Paketti poikaystävälle?

Musta tuntuu, että jostain kumman syystä miehet ovat niitä, joille on muka vaikein ostaa lahjoja. Naisille on niin paljon enemmän kaikkea kivaa ja useimmat tytöt tunnetusti tykkäävät lahjoista. Välillä ihmettelenkin miten mies voi kokea hankaluudeksi löytää tyttöystävälle lahjaa? Usein naiset vielä antavat niitä vinkkeleitä enemmän, kuin lompakko salliikaan. :) Noh, itse en ole koskaan kokenut ongelmaksi miehelleni lahjojen ostamista. Tiedän hänen tyylinsä aika tarkalleen ja muutenkin intressit, joita hän vaalii. Mielestäni vaatteet ovat aina hyvä vaihtoehto, niin alus, kuin päällysvaatteetkin. Myös kellot ja korut toimivat. Lisäksi kannattaa miettiä miehen yleisiä kiinnostuksen kohteita, josko voisit yllättää jollain kivalla niihin liittyvällä? Meillä oli tänä vuonna puhetta, että ostettaisiin jotain yhteiseen hyvään. Niinpä päädyimmekin uuteen televisioon, jota todella tarvitsimme. Hyvä lahja, johon molemmat olemme tyytyväisiä. 

Kokosin kollaaseiksi eri verkkokaupoista muutamia lahjaideoita miehelle. Näissä on sellaisia lahjoja, joita itse voisin ajatella ostavani. Kaikki hyödyllisiä ja miehiseen makuun sopivia. Persoonalliset lahjathan ovat niitä parhaita, joten jos ideoita kehkeytyy niin niitä kannattaa kyllä toteutella! :) Mitä te aijotte ostaa miehellenne? Onko lahjan hankkiminen ollut helppoa vai oletteko joutuneet kriiseilemään? :)

Vielä on onneksi viikko aikaa hankkia lahjoja jos niitä vielä uupuu! ;)

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

On my way

4 vastausta artikkeliin “Paketti poikaystävälle?”

  1. Hanskat on kyllä gloves eikä glows ;) Tosi kiva postaus jälleen, Jutta! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta