awardseista 2012, Cosmon Beauty Awardseista 2010 jne. Ja niitä varmaan painavimpia suosituksia ovat ihan tavallisten kuluttajien kehut ympäri maailmaa. Villitys on varmaan levinnytkin eniten ystävältä toiselle ja täten harja saavuttanut niin suuren suosion. 

No mitä sitten luvataan? Luvataan pelastusta takkutukkaan, hiusten katkeilun pitäisi vähentyä huomattavasti ja harjalla pitäisi saada minimoitua harjauksesta hiuksiin aiheutuvat vahingot. Tämä on ilmeisesti mitä parhain harja juuri suihkusta tulleeseen takkupesään. Itselläni on todella takkuuntuva hius ja oikeasti hädin tuskin saan sormia hiusten läpi harottua ilman, että aina tulee joku takku vastaan. Olisi ihan huippua jos jaksaisitten kertoa omia mielipiteitänne! Niin puolesta, kuin vastaankin. Itse olen toistaiseksi vielä täysin puolueeton, koska harja saapui tänään kotiini *Cutrinin minulle lähettämässä paketissa, joten en ole sitä juurikaan kerennyt vielä hyödyntämään. Toivottavasti pian kuitenkin alan huomaamaan mahdollisia tuloksia! Mutta mitä mieltä olette? Onko harja niin hyvä kuin ymmärtää annetaan? :)

PS. Toivottavasti nään mahdollisimman monen teistä huomenna Kirpparilla! :)
Ollaan paikalla jo heti aamusta, eli klo. 9.00 aukeavat ovet. Pois lähdetään viimeistään yhden kieppeillä mutta 
toivon mukaan jo aikaisemmin jos tavarat menevät kaupan.
Niin ja nautinnollista viikonlopun alkua <3


* Tuote on saatu testaukseen blogin kautta

On my way

17 vastausta artikkeliin “Testissä Tangle Teezer”

 1. Kyllä toi huomattavasti vähemmän tukkaa repii kuin normi harja, mutta petyin silti hieman tuohon harjaan kun odotukset olivat niin korkealla. Vihaan vaan ääntä joka harjasta tulee hiuksia harjattaessa, en tosiaan tiedä mikä mussa on vikana mutta toi aiheuttaa mulle kylmiä väreitä:D

  • Hahah, aijaa. :D Musta tuo taas tuntui jotenkin sähköistävän tukkaa? Toisaalta oma hiuspehkoni on nyt suihkua kipeästi vailla, joten annan harjalle uuden mahdollisuuden huomenissa. ;)

 2. Oon kyllä suunnitellu ostavani, mutta ei oo vielä tullut hankittua :-) ja tuun ainaskin ostelemaan huomenna sulta vaatteita! ;)

  T. ”Super-fani” <3

  • Juu. No nyt ensimmäistä kertaa hiuksia märkänä tuolla harjanneena täytyy sanoa, että not bad! Tunsi oikein, kuinka hiukset selvisi helposti. :) Jee, kivaa! Tulehan ajoissa jotta ehdit koluamaan parhaimmistoa. :)

  • Tulin ja ostin :D en kylläkään tullut ajoissa, koska myöhästyin bussista :) Mutta tosi hyviä oli ne sun vaatteet! :) harmittaa vaan etten sitä maksihametta ostanu :( Oli niin jännää tulla sinne. Ja olit niin yliluonnollisen kaunis :O Kaunein näkemäni ihminen. :)

   T. ”Super-fani” <3

  • Ja harmi kun en oo saman ikänen kun sä ;/ muuten haluisin niin tutustua suhun!

   T.Super-fani <3

  • Joo, itseasiassa kun tultiin 8.30 oli siellä jo todella paljon porukkaa. Eli parhaat menivät siinä alussa heti. Kiva kuitenkin, kun käväsit! :) Ja voi olipas kivasti sanottu. :) <3

 3. Minun käsitelty hiuski kestää tangle teezeerilä harjata jopa märkänä! Se jos joku on mulle voitto, kun meinannu päälimmäiset hiukset olla vähä huonona välillä ja sit katkeilleetkin! Mut tangle teezeri on pelastus!

  • Joo no siis toi tuntui tosi hyvälle juuri märässä hiuksessa! Selvittää todella hyvin ja hellävaraisesti. :) Jees, toivotaan, että pukki kans tuo ton! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta