Vermossa

Oikein ihanaa pikkujoulu lauantaita! Tai ainakin näin uskoisin, että monikin teistä on juuri nyt viettelemässä jos jonkunlaisia pienen pieniä juhlia? :) Omalla kohdallani pikkujoulut alkavat olemaan takana päin (ihan hyvä niin) ja tässä tosiaan ajatuksissa siintää lähinnä joululahjat ja niiden puuttuminen. Viime viikonloppuna ei vielä stressi painanut ja oltiin muiden bloggaajien kanssa viettämässä pikkujouluja Vermon raviaitiossa Leppävaarassa. Vermossa oli tuolloin Suomi- Ruotsi skabat ja jännät paikat. Itselleni raviurheilu ei ole mitenkään tuttua mutta hevoset kyllä. Harrastin joskus lapsena/varhaisteininä ratsastusta ja talleilla tuli käytyä. Niin ja tulihan mulle Hevoshullu- lehtikin. ;) Ravit ovat kuitenkin asia erikseen ja ravien pelaaminen, joten oli aika mielenkiintoista nähdä tuota meininkiä ihan paikanpäältä katsoen.

Meidän porukalle oli varattu oma aitio ravikatsomosta ja tarjolla oli niin paljon juomista kuin ehti vaan juomaan ja siihen kylkeen ihan seisova pöytä pääruoan, sekä jälkiruoan kera. Kummasti aitiossa vierähtikin useampi tunteroinen. :) Vermosta suunnattiin Namuun ja pikaisesti käymään Showroomissa. Itse olin kuitenkin taas niin väsynyt vanhus, että kotona oltiin jo ennen kello kahtatoista.

Päällä minulla oli Bubbleroomista lahjaksi saatu *Make Way:n trikoomekko.
Ja ei, mun toinen tissi ei ole ylempänä vaan tuo sauma näyttää vetävän tuota jotenkin hassusti. :) Muuten oikein ihana mekko!
Aika pian paikalle saavuttuamme vaihdoimme kuitenkin kirjaimellisesti ”vapaalle” ja
 puimme sponssimme *OnePiecen lahjoittamat ihanat haalarit ylle. Mukavampaa asua ei vaan edelleenkään ole olemassa.
Kiitokset kaikille järjestäjille, etenkin Fintotolle ja ihanalle Anniinalle! :)

Nyt painun peittoihin ja leffa pyörimään.
Nauttikaahan illasta, joko kotona tai juhlien!

* Tuote saatu blogin kautta

On my way

Yksi vastaus artikkeliin “Vermossa”

  1. Hei, minkä kokoinen sun haalari on? Voisitko laittaa hihan pituuden? Minulla jää aina hihat lyhyiksi,ja kovasti haluaisin tämän haalarin.. Kiitos. Terv. Pitkä käsinen:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta