Hiuspohdintoja

Mulla on ensi viikolla jälleen yli kuukauden tauon jälkeen kampaaja ja ei, tällä kertaa ei ole kriisiä. ;) Olen ollut todella tyytyväinen viimeisimpään kampaamokäyntiin ja sen lopputulokseen. Hiuksistanihan leikattiin ihan reilusti mikä teki todella hyvää latvoille. Lisäksi tuo tukkani kasvaa ihan ihme vauhtia, koska nyt ovat jo useita senttejä pidemmät, jee! Erään asian kuitenkin notiseerasin, eli en halua enää lyhyempää tukkaa. Pidempi on vaan niin sitä itseäni ja sen kanssa on huomattavasti helpompaa. Eli kasvattelen tätä taas entisiin mittoihinsa, toki aina välillä latvoja tasoittaen. Aika tylsää vai mitä? :) Mä olen vaan joissain asioissa näemmä vähän vanhanaikainen. En ole itseaasiassa koskaan ollut se tyyppi, joka haluaa kokeilla kaikki uusimmat hius- ja väritrendit. Tasaisen tappavalla ruskealla mennään. :D 

Ensi viikolla kuitenkin kampaajalle, pituudesta ei oteta yhtään mutta väriä hieman fiksataan. Latvaan olen ollut super tyytyväinen, ombre toimii! Ainut mikä on jo pidempään ollut ajatuksissa on tuo pohjavärin muuttaminen luonnollisempaan ruskeaan. Tarkkaa sävyä en vielä oikein osaa sanoa, toisaalta houkuttaisi sellainen jopa hieman harmaanruskea, toisaalta joku lämmin suklaa… Katsotaan mitä keksitään! Alla olevissa kuvissa on jotain sellaista värimaailmaa mikä mua viehättää tällä hetkellä eniten. Tuo Olivian tukka on väriltäänkin mieletön mutta en tiedä sitten menisikö itselläni liian vaaleaksi, kun en noin tummia silmiä omaa… Hmm. 
Millaisia hiusmuutoksia teille on tulossa tai millaisista haaveilette?

Kuvat lainattu Googlesta

Nyt Ikeaan, nauttikaahan lauantaista! <3
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta